Така е, Перденце. Ама страната на чудесата ни за жалост е различна от тази на Алиса....
Това "Хм...." е за нас, нали докторе?
Ще Ви напиша какво е положението - след като свали темп. повече не я е покачвала. Не съм дала АБ. Вечеря малко /филия с масло/, но аз не насилвам, болна е все пак. После си поигра съвсем веселяшки и палаво. Изкъпахме я и хапна мляко. Общо състояние според мен - задоволително.
За разстройството съм Ви подвела, но съм малко напрегната, всъщност имаше две по-кашави изхождания, а не течни, но понеже бяха и двете в кратък срок и реших, че се е "разстроила". Не мисля, че има проблем тук, а освен това вчера нямаше изхождане. Четох веднъж, че написахте, че е възможно да се разкашат изпражненията при поникване на зъб. На Кристина в момента и 4-те кучешки зъба са тръгнали и са доста подути, едновременно. Но не ги демонизирам, както обичате да казвате, понеже тя до сега от зъби не е имала никакви проблеми, дори и с кътниците, които са на лице - първите 4.
Сега спи, от 3-4 дена, днес вече заспа, дишайки спокойо през носа. Надявам се се дължи на това, че от вчера давам Аериус и Олинт. Кашлицата е по-рядко, но пак е "лоша". Надявам се и да се оправя вече.
Едно не мога да разбера - защо не си улесняваме нещата! В конкретния случай - щом този Стреп-тест дава бързи отговори, какъв е проблемът да се направи, вместо да се изчаква "нещо си". "Стига сме я чакали - давай АБ". Това са думите на педиатърката ни. Е, за какво е нужно да чакаме и да си играем на зарове, като може да са ясни нещата?
Направо не знам....
Извинете за тирадата.
Лека вечер на Вас и отново благодарности!