А за смяната на времето аз съм най-голямата излагация, на 28-и септември реших, че се сменя времето, та още вечерта обърнах всички часовници, разбрах чак следобяда, когато отидох на сватба .
Касси, разсмях се с глас, бе мила!
По кое радио или по коя телевизия го чу това за 28-ми септември? По централно пакистанско?
За заспиването - Мишка я слагам към 21ч. Обаче при нас програмата е следната: 19 - 19:30ч - АМ, 20ч - къпане (тя много се кефи и я оставям повечко да пляска из водата), леко масажче и приспиване с кърмене и носене на ръце из стаята. Спи до към 7ч, като се буди 2 пъти за кърмене. То не че моите гърди пускат нещо, но тя си се успокоява явно така. Един единствен път (на 17.09.) се наложи майка ми да е при нея и я предупредих, че към 23:30 - 00ч се буди и инструктирах майка ми да приготви 110мл АМ. Оказа се, че нашата изяла само 20мл. Явно толкова пускам и аз.
Дори тя реално не се буди, а суче спейки.
През лятото обаче, режимът беше с 1 час по-късно, тъй като използвахме времето и седяхме навън до 20:30 - 21ч, къпането започваше към 21 и нещо и лягането към 22.
Спи с пижамка с дълъг ръкав, къси чорапки и чувалче (не много дебело).
През лятото, в големите жеги и Миша, и ние с баща и спяхме абсолютно отвити. Тя усещаше дори на сън, ако я завия с чаршаф, го изритваше и го смотаваше някъде под нея. Спи по корем - сама си се намества така.
По предната тема - за обличането - гледам да не я навличам и да я свикна така. Самата аз в тези дни ходя по къс ръкав и по сандали или дори по рокля без ръкави. Ама да поясня, излизаме към 14ч - в най-топлото. И детето е с боди със сукманче и чорапки. Вземам дрешки с нас и към 16 - 16:30 и слагам суитчър и чорапогащник.
П.П. А ако се чудите защо точно сега пиша, а не къпя детето - ами и аз се чудя
Днес заспа в 19ч, докато пи АМ и така си остана некъпана, със сукмана от разходката.