0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: малък ембрион и липса на пулсации в 9г.с.
« Отговор #20 -: Октомври 08, 2008, 16:12:15 pm »
Гадно е и много боли,имаш чувството ,че си обречен!Преживях го четири пъти,но винаги главата горе!Не се предавай ,Kmi,търси начин да успееш-ЖИВОТЪТ  Е ПРЕД ТЕБ! :bighug:

Re: малък ембрион и липса на пулсации в 9г.с.
« Отговор #21 -: Октомври 18, 2008, 10:09:14 am »
Много съжалявам да го чуя!
Ти как забременя, имаше ли лечение за ендометриозата?
Иначе и аз два пъти го преживях, трябва да се потърси причина за подобно нещо - това епо-скоро за момичетата, които пишат, че вече два, три, четри пъти им се случва!
Матей - 1.04.2006 г
*
Re: малък ембрион и липса на пулсации в 9г.с.
« Отговор #22 -: Октомври 19, 2008, 19:27:15 pm »
 Вече всичко свърши :balk_145:Благодаря ви,че ме подкрепяхте през цялото време.
 След лапароскопията ме лекуваха с Диферелин.Биха ми 7 ампули.Цикълът ми се възтанови февруари 2008г.Само след няколко опита вече бях бременна.За съжаление много за кратко.Утре ще ходя да си взема хистологията.Нямам представа какво да очаквам.Какви отговори може да ми даде?
Re: малък ембрион и липса на пулсации в 9г.с.
« Отговор #23 -: Октомври 19, 2008, 21:51:16 pm »
Много съжалявам и искрено ти съчувствам!  :bighug:Горе главата не се предавай и всичко ще се нареди лека полека с времето.Успех... :balk_103:

Re: малък ембрион и липса на пулсации в 9г.с.
« Отговор #24 -: Октомври 23, 2008, 10:50:43 am »
zdr.Kmi za purvi pat pisha tuk i neznam daje dali shte prochetesh tova.mnogo sajalqvam za sluchiloto ti se,no az pretarpqh sashtoto i to v mn.po-golemi meseci.v 32 sedmica pretarpqh abrazio s mn. uslujneniq i veche 2-ri mesec nemoga da se savzema.taka che milichka koito ti kazva che vremeto lekuva te luje.moje bi kogato gushnem bebenca shte zabravim za ujasa koito sme prejivqli.
*
Re: малък ембрион и липса на пулсации в 9г.с.
« Отговор #25 -: Октомври 23, 2008, 11:23:52 am »
Ужасно съжалявам за това,което си преживяла.Болката е  много силна и може би не се забравя.Вероятно просто ще се научим да живеем с нея.Аз наистина получавам огромна подкрепа от семейството си и това много ми помага да се справя.Желая ти скоро да се възстановиш и не позволявай на лошите мисли да вземат връх.Нали знаеш,че и ние скоро ще гушкаме своите малки съкровища :bighug:
Re: малък ембрион и липса на пулсации в 9г.с.
« Отговор #26 -: Октомври 30, 2008, 22:30:34 pm »
Zdraveite momicheta!Men dnes me izpisaha ot bolnicata prijiviah go sustoto, mnogo sme raztroeni s muja mi, no taka e...mnogo sujeliavam momicheta za tova koeto ste prejiviali,zastoto znam bolkata ot zagubata!Uspeh na vsichki i da se molim na Gospod da ni dari s dechica!I kusmet!
Re: малък ембрион и липса на пулсации в 9г.с.
« Отговор #27 -: Ноември 08, 2008, 16:17:28 pm »
Здравейте, момичета, пишете ме и мен в тази група - преди два дни ме оперираха. Също в  9г.с.
Имам въпроси към преживелитеги вече - момичета, кога ви спря кървенето след операцията, силно ли ви течеше и имахте ли болки??
Аз имам болки от време на време и понякога силни и взимам обезболяващи. Трудно ми е да седя седнала и затова гледам да лежа повече. Вземахте ли някакви лекарства? На мен не ми изписаха нищо....
Ще съм ви благодарна ако ми отговорите!

*
Re: малък ембрион и липса на пулсации в 9г.с.
« Отговор #28 -: Ноември 08, 2008, 17:44:00 pm »
Здравей,съжалявам за случилото ти се...до колкото разбирам,са ти правили кюретаж,нали?А след кюретаж задължително се изписват антибиотици!

Re: малък ембрион и липса на пулсации в 9г.с.
« Отговор #29 -: Ноември 08, 2008, 18:02:38 pm »
Здравейте, преди 7 месеца и аз преживях същото в 12 г.с липса на пулсации и последва кюретаж  :(, кървенето ми спря за 6-7 дена както и болките ми отшумиха беше ми изписано Ципрофлоксацин - доколкото знам антибиотик за да не се получи някакво възпаление.Наистина  душевната болка е неописуема,но не губя вярата и надеждата, че някой ден всички ще бъдем майки,пожелавам на всички ни някой ден наистина да усетим майчиното чувство.


