Благодаря ви за съпричастността и пожеланията за леко минаване на интервенцията. Разбрахме се с доктора, в сряда ще е. Подхвърлят ми тука близки, че за мен щяло да е по-добре ако някой друг е до Валери като излиза от упойката. Вие, ако имахте на кого, бихте ли предоставили това преживяване на някой друг?!
Вчера бяхме заедно на фризьор. Мен да ме боядисват и понеже Валери беше много послушен - разреши да го подстрижат. Голям цирк..
Перденце, мисля че Тони комплексно отказва да се храни. Или е във възрастта, в която два дни яде с апетит да кажем кашкавал, а в следващите два чак му се догажда от него
Едва ли само афтите са проблема. И не се тревожи ако иска само мляко. Валери изкара 26 дни само на мляко!!, като се е случвало от дъжд на вятър да яде цаца щото бяхме на море. Разбирай по 1/2 нормална порция наведнъж. Ако не беше поискал виждайки ни че ние ядем, аз откъде да се сетя, че ще яде само млаяко и цаца,а?
Аман и от неговите прищевки, ама и на мен ми писна вече. Сега пък се е разял като сравнително рядко прави сцени, но да не си помислите че ей така просто сяда и се храни
Или му пускам телетъбитата на компа или пускам камерата и се моля да ми поникнат временно поне още две ръце, за сварвам да и да го храня и да го забавлявам.
За спането - ляга към 21-21.30 и спи до към 8. Само ме командва да си полегна и аз до него, но не го изчаквам да заспи, а ставам след 2-3 минути и му казвам, че ще отида да пишкам и ще се върна пак. Докато ме чака вече е заспал