0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: С надежда за много +++(6.10-12.10)
« Отговор #200 -: Октомври 09, 2008, 07:56:33 am »
Да мила ти не ходи за това но това не му попречи да ти напълни главата предварително с лоши мисли за извънматочна нали?Наистина всеки трябва да е подготвен и за най-лошото но в никакъв случай не трябва да се обземаш от тази мисъл без да има все още повод за притеснение.Нали знаеш че човек с лошите си мисли може само да си ги докара на главата-затова смело напред с оптимизъм и винаги ще привличаш само хубави емоции около себе си  :bighug:

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #201 -: Октомври 09, 2008, 08:00:07 am »
Добро утро и от мен,Любе супер кафенце както са ми потънали гемиите ,кафенцето ти ми повдигна настроението.Момичета,днес на обяд трябва да си сложа Овитрел или Прегнил 10000ед.,но не мога да намеря нито едното във Варна.Предния мес.без проблем си намерих Овитрел,а сега щели да го пуснат след 2-3 дни от митницата и няма.Чакам да стане 8-8.30ч.и съм си извадила списък с аптеки и започвам наред да звъня,и ако не намеря не знам ще се обадя на док.да видим какво ще става.Хайде да не ви занимавам с моите проблеми,лек ден ви желая и само усмивки и ведро настроение да е покрай вас.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
« Отговор #202 -: Октомври 09, 2008, 08:50:19 am »
ОЧАКВАЩИ       bfp

parsi                   10.10
  kriska                  12.10             

ЛОВУВАЩИ    :00001754:     

djina76
   tangra
   hriska
   rositka13
   krassita
   disi
   Bubichka
   Jojo
   bibica
   rashi
   malkoto_dqvolche
   zoya4
   saraapl
   viviq
   bebebe
   Smile_baby

Добро утро момичета

Придърпах списъчето...и се махнах от него - за пореден път.

За бременелките - болките са нормални. По-късно при мен преминаха в придърпвания. И още нещо МНОГО СЕ ПАЗЕТЕ!!! :bighug: :bighug: :bighug:

*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #203 -: Октомври 09, 2008, 08:53:31 am »
ОЧАКВАЩИ       bfp

parsi                   10.10
  kriska                  11.10             

ЛОВУВАЩИ         

djina76
   tangra
   hriska
   rositka13
   krassita
   disi
   Bubichka
   Jojo
   bibica
   rashi
   malkoto_dqvolche
   zoya4
   saraapl
   viviq
   bebebe
   Smile_baby

Сменям датата си за 11-ти защото грешно съм я написала  :lol:
Биби и твоите 2 чертички ще се появят само вярвай в това и смело напред  :bighug:
« Отговор #204 -: Октомври 09, 2008, 08:54:33 am »
Добро утро момичета!Спорен и щаслив ден ви желая!
kriska и Leila от сърце ви стискам палци всчко да мине по-мед и масло и в най-скоро време да се похвалите,че са ви потвърдили бременност  :bighug: :hug2: :bighug:

Танче честито мила,лека и безпроблемна бременност и много се радвам за вас!Таткото как реагира,разкажи  :balk_83:

А като говорите за болки-и аз имах едни силни болки ту в стомаха,после пък ниско долу /с кисти съм/,по едно време си въобразявах,че имам и признаци на бременност  :(,цикъла ми закъснява с 2 седмици,но като се има в предвид,че е нередовен /с изключение на последните два месеца,когато идваше като по часовник/ няма какво да кажа,вчера си направих тест,въпреки,че бях сигурна че отново ще ми покаже  :bfn1: както обикновенно!
Решила съм,че следващата седмица ще ходя на доктор,та поне с болките да се оправим!
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #205 -: Октомври 09, 2008, 09:03:53 am »
Пак аз и моите кахъри,но искам да се похваля,намерих прословутия Овитрел най-сетне,ей тук пред копм.си въртя телефони по аптеки и ме огря най-сетне,мъжът ми вече го купи.Ох занимавам и вас,но просто камък ми падна от сърцето и трябваше да си кажа.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #206 -: Октомври 09, 2008, 09:20:27 am »
Добро утро.
Криска,щом имаш притеснения за извън маточна,защо не си пуснеш кръвни през 48ч.Така поне ще имаш яснота и няма да се тревожиш още 1 седмица.Стискам палци всичко да е наред ,вярвам ,че ще е така :crossfingers:
Пожелавам ви лек ден.
*

tancheto

• 199
  • Всичко е възможно!
« Отговор #207 -: Октомври 09, 2008, 09:25:32 am »
Танче честито мила,лека и безпроблемна бременност и много се радвам за вас!Таткото как реагира,разкажи  :balk_83:
Благодаря ти!Таткото..още като се прибра му показах тестчето и го попитах знае ли какво е това.Направо пощуря..и двамата се разплакахме от щастие..много емоции..и колко много е загрижен, пита ме кога трябва да отидем на доктор, веднага изчисли кога ще се появи на бял свят..

