0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Изказване на Мария (певицата)
« Отговор #20 -: Октомври 06, 2008, 09:20:47 am »
Аман от псевдо звезди, които не ходят до тоалетна и не вършат и други физиологични нужди. Бреййй!
Не бе Каси , не си разбрала , те ходят до тоалетна , но от .... там излизат пеперуди. :lol:
*

DES_

« Отговор #21 -: Октомври 06, 2008, 09:48:41 am »
Преди няколко месеца в едно интервю Мария каза, че бебето и е от ин витро!
« Отговор #22 -: Октомври 06, 2008, 19:55:44 pm »
Ние се засякохме с нея в Щерев и от превземки да не седи в чакалнята с другите момичета се обаждаше на Тимева да и отвори вратата на кабинета да влиза директно,а за пункцията си носеше и чаршафи щото не може да ляга принцесата на болнични чаршафи!
Както и да е -да и е живо и здраво момиченцето!
разконспирирахме я значи! :D :D :D :D
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #23 -: Октомври 06, 2008, 22:18:32 pm »
И понеже стана дума за "чаршафи", момичета границата на доброто възпитание е до там до "чаршафите".
Не съм чела интервюто, но не ми харесва това да се ровят нито в моите, нито в нечии други!
Били те и чалгаджииски!
Живо и здраво да и е детето...

:good_post: Кими
 :bighug:

Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #24 -: Октомври 07, 2008, 08:48:13 am »
И понеже стана дума за "чаршафи", момичета границата на доброто възпитание е до там до "чаршафите".
Не съм чела интервюто, но не ми харесва това да се ровят нито в моите, нито в нечии други!
Били те и чалгаджииски!
Живо и здраво да и е детето...

:good_post: Кими
 :bighug:

Мише, защо смяташ, че това е ровене в нечии чарашафи? Защо не се ровят в моите, или в твоите. Защото когато си публична личност, би трябвало ти самият да спазваш някакви граници на благоприличие и да определяш докъде може да ти надничат вкъщи. А да говориш врели-некипели по списанията, значи сам си показваш чаршафите на показ. Защото хората не са вече толкова неинформирани, за да им се говорят щуротии, от този род. И това не ги прави невъзпитани, ако схванат за какво иде реч.
Дано си ме разбрала правилно...  :D 

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
« Отговор #25 -: Октомври 07, 2008, 11:10:11 am »
За мен няма значение как е заченато едно дете.Важното е че го има и че е направило родителите си щастливи-дай Боже всекиго.Еми може пък на жената да и е неудобно да говори за това.Нека не забравяме че хората които не са се сблъсквали с този проблем не могат да го разберат.На мен познатите ми които знаят за проблема ми не ме разбират и все ми се мърмори да не се занимавам с ''глупости''-както се изразяват.
Да и е живо и здраво детето!
*
« Отговор #26 -: Октомври 07, 2008, 12:22:55 pm »
  Така е, ама тук става въпрос, че те сами си "развяват чаршафите" и бръщолевят глупости, пък после някой ги обсъждал...
  А иначе и за мен няма значение как е заченато едно дете.