Случи ми се два пъти да сънувам един и същи сън. Помнех усещането, чувствата от съня си. Вторият път, беше точно преди пункцията ми. А ето го и съня:
В колата сме с мъжа ми, той паркира на една стръмна улица и излиза. Аз оставам сама в колата на задната седалка. Изведнъж колата тръгва нагоре сама. Аз не съм шофьор и не зная какво да направя и изпитвах в съня си ужас и паника и изумление защо колата върви нагоре, а не се спуска надолу както е логично. Около мен и колата минаваха други коли, хората ми казваха разни неща, а аз им крещях от вътре, че не съм шофьор и изобщо не разбирам какво ми говорят. Помня, че всички ми викаха защо не се спускам надолу, как така се изкачвам, без да има шофьор. И така в съня ми колата и ужасената аз вътре, изкачихме баира и завихме надясно.
В действителност какво ми се случи, не знам дали е било някакво знамение, по време на опита изобщо не мислих за съня и евентуалните му послания.
Направихме ИКСИ, въпреки трудностите по време на опита, докторът каза, че шансовете ни са отлични. Чаках и тогава дойде отрицателния кръвен тест. За миг не съм си помисляла, че може да съм бременна. Всичките ми приятели не ми позволяваха да мисля за тази възможност, защото после щеше да ме боли още повече, та нали правих кръвен тест. Една седмица по-късно, когато все още не ми идваше и трябваше да зная какво става, бях отново сама /мъжа ми беше в командировка/, направих втори кръвен тест - положителен. И тогава ме завзе същото чувство от съня, падаш, а всъщност се изкачваш, объркването, ужаса, еуфорията... всичко онова, което сънувах.