Здравейте мили момичете,
прочетох всисчко от първа до последна страница и на всички ви пожелавам: Не спирайте да мечтаете!
Позволете ми да ви разкажа и моята история: преди година ми откриха киста на яйчника, чаках да се спука-прегледи, протиовзачатчни, но НЕ, и така преди три месеца ме оперираха. Кистата излезе доброкачествено образовани, беше отстранена само тя. По време на операцията ми беше направено изследване за проходимост на тръбите, оказа се, че едната е причупена/може би от рождение, а другата запушена/, посъветваха ме да си направя още веднъж цветна снимка, макар че докторът твърдо каза единственият начин от тук нататък за забременяване е ИН ВИТРО-краката ми се подкосиха, прималя ми, имах чувството, че не говори на мен, нямах сили да ревна дори......, но това не е всичко...само месец след операцията се разделихме с моя дългогодишен приятел/причината беше не само това, за което пиша, той се влия от родителите си и те му бяха наговорили какви ли не неща/. Та така един прекрасен ден аз бях не само с тубарен фактор, но и сама....с разбито сърце, разочарована и съсипана от болка...ревах, ревах, ревах....докато един ден не прочетох за донорска сперма и сягаш отново се почусвах силна и решителна, но пък за сметка на това много объркана. Бях в София на консултация при известен доктор в клиника по стерилитет, като му разказах историята си той ме прие без час и сега отново ще ходя октомври при него. Пусна ми изследвания, каза ми, че трябва мн. добре да обмисля този вариант, а и че дотогава мога да срещна подходящия татко, но вие сами знаете, че това не е "концерт по-желание"
Майка ми казва, защо не си осиновиш детенце? Не знам какво да правя? Объркана съм!
Родителите ми и най-близки приятели ме подкрепят, но пред мен стоят много други въпроси, ако дай боже всичко мине добре, как ще го кръстя, как ще му обясня, защо няма тати, дали ще се спрявя в тези трудни времена/в момента съм в процес на търсене на работа, а не е лесно/, освен това християнството не приема тази форма на зачеване и не на последно място финансовата страна