Здравей Бърди!
Дъщеря ми боледува доста често в последните 5месеца (преди това не е боледувала, само леки настинки или кашлица, която е минавала от Мукосолван). За тези месеци сме пили 6 различни вида антибиотици. Всичко започна от разстройство и температура около 37,38,39градуса, която поддържаше в продължение на 40дена на периоди(4дена има, 3дена няма). Така и не се разбра какво й имаше, а имахме и глупостта да се върнем в България по това време и нещата съвсем се объркаха. Започнаха АБ (Амикин, Пиперацилин), АСАТ,АЛАТ бяха много високи,стерилна урина нямаше бактерии.
Оправихме се криво-ляво, но оттогава получава често разстройство и имунната система е много отслабена. Преди месец направи бронхит. Сега пак е с хрема и веднага започнахме АБ, за да не слезе надолу.Има увеличена тимусна жлеза.
Искам съвет от теб как да помогна на имунната й система да се засили.
Знам, че препоръчваш добра храна и естествени вит., но при нас очевидно това не е достатъчно. Само при леко неразположение детето отказва да се храни и отслабва, а през тези месеци сме повечето време болни отколкото здрави. Какво мислиш за имуностимулатните на билкова основа? Една педиатърка ми препоръча Инфлуцид пред тях.
Освен това детето не обича риба и ми се иска да давам Омега 3. Каква марка да купя?