tan, аз съм последният човек, който ще тръгне да оспорва, че не живеем на хубаво място. но ти определено имаш проблем. не детето ти, а ти самата. и е време да го осъзнаеш това. казвам ти го директно. добрият д-р Birdie ти го е намеквал многократно, но явно не помага за осъзнаването. трябва да се опиташ сериозно да се отърсиш от хипохондрията си по отношението на здравето на детето, иначе рискуваш да го психираш много, а и ти си в постоянен стрес, който ти пречи на радостта от живота, както сама отбелязваш.
не може толкова пък да няма педиатри в Бургас, които да се справят с една обикновена вирусна инфекция. имам приятелки с деца в Бургас, оцеляват, доволни са. ако искаш - да попитам за координати на техния педиатър?
не се засягай, аз ти говоря с най-добри чувства, защото виждам как се мъчиш. моят син едва не умря след раждането. 10 дни беше между живота и смъртта. съответно, след това аз се превърнах в изключително стресирана и хипохондрична майка, треперех от всичко, постоянно се взирах за симптоми и проблеми. сега синът ми е на 2 години, а аз отдавна се отърсих от голяма част от хипохондрията си. научих се да отсявам кое е леко и кое тежко, за какво да се тревожа и за какво - не. твоето дете е на 4 години - време е вече да се отърсиш и ти.