0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Изказване на Мария (певицата)
« -: Октомври 04, 2008, 22:27:29 pm »
Пред списание "Story" фолк певицата Мария направи откровена изповед за начина, по който е забременяла.
Тя уточни, че нейното бебе Марая не е заченато чрез метода ин витро, но тя е ползвала силни стимуланти, за да забременее. "Пътят е дълъг и много болезнен, чисто физически. Правят се сложни манипулации под пълна упойка", споделя Мария. Оказва се, че певицата е била разкъсвана от големи тревоги и съмнения, изминавайки дългия път към щастието. "Имало е моменти, в които съм се намразвала", казва Мария и добавя - "Всеки мъж иска да бъде баща, и колкото и да си хубава, колкото и да си известна, ако си некачествена като човек душевно и некачетсвена като физика
 , за да го направиш щастлив, просто отношенията се изчерпват".

Маре, Маре, хареса ми при Азис, но тук говориш големи глупотевини!
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
Re: Изказване на Мария (певицата)
« Отговор #1 -: Октомври 04, 2008, 22:46:57 pm »
Еее, също като Венетка - не е престижно да си признаеш, че си правил ин витро :?
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #2 -: Октомври 04, 2008, 22:56:14 pm »
Коя точно процедура дето не е ин-витро е свързана със силни стимулации се прави под пълна упойка. Да няма някакъв нов метод само за публични личности и ние да не сме разбрали още?! :lol:
То не е смешно ама.....
*

Ganka

• 5926
« Отговор #3 -: Октомври 04, 2008, 23:08:12 pm »
Еее, Пешек, ти пък - те само известните така правят - процедури, дето са под пълна упойка, ама не се казват ин витро. Ма как може да не знаеш и да не си просветена :lol:

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #4 -: Октомври 04, 2008, 23:13:07 pm »
Сигурно е ИКСИ, знае ли човек...както и да е, да е жива и здрава. Четох интервюто, даже заради него си купих списанието, от заглавието на корицата Чудо от любов и от текста под него, се подразбира, че бебето не е дошло по естествения начин. Та ето, успяха да ме накарат да си го купя, така са направили и доста други хора, едни от любопитство, други като мен, минали по този път. Та, моето мнение... говорейки за това с недомлъвки, Мария иска да се издигне в очите на другите, едва ли не - вижте ме, аз се подложих на операции, упойки и тинтири-минтири, а и малко реклама няма да е излишна, защото напоследък явно не се изявява тук и там.
Само се чудя, защото като толкова го е искала това дете, го "командирова" от понеделник до петък при баба на горния етаж, а събота и неделя, таткото сменя памперси. Цитирам: "През уикенда сме родители." Като си го искала толкова време Маре,/уж много време/, аджеба що не си с него по цели дни и нощи  :?.
Името на детето няма да коментирам, понеже кучето на Мария се казва Марая  :D.

п.с. в интерес на истината Мария не ми е антипатична, но ме подразни ексклузивния материал за нея.  
« Последна редакция: Октомври 04, 2008, 23:14:46 pm от kassi »

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
« Отговор #5 -: Октомври 05, 2008, 00:40:05 am »
Изказване на Мария е клеше , познато на всички ни. :wink:
« Отговор #6 -: Октомври 05, 2008, 01:17:37 am »
Ама какво е срамно да кажеш, че си правил инвитро?
Като я гледах при Азис тя се скъса да повтаря колко бил добър секса с мъжа и. Ама кой го интересува. И въобще кой го интересува дали е забременяла лесно или трудно. Ми като си забременяла с АРТ, пък вземи и си кажи. Така ще дадеш надежда на хората, а не да дрънка простотии, че била забременяла под пълна упойка. Да не би доктора да я е "оправял", че и е трябвало упойка? :lol: :lol: :lol:
« Отговор #7 -: Октомври 05, 2008, 08:37:36 am »

Не е срамно да не можеш да забременееш.В нейния случай поне може да си позволи да плаща без да мисли , за разлика от много други хора .
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #8 -: Октомври 05, 2008, 08:52:48 am »
Вижте сега...нищо не разбирате.
Вроятно тя изобщо не е разбрала какво и защо прави по време на цялата процедура и заради силните стимуланти е била замаяна.Упойката съвсем е объркала нещата и главата и, и две седмици по-късно се събудила бременна.
Яли ,пили и се веселили, тя пяла,и заживели щастливо и с качествена физика до края на дните си.

8O 8O 8O
*
« Отговор #9 -: Октомври 05, 2008, 09:00:50 am »
Еее, гадове такива!Ми не е ин витро, сигурно е ИКСИ, не е излъгало момичето! :wink:
Както ще да е, и те са хора все пак.Да им е жива и здрава дъщеричката!
« Отговор #10 -: Октомври 05, 2008, 09:25:51 am »
Изказване на Мария е клеше , познато на всички ни. :wink:
:good_post:
« Отговор #11 -: Октомври 05, 2008, 11:20:57 am »
"Ама какво е срамно да кажеш, че си правил инвитро?"
Ramirez, мила, в нашата мила родина България, за съжаление все още се смята за срамно, ако една двойка не може да има деца по "нормалния" начин. Ето защо до скоро нито се говореше, нито се коментираха подобни проблеми, НО ТЕ СЪЩЕСТВУВАТ! Факт е, че дори и известните и богатите не могат да избират всичко, все пак и те са хора (дори понякога да се самозабравят). Но защо поне не си признаят, а говорят завоалирано и ни мисят за глупави? И Венета Райкова, и Мария, и Таня Боева са имали проблемите, които имат хиляди други семейства, постигнали са мечтата си, за което искрено се радвам за тях, но се ядосвам на това, че никоя от тях открито няма да си признае, защото все още мисленето ни е такова, за подобни проблеми не се говори открито, а би трябвало.