« Отговор #208 -: Октомври 09, 2008, 09:30:18 am »
Благодаря ти!Таткото..още като се прибра му показах тестчето и го попитах знае ли какво е това.Направо пощуря..и двамата се разплакахме от щастие..много емоции..и колко много е загрижен, пита ме кога трябва да отидем на доктор, веднага изчисли кога ще се появи на бял свят..

Звучи толкова красиво  :dating: :balk_145: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #209 -: Октомври 09, 2008, 09:34:46 am »
Уааааау чак аз се развалнувах.Стархотна новина
честито танче.незабравими 9 месеца ти желая :) :) :)и здраво бебече на финала  :) :)
*

meg4o

• 256
  • Бъди човек,а не човече,гори,но никога не тлей!!!
« Отговор #210 -: Октомври 09, 2008, 09:45:12 am »
Добро утро раннобуднички!
Любе кафенцето е страхотно и в момента си го пия с удоволствие,благодаря.
Криска,напълно подкрепям мнението на боби2.Ако все още не ти е закъсняло няма как да се види каквото и да било, пък камо ли извънматочна!Не се притеснявай предварително,ако можеш иди др. седмица на док. преди да заминеш на сватбата да те видят и на вагинален видеозон,нали той е по-сигурен.За да си по-спокойна направи и каквото ти казават и др. момичета за кръвните тестове.(аз не съм мн. запозната с тях)
Лейла и ти така,почивай си повече и мислете за прекрасното,което се е случило с вас.
Момичета,прегръщам ви силно! :bighug: :bighug: :bighug:
Танче.....какво да кажа.....просто се просълзих..... :balk_21:
/917/dsc02479_95737_6503375.jpg[/img][/url]
*

maktub

• *
  • 49
  • Било е писано !
« Отговор #211 -: Октомври 09, 2008, 10:06:13 am »
Здравейте,момичета!Не писах доста време,щото нямах възможност,но само да Ви кажа,че при мен  пак се разминаха нещата.Закъснение,зацапване и ...тежка лелка. :(
С :(амо д :(то се чувствам след всичко гадно,подтисната,направо депресирана,даже ласки не ми се поглеждат...И имам едни боде :(жи в гърдите,все едно ми растат,въпреки,че ми мина цикъла :(  Не ходих на лекар,защото картинката ми беше ясна,не е възможно след тоя цикъл да ми има нещо.Възможно ли е тези усещания в гърдите да се дължат на Утрогестана,който вземах 3 дни?
*

tancheto

• 199
  • Всичко е възможно!
« Отговор #212 -: Октомври 09, 2008, 10:38:25 am »
Момичета в сряда съм на лекар - преди малко си записах час - даже смятам да си взема почивен ден, че ще ми е доста напрегнато :)

Мактуб
ще стане, когато не очакваш..аз си чаках лелката, даже мислех, че идва, а то..

« Отговор #213 -: Октомври 09, 2008, 11:01:39 am »
Добро утро,момичета!!!
Любе,трябва в 5 часа да си станала да го рисуваш това красиво кафенце :D,браво моето момиче!!! :lol:Искам да знаеш,че много ми липсваш,с теб съм във свичко и няма ден,в който да не съм с теб и от разстояние да ти изпращам сила!Бори се,миличка,сега е момента да дадеш най-доброто и най-силното от себе си!!!Обичам те!

Нинче,с тая твоя скрита графика нищо не мога да кажа,но има ли вероятност да е рано за тест?!?Ако е имало няква късна овулация.Ако ли не-здраве да е,и отиди на лекар да видите какво е положението!

