0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
Re: С надежда за много +++(6.10-12.10)
« Отговор #180 -: Октомври 08, 2008, 15:07:05 pm »
Момичета, не се притеснявайте - болките в яйчниците са нормални. Между другото и болката като прерязване с нож е нормална - от закрепването е до 2-3 дни ще спре

Дано да си права!!! Силни ли бяха болките и ниско долу?  :balk_21: и на тебе за куража който ни даваш!
*
« Отговор #181 -: Октомври 08, 2008, 15:29:29 pm »
Здравейте момичета, за болките - аз също имах много силни болки и от двете страни, повече като че ли от ляво. Много се бях изплашила да не е извънматочна, чаках 5 дни от теста до прегледа и какво ли не ми мина през главата. д-р Персенска тогава ми предписа но-шпа и ме успокои, че такива болки са често срещани. Моите продължиха доста време, може би до края на 8-9 г.с. все пак, ако можете отидете на лекар, така и вие ще сте по-спокойни. Стискам ви палци!!!!
« Последна редакция: Октомври 08, 2008, 15:31:24 pm от dianka »
« Отговор #182 -: Октомври 08, 2008, 17:01:31 pm »
Момичета върнах се ..нищо не се видя :balk_145:,в понеделник съм на преглед пак,има подозрение за извънматочна :balk_144: :balk_145:

*

tancheto

• 199
  • Всичко е възможно!
« Отговор #183 -: Октомври 08, 2008, 17:05:05 pm »
Миличка не се панирай, според мен е много рано да се види каквото и да било, какво точно ти обясниха ??Почивай си и мисли положително!!!

Дианка
благодаря за споделеното.Аз също мисля, че е нормално да има болка, все пак настъпва коренна промяна в целия организъм.
« Последна редакция: Октомври 08, 2008, 17:07:59 pm от tancheto »

*

!!!

• 1495
« Отговор #184 -: Октомври 08, 2008, 17:12:25 pm »
Момичета върнах се ..нищо не се видя :balk_145:,в понеделник съм на преглед пак,има подозрение за извънматочна :balk_144: :balk_145:

Лейла много е рано и е напълно възможно да не се види нищо така че моля мисли позитивно!!! При всички е различно!
Пуснаха ли ти ЧХГ за да ти следят стойностите?
« Отговор #185 -: Октомври 08, 2008, 17:17:01 pm »
Не,не ми каза нищо за това :balk_144:

*

!!!

• 1495
« Отговор #186 -: Октомври 08, 2008, 18:03:43 pm »

Не ти знам историята, но за да имат някакво такова съмнение трябва да има предпоставка за това! Имаш ли някакви проблеми? Проблеми с тръбите?
Моя съвет е да се консултираш с друг лекар и да следите ЧХГ на 48 часа! Не се шашкай колкото и да е трудно защото това само може да ти навреди! Бъди позитивни и знай че е много възможно толкова рано да не се види!!! Тук във форума ако се разровиш има доста мами при които се е видяло 2,3 седмици след закъснението дори!
« Отговор #187 -: Октомври 08, 2008, 18:08:34 pm »

Не ти знам историята, но за да имат някакво такова съмнение трябва да има предпоставка за това! Имаш ли някакви проблеми? Проблеми с тръбите?
Моя съвет е да се консултираш с друг лекар и да следите ЧХГ на 48 часа! Не се шашкай колкото и да е трудно защото това само може да ти навреди! Бъди позитивни и знай че е много възможно толкова рано да не се види!!! Тук във форума ако се разровиш има доста мами при които се е видяло 2,3 седмици след закъснението дори!
Мерси,Криска!!Но в момента такъв рев ме обзе :balk_145:нямах проблем с тръбите ,имах преди 4 мес.миссед,хронично възпаление на яичника ,но уж бях го излекувала..клостил пих от 3-5 ден,не знам какво да кажа друго

*

!!!

• 1495
« Отговор #188 -: Октомври 08, 2008, 18:20:38 pm »
Според мене просто още е рано и за това нищо не се е видяло! Усмихни се всичко ще бъде наред! Защо не се консултираш с още някой или накарай лекаря ти да ти пусне ЧХГ в кръвта и да ти следят стойностите на всеки 48 часа.
« Отговор #189 -: Октомври 08, 2008, 18:21:53 pm »
Leila, много ми е интересно, кой е този умник -доктор, който почва да подозира извънматочна, защото на четвърти ден от положителен тест не се вижда нищо в матката  8O Там още една седмица нищо друго няма да се вижда, освен удебелена лигавица. Та и не ти е препоръчал ЧХГ изследване през 48 часа. За какви съмнения може да се говори въобще?