Re: малък ембрион и липса на пулсации в 9г.с.
« Отговор #30 -: Ноември 08, 2008, 19:47:02 pm »
Хммммм, аз живея в чужбина и тук не ми изписаха нищо.......... по-дяволите.... ще взема да се обадя на лекарката ми в БГ и ще говоря с нея дали да взимам нещо и какво да е то.
6-7 дена кръвотечение звучи добре - но като гледам как ми тече... ще откарам още 10дни.... и тези болки - незнам нормално ли е....
На вас кога ви казаха да отидете на следващ преглед - на мен след 6 седмици.
И направиха ли ви изследвания на плода за евентуалната причина?

Благодаря ви отговорите, момичета, просто в такъв момент мога да повярвам само на препатили същото!
Офффф, не е лесно да си жена, и особено майка......

Re: малък ембрион и липса на пулсации в 9г.с.
« Отговор #31 -: Ноември 10, 2008, 19:43:33 pm »
По принцип кръвотеченито след кюртаж  не би трябвало да е много обилно, защото лигавица няма - нали е кюретирана. Най много ден два да тече обилно, после по-слабо. Тук в БГ изписват Ципофлоксацин в такива случай, но не се изненадвам твърде, че навън не го правят.
Ако имаш болки и притеснения отиди на преглед - да не се окаже, че има остатъци и не си доизчистена. Не би трябвало да те боли повече, отколкото при цикъл!
Матей - 1.04.2006 г
Re: малък ембрион и липса на пулсации в 9г.с.
« Отговор #32 -: Ноември 16, 2008, 13:07:11 pm »
здравейте и от мен. сега съм в девета г.с. ембриона е с размер отговаящ на шеста. лекаря иска да изчакаме още седмица. няма пулсации. някой знае ли какви са евентуалните причини ембриона да спре да се развива. обвинявам себе си, незнам защо... и искам още да попитам опасно ли е да се изчаква още
Re: малък ембрион и липса на пулсации в 9г.с.
« Отговор #33 -: Ноември 17, 2008, 13:35:30 pm »
 :hello2: Не искам да те плаша,но и на мен ми се случи и то два пъти.В такива случаи като тези няма ясна причина,лекарите казват,че когато се случи до 12г.с.поради бързото делене на клетките се получава малформация на плода т.е.аномалия и по-добре така в ранен сдадии отколкото да родиш увредено бебче!Знам че е кофти дано при теб всичко да е наред,но трябва да бъдеш силна и да си готова и за най-лошото.Успех и ти стискам палци! :crossfingers:

*
Re: малък ембрион и липса на пулсации в 9г.с.
« Отговор #34 -: Ноември 17, 2008, 13:58:31 pm »
tuna,много съжалявам за това,което преживяваш.Знам какво искаш да чуеш,защото същото исках и аз преди  повече от месец.Не обвинявай себе си в никакъв случай.Аз също имах съмнения дали по някакъв начин не съм виновна,но стриктно бях изпълнила предписанията на лекарите,лежах неподвижно близо два месеца,пих си лекарствата и пак не се получи.Останалото го е казала Blue angel-бъди силна и се бори за щастието си :bighug:
Re: малък ембрион и липса на пулсации в 9г.с.
« Отговор #35 -: Ноември 18, 2008, 08:19:23 am »
Здравейте отново,
Благодаря за милите думи, най ми е тъпо, че толкова се радвах...на забременяването. Мислех, че е един вид благословия и нищо няма да може да навреди на мен и нашето бебе. За съжаление, нещата не се случват точно така :(.
Искам да ви попитам, как стоят нещата с втори инвитро опит, след колко време може да се прави пак след аборт във втори месец. И друго - от два дни ме наболява и корема, от какво може да е. Не мога да се свържа с д-р Тимева по телефона, а аз съм от провинцията и на кабинет не мога да и се ида веднага. Къде ще се прави този аборт, при Щерев или някъде другаде, при вас как е било, и как смятате къде е по добре.
*

    !!!

  • *****
  • 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
Re: малък ембрион и липса на пулсации в 9г.с.
« Отговор #36 -: Ноември 18, 2008, 12:52:46 pm »
При мен ми изписаха дурацеф за 3 дни. Казаха ми че е нормално да има кръвотечение до 7 дни само че при мен още на втория ден беше съвсем леко почти незабележимо. Днес ми е 5-ти ден и тук таме имам някоя капчица. Иначе ми казаха 30 дни след кюртажа да отида на преглед. При мен също причина не ми беше казана, а само някакви предположения. В края на 5-та седмица прокървях и получих отлепване. На прегледа се видя сърчице. Пих си лекарствата,почивах и спазвах всички инструкции. На преглед в 9та седмица се видя че плода е с размери отговарящи на 7ма седмица и няма пулс. Доктора ми каза да изчакам 3 цикъла и след това да подновиме опитите. На вас какво ви казаха? Кога може да правите нови опити?
Re: малък ембрион и липса на пулсации в 9г.с.
« Отговор #37 -: Ноември 21, 2008, 11:22:41 am »
На мен ми казаха след четири месеца. И май ще трябва да се пият противозачатъчни.