О, просто не знам в качеството на каква се включваш????
Трябва да има информация за ваксините, трябва някой да ти обясни в прва текст - тази ваксина е такава, предпазва от това..., защото ако не се бие ще стане това..., ако се бие има риск от това..., ит.н. , ние не сме безмозъчни овце, които отиват някъде и без да имат примерно доверие на лекаря, казват да се направи тази ваксина само защото Пенка е направила така с детето си.
За да стигна до тук, е имало причина, ясно ли ти е??????
Детето ми се роди с хеморагична болест, след среща с триста хематолога, от които 50% са изказали съмнение, че ваксините при нея могат да навредят, как си представяш с лека ръка, изпълнена със съмнения да я заведа при първата некъдърничка да я набоде? Това е:
Причината да не имунизирам, е че никой не ме е информирал спокойно и без колебание, че това няма да НАВРЕДИ точно на моето дете!!!
Ако намеря такъв лекар ( повярвай ми че не спирма да търся), със сигурност няма да се поколебая.
За съжаление едниствения за сега, на когото имам доверие е Бърди, но е невъзможно сигурно да се занимава с мен и да ми обеснява подробно и не го виня за това, все пас не може да види детето и да го прегледа.
Разбра ли сега,радвам се, че си отговорна майка, но не смятам че аз не съм.
Задавам си въпросите ( колкото и да звучат глупаво) както всички вас, ако Бърди има нещо конкретно да ми отговори точно на този:
, кажи ми като на майка, днес какво да правя, има ли ефект ако и бият този антоксин, дори и да намеря кой да й го постави или вече няма смисъл, просто трябва да определим дата на имуницация с ДТК?