Моят доктор ме прие 10 дни след закъснението, щото беше категоричен, че преди това смисълът от преглед е нулев. През тези 10 дни, докато чаках, щях да пукна от болка в дясно, просто беше ужас - като с нож, превивах се на две на улицата. Обаче ЧХГ си се покачваше нормално. Ва десетия ден, докторът видя сак и една огроооомна новопоявила се киста - 6 см! Която при някои жени се появява на този етап на бременността и после изчезва.

Моля те, не се шашкай, каква извънматочна бременност, болките в яйчниците са съвсем нормални за този етап! НЕ знам кой се е изказал с тези компетентни подозрения, но съм 99 % сигурна, че ще се окажат неверни (единият процент е за да не дърпам дявола за опашката  :D). Успех. 

« Последна редакция: Октомври 08, 2008, 18:25:02 pm от Saule_Nova »
*

bobi 2

• 384
  • "член на групата 3 от 6" хихи
« Отговор #190 -: Октомври 08, 2008, 18:38:57 pm »
Лейла, не бързай да се отчайваш. Всичко ще е наред и просто ще се окаже, че си похабила мнооого нерви за нищо. Зависи си от ехографа - в една от най-реномираните болници в София отидох на преглед и ми казаха 4 седмица, а трябваше да съм поне 6 и, че нямам ембрионални структури. Два дена някакъв ад, отивам при моята лекарка, която видя малко зрънце и каза 6 седмици и 3 дни. За болките от определена страна - мен ме болеше само от ляво. Искам по повод на страховете да благодаря на Вени, защото през цялото време я засипвах и засипвам с всевъзможни въпроси, които ме притесняват.
 :youwoman:
Криси, много бяха силни болките, честно казано. Все си мислех, че нещо не е наред, но за 2 дни просто спряха.Дори мислих да си тръгна от работа единия ден 8O
Танче, страхотна новина си му подготвила на твоето момче :P
« Последна редакция: Октомври 08, 2008, 18:48:58 pm от bobi 2 »
*
« Отговор #191 -: Октомври 08, 2008, 18:47:26 pm »
Лейла, пусни си ЧХГ през 48 часа ако имаш възможност, за да ти е по-спокойно. На този ранен етап по-сигурен начин да се успокоиш, защото вярвам, че всичко е наред, не знам.
*

tancheto

• 199
  • Всичко е възможно!
« Отговор #192 -: Октомври 08, 2008, 18:50:01 pm »

Танче, страхотна новина си му подготвила на твоето момче :P
:) даже направих ново тестче преди малко, та да види по-ясно чертата :bfp: - а тя една хубавка - доста по-наситена е от вчера - почти като контролната.

На Лейла и Криска - спокойствие мацки!Бебето усеща всичко - пуснете си любима музичка и си представете как расте с всяка минутка..
Лейла това което ти се е случило наистина е ужасно, но след всяко зло идва добро!Ти го заслужаваш.
Аз много позитивна изглеждам, ама и на мен ми свито сърчицето-има една друга темичка за Майчиния страх в Емоционални - влезте погледнете там..
Хайде, че стана мн дълго..
« Последна редакция: Октомври 08, 2008, 18:54:42 pm от tancheto »

« Отговор #193 -: Октомври 08, 2008, 19:27:38 pm »
Благодаря ви ,момичета ,сякаш малко се поуспокоих,забравих да кажа че се видя и спукнатия фоликул и киста вдясно -3 см,но не точно там където боли..Болките пак ги имам ,при напъване някой път по-силни,при предишната бременост бях на 5 седмици когато се видя сакчето,дано в понеделник да бъде всичко наред.ще трябва да пия магнерот и но-шпа.

« Отговор #194 -: Октомври 08, 2008, 19:51:00 pm »
Благодаря ви ,момичета ,сякаш малко се поуспокоих,забравих да кажа че се видя и спукнатия фоликул и киста вдясно -3 см,но не точно там където боли..

Леееле! Ами от кистата боли, естествено, че болката няма да е локализирана само на едно място! Докторът ти не те ли предупреди да не се напъваш и да няма физически усилия, щото с тая киста ....  8O Включително и за WC се отнася  :oops:
*
« Отговор #195 -: Октомври 09, 2008, 07:20:09 am »

Добро утро! Тази сутрин закуската и кафето са от мен :) Пожелавам ви спорен ден!
*

!!!

