Здравейте д-р Бърди,
Имаме проблем и моля за вашата виртуална консултация.
Дъщеря ми /3 години/ септември месец имаше ешерихия коли, а после Клебсиела в акото. Пи зинат, хранихме се правилно и след чисти резултати ходенето пу голяма нужда стана по едно на ден с форма "запетая". Въведох всички храни в менюто и отново.
Днес на обед се върнахме от градина и каза, че я заболяло коремчето - само спомена, а после поиска да седне на гърнето. Изкака "купчинка", но по дължината на цялото ако има кървава диря премесена с малко слуз. Вижда се как излизайки изпражнението по цялата му дължина има кървава диря. На хартията след забърсването няма кръв.
Преди 2 дни изяде на гладно желирани бонбони и след 4 часа изака разбито ако с паченце слуз. Вчера е взела от батко си няколко фъсъка - вечерта акото беше малко по рехаво, с паченца фъстъци, но без слуз или кръв. В днешното изпражнение което ме тревожи пак виждам парченца от фъстъци.
Бих искала да ме посъветвате какво да направя. Какви биха могли да бъдат причините за тази кръв по акото?
Предварително благодаря!
П.П. Незнам дали има значение, но в момента е с хрема и слагам коларголови капки + физ.р-р