Добро утро и хубава седмица от мен и Мия. Аз изкарах много гаден вирус миналата седмица с повръщане и разстройство и сега още се съвземам. Слава Богу, Мия си е добре. Най-накрая успях да реша проблема с памперсите. Оказа, се, че вторият пакет huggies, който беше коренно различен от първия, наистина е некачествен и се водел нисък клас. Светнаха ме, че каквито и памперси да купувам, да гледам винаги да пише и на арабски, защото това означавало, че качеството е на ниво. А на въпросния пакет, пишеше само на английски. Та, взех след това 1 пакет от препоръчаните от Цвети Baby time и пак се яви същия проблем -при всяка смяна, я преобличам цялата. Замислих се, че нещо аз съм в грешка сигурно и тествах памперсите -като по рекламите кой колко ще попие. Ами оказа се, че и двата вида горе-долу попиват еднакво и не пропускат. И тогава изведнъж ми просветна, че може би размерът вече й е малък, макар че са от 12 до 25кг., а тя е сигурно 13. Взех няколко бройки от памперс 6 и вече си беше сухичка, така че сега сме с тях и няма проблеми, ама колко пари дадох за памперси този месец, не е истина, просто...
Джам, дано Марти се оправи бързичко.