• 1495
« Отговор #196 -: Октомври 09, 2008, 07:27:38 am »
Любе много си ранобудна  :wink: Кафенцето изглежда страхотно благодаря!
Добро утро сладурки! Усмихнат ден на всички!
Да се отчета и аз: Бях при док рано рано и ми откри киста на жълтото тяло и ми обясни че от това са били болките. Така щяло да бъде до към 3-тия месец. Бременност не се видя и разбира се съм със съмнение за извънматочна, но нищо неможе да каже защото цикъла напоследък ми е доста променлив и може да е много ранна бременноста за да се види. Казах му че според мен Ову е била някъде около 24-ти и той погледна в схемата и видя че ако наистина е така трябва да се види сакче чак някъде към 14-ти 15-ти. ЧХГ ще пуснеме ако пак не се види нищо в матката другата седмица в четвъртак когато ме вика пак на преглед. Иначе сподели че се съмнява да е така защото лигавицата ми била много хубава като за беменна жена. Разбира сподели още и че ако е извънматочна никъде няма да пътувам, нито ще съм кума а веднага ще ме приемат за операция :( За болките ми каза да пия бускулизин х6 на ден и в редки случаи спазмалгон.
Е нека съм оптимист и засега да си мисля че всичко ще е наред пък другата седмица то ще си покаже!
*
« Отговор #197 -: Октомври 09, 2008, 07:41:11 am »
Добро утро :)
Любе, мн. хубаво кафенце нямам как да не се сабудим с него  :)
Криска всяко начало е трудно във всяко едно начинание, така че спокойно и мисли положително. дано всичло е наред  :)
« Отговор #198 -: Октомври 09, 2008, 07:45:22 am »
Добро утро момичета
Любе благодаря за кафенцето и закуската
Криска според мен също е рано да се види нещо на видеозон ще ти кажа какви са моите разсъждения-ако ову ти е била на 24 както казваш значи ти все още нямаш закъснение.Нали дължината на цикъла се определя според ову и М идва след 14 дни след ову.Няма значение колко ти е нередовен цикъла -трябва да се водиш по овулацията и лутеалната фаза след нея коята по принцип е към 14 дни обикновено.Според овуто което си определила се предполага че трябва М да ти дойде днес на 9 някъде следователно ембриончето ти ще се види най-добре към 17(вярвам и се надявам да се види)Всички лекари казват да се ходи на преглед след минимум седмица закъснение а ти още нямаш толкова според моите изчисления.Затова не се препоръчват ранните тестове и ранните прегледи защото не винаги се вижда нещо толкова рано и само се тормозим.Незнам дали съм права с разсъжденията си но се надявам да е такаВЯРВАМ И СТИСКАМ ПАЛЦИ СЛЕДВАЩАТА СЕДМИЦА ДА СИ ВИДИШ ТОЧИЦАТА МИЛА

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
*

!!!

• 1495
« Отговор #199 -: Октомври 09, 2008, 07:49:35 am »
Добро утро момичета
Любе благодаря за кафенцето и закуската
Криска според мен също е рано да се види нещо на видеозон ще ти кажа какви са моите разсъждения-ако ову ти е била на 24 както казваш значи ти все още нямаш закъснение.Нали дължината на цикъла се определя според ову и М идва след 14 дни след ову.Няма значение колко ти е нередовен цикъла -трябва да се водиш по овулацията и лутеалната фаза след нея коята по принцип е към 14 дни обикновено.Според овуто което си определила се предполага че трябва М да ти дойде днес на 9 някъде следователно ембриончето ти ще се види най-добре към 17(вярвам и се надявам да се види)Всички лекари казват да се ходи на преглед след минимум седмица закъснение а ти още нямаш толкова според моите изчисления.Затова не се препоръчват ранните тестове и ранните прегледи защото не винаги се вижда нещо толкова рано и само се тормозим.Незнам дали съм права с разсъжденията си но се надявам да е такаВЯРВАМ И СТИСКАМ ПАЛЦИ СЛЕДВАЩАТА СЕДМИЦА ДА СИ ВИДИШ ТОЧИЦАТА МИЛА

Напълно си права  :wink: Аз не ходих за да се види нещо, защото бях почти убедена че е още много много рано. Ходих заради болката която имам защото си го усещах като киста и заради един факт който много ме претиснява, а той е че в четвъртак следобяд на 16-ти пътувам за тежка сватба в Ливан където за капак на всичко и ще съм кума. Ще се върна чак на 25-ти и исках с доки да се разбереме от тук нататък как ще са прегледите.
Благодаря ти за подкрепата и стискай палци  :)