Добър вечер!тази нощ детето го заболя ухо,ходихме на УНГ,слабо възпалено,каза че детето е в добро състояние и може да мине без АБ.изписа ни Отипакс,по 3 пъти на ден,и наистина за се га няма оплакване.хремата обаче е много по -сериозна от вчера.почнах Фуситалмика.преди месец ви писах че открихме стафилокок ауреусв носоглътката ,УНГ В София,настоява да почне Зинат ,заради това,местен УНГ,смята че не е нужен,детето е видимо добре,защо да го "тровя" излишно?гърлото е спокойно.няма температура,да почна ли Зината според Вас?а относно нощните ни кашлици,спряха след пиенето на Мотилиум.днес при тази хрема ,изобщо не кашля,а до скоро мислехме че кашля от "задна хрема".в епикризата за астмата пише отслабено везикуларно дишане,без хрипове.възможно ли е да се е получило от рефлуксната кашлица в продължение на две седмици?след седмица сме при пулмоложката,просто да имам някакво основание да изисквам,обмисляне на диагнозата.представям си как ще и кажа ,мисля че детето ми няма астма,и тя ще се съгласи.Фликсотида го спряхме,защото направи спазъм,но лекарката изобщо не помисля ,че може да е неправилно изписан.каза че явно прави реакция от съставка в разпрашвателя на лекарството.а ние сме го ползвали при обструкция ,преди две години ,и имаше добър ефект