Бременната група,ще ви пляскам всичките наред по дебелеещите дупета ,да знаете!Толкова драпане издрапахте,та да се доберете до тия 2 чертички и сега вместо да се хилите като ряпи непрестанно и да се радвате на чудото,което се случва във вас,вие сте се затръшкали.Не е хубаво така,трябва да сте заредени с оптимизъм,а не да мислите най-лошото.Опасност винаги има и ще има до мига,когато ще гушнете бебчетата си,но нима трябва да живеете само в страхове и тревоги, и да пропуснете еуфорията и радостта от случващото се чудо.Ако не дай боже има да се случва нещо лошо,то ще се случи,но нима е нужно да мислите само за това и да си вредите с черни мисли и тревоги?!?Хайде усмихнете се и се радвайте на това,за което ние така мечтаем!!!!
 :D
*

tancheto

• 199
  • Всичко е възможно!
« Отговор #214 -: Октомври 09, 2008, 11:04:26 am »
Браво ВиЛи!!! :good_post:

И аз така позитивно гледам на нещата, пък каквото става, че става, нали така..Мисля си вече за точицата в сряда :)

*

meg4o

• 256
  • Бъди човек,а не човече,гори,но никога не тлей!!!
« Отговор #215 -: Октомври 09, 2008, 11:31:48 am »
Бременната група,ще ви пляскам всичките наред по дебелеещите дупета ,да знаете!Толкова драпане издрапахте,та да се доберете до тия 2 чертички и сега вместо да се хилите като ряпи непрестанно и да се радвате на чудото,което се случва във вас,вие сте се затръшкали.Не е хубаво така,трябва да сте заредени с оптимизъм,а не да мислите най-лошото.Опасност винаги има и ще има до мига,когато ще гушнете бебчетата си,но нима трябва да живеете само в страхове и тревоги, и да пропуснете еуфорията и радостта от случващото се чудо.Ако не дай боже има да се случва нещо лошо,то ще се случи,но нима е нужно да мислите само за това и да си вредите с черни мисли и тревоги?!?Хайде усмихнете се и се радвайте на това,за което ние така мечтаем!!!!
  :good_post: :good_post: :good_post:

Заставам до теб Вили!!!
/917/dsc02479_95737_6503375.jpg[/img][/url]
« Отговор #216 -: Октомври 09, 2008, 11:34:44 am »
Здравейте ранобудници!
Вчера бях в Плевен на първо вливане на имуновенин.Малко получих странични реакции-температура и причерняванеми стреснах лекарите,но с малко помощни вещества успяха да ми влеят всичко.Видях се с Конова и д-р Емин,който първоначално малко ме стресна.Пита ме за последна М,тя ми беше на 30.08.и каза че трябвало да се види нещо в сака вече,а не се виждаше.После като пресметна хубаво установи че трябва да се види след 1-2 седмици.Фактически сега съм 23-24 ден от О.Той така сметна,защото му казах че теста за О беше положителен на 14-сти,и според него О е настъпила на 16-сти.Някой може ли да ми каже кога трябва да се види нещо в сака,коя седмица.АЗ сега съм 5-та,6-та
Във всяка стъпка виждай края на пътуването!
*

Stela74

• **
  • 139
  • не ми трябва огън,а малка свещица...
« Отговор #217 -: Октомври 09, 2008, 11:44:44 am »
Добър ден и от мен момичета.нека той да е лек и усмихнат за всички.Рая при мен се видя в края на 6-та седмица,почти 7-ма.пожелавам ви всичко да е наред. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: и ви :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #218 -: Октомври 09, 2008, 12:14:09 pm »
Забравих да кажа че в Плевен се запознах с няколко много приятни девойки,с които бяхме на вливането.Ако са тук някъде-поздравявам ги за куража!
Във всяка стъпка виждай края на пътуването!
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #219 -: Октомври 09, 2008, 12:18:45 pm »
Здравейте мацки!
Любекс - мерси за кафето.  :lol: Ти как си след Лукрина?
Ей, бременелките!!! Ама какво ви става? Вместо да се радвате и да се наслаждавате на тези безценни мигове, за които ние само мечтаем - вие си пълните главиците с разни черни и негативни мисли  :balk_163: отдавна сте тук и четете темите - би трябвало да знаете, че е твърде рано да се види нещо. Всеки нормален гинеколог би ви посъветвал да отидете след поне 10 дневно закъснение. Успокойте се и мислете за хубави неща!

Лек ден на всички!