Понеже ние всички имаме проблем, на всички ни е направило впечетление изказването на Милен Цветков.Ама хайде стига вече с това "и всичко това само за едно инвитро".
Нали му отговориха подобаващо какво е за нас "само едно инвитро". Самият той се поправи накрая поне 3 пъти и уточни, че не мисли, че е само едно инвитро. Той така или инъче преиграва в ролята си на водещ (лично мое мнение) и явно емоциите заедно с подскоците по сцената му идват в повече.
Не е ли важен крайният резултат?И не е ли важно, че такава голяма аудитория чу отново за инвитро?
Не е ли време да спрем сами да си причиняваме дискомфорта от изказванията на хора, които няма как да знаят на нас какво ни е.А какво ни е на нас? Живи сме и докато сме такива ще се борим и ЩЕ УСПЕЕМ.
Незная...много неща мога да напиша и може би аз съм станала голям дебил, защото не смятам, че ни направиха за подигравка.
Знаете ли...снощи докато Радина говореше, докато Цвети говореше и докато режисьора обясняваше колко голяма е любовта на Филип за да направи подобно нещо, изпитах гордост. Да, горда съм , че съм част от толкова силни жени, мъже, семейства.Горда съм, че има хора които не се отказват, хора, които сбъдват мечти преди още техните да са сбъднати.Горда съм, че стерилитета, който не съм си поръчвала, ме направи една силна жена. Лично аз, снощи за втори път се почувствах част от тези 270 или 300 000 семейства.Първият беше на ДРЗ-Стара Загора.Преди това винаги съм била сама:)За мен това е огромен напредък.
Благодаря на "Зачатие", на Радина и на всички усмихнати хора.