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #12 -: Октомври 05, 2008, 11:30:54 am »
Е как защо бе - ми те са пИрфектни - и как да кажат, че нещо при тях не е както трябва. Или не дай си боже при мъжа им - нали и той е пИрфектен.
Евала на Юлияна Кънчева - само тя от известните си каза "имахме проблем, но с лекарска намеса го решихме. И това е проблем на двойката и двамата трябва да ходят на лекар"
Абе кога нашите "звезди" ще станат малко по-широко скроени?
*

Ganka

• 5926
« Отговор #13 -: Октомври 05, 2008, 11:33:41 am »
Няма такъв шанс :?

« Отговор #14 -: Октомври 05, 2008, 11:49:55 am »
Да са живи и здрави и Мария,и Таня,и Венета и всички други и техните дечица!
Не виждам нищо срамно в това да забременееш чрез Ин-витро!Точно тези жени,които са известни и които са имали проблеми със забременяване трябва да заговорят за Ин-витрото,за да може народа да го възприеме като нещо нормално!

Нали чухте снощи по НОВА ТВ причината за стерилност може да бъде стрес,а кой нормален човек в днешно време и в нашата "прекрасна" страничка не е стресиран?!?!?!?!?!За това и с всеки изминал ден се увеличава броя на стерилните двойки у нас!

Момичета нека не обръщаме внимание на изказванията на тези наточени кокони,които дори не знаят какво представлява борбата за нов живот!Всичко им е сервирано на готово,посещават си частните клиники,където ги гледат като писани яйца,плащат си и това е!И после забременели по естествен начин!Да бе да!
*
« Отговор #15 -: Октомври 05, 2008, 12:52:10 pm »
Абе тая Мария незнам колко трудно е забременяла и през колко мъки е минала,само се сещам ,че тя е с този мъж от 1.5-2год. не повече,даже 2 са много.Толкова мъки е преживяля,та жива да я оплачеш горката.Това си е жив PR и то ясно,че някой я е подучил,щото тя едвали би могла да го измисли сама, с тея 2 гънки.
Достойни за уважение е Крум Савав и съпругата му,който виждаме на почти всяко мероприятие свързано с проблемното забременяване и АРТ.
*
« Отговор #16 -: Октомври 05, 2008, 13:54:20 pm »
Ние се засякохме с нея в Щерев и от превземки да не седи в чакалнята с другите момичета се обаждаше на Тимева да и отвори вратата на кабинета да влиза директно,а за пункцията си носеше и чаршафи щото не може да ляга принцесата на болнични чаршафи!
Както и да е -да и е живо и здраво момиченцето!

*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #17 -: Октомври 05, 2008, 14:21:56 pm »
а за пункцията си носеше и чаршафи щото не може да ляга принцесата на болнични чаршафи!

Стига бе? Тя ги извади на показ? 8O
Айде сега кажете и колко фоликула е направила.

Както и да е.
В крайна сметка има детенце и това е най-важното.

P.S. Едва ли на някой му е приятно да ляга в болнични чаршафи. :wink:

« Последна редакция: Октомври 05, 2008, 14:24:17 pm от Кими »
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #18 -: Октомври 05, 2008, 22:46:46 pm »
Достойни за уважение е Крум Савав и съпругата му,който виждаме на почти всяко мероприятие свързано с проблемното забременяване и АРТ.
Аз доколкото знам, присъстват на мероприятия за защита правата на близнаците.  8) Аз съм ходила на такива мероприятия и никъде не съм засичала Крум.   :?

И Крум твърди, че близнаците са наследство от жена му, едва ли не. В една друга тема, писах защо по-известните хора като него /не-звезди, щотото такива у нас няма, освен две-три/ се страхуват да говорят за такъв род проблеми.
А че е ПР акция това на Мария е ясно. От кога е с това момче /то пък е хубаво даже  :wink:/, та токова мъка е изживяла. Знам ли, тя болката ни не се мери с години, но знае ли човек каква е истината.

Относно чаршафите, хич не ми пукаше след пункциите къде ме слагат, толкова "чудесно" се чувствах. Аман от псевдо звезди, които не ходят до тоалетна и не вършат и други физиологични нужди. Бреййй! Същата ми е една дама искрена и лична, която стоеше със слънчеви очила пред кабинета и говореше на висок глас по телефона, ако случайно не я види някой.  :x
« Последна редакция: Октомври 05, 2008, 22:49:53 pm от kassi »

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
« Отговор #19 -: Октомври 06, 2008, 08:55:10 am »
Коментара е излишен-чалгата си е чалга!
Препятствията са тези ужасни неща, които виждаш, когато не гледаш към целта си