0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Re: Станахме ли за подигравка?
« Отговор #40 -: Октомври 04, 2008, 10:03:43 am »
Понеже ние всички имаме проблем, на всички ни е направило впечетление изказването на Милен Цветков.Ама хайде стига вече с това "и всичко това само за едно инвитро".
Нали му отговориха подобаващо какво е за нас "само едно инвитро". Самият той се поправи накрая поне 3 пъти и уточни, че не мисли, че е само едно инвитро. Той така или инъче преиграва в ролята си на водещ (лично мое мнение) и явно емоциите заедно с подскоците по сцената му идват в повече.
Не е ли важен крайният резултат?И не е ли важно, че такава голяма аудитория чу отново за инвитро?
Не е ли време да спрем сами да си причиняваме дискомфорта от изказванията на хора, които няма как да знаят на нас какво ни е.А какво ни е на нас? Живи сме и докато сме такива ще се борим и ЩЕ УСПЕЕМ.
Незная...много неща мога да напиша и може би аз съм станала голям дебил, защото не смятам, че ни направиха за подигравка.
Знаете ли...снощи докато Радина говореше, докато Цвети говореше и докато режисьора обясняваше колко голяма е любовта на Филип за да направи подобно нещо, изпитах гордост. Да, горда съм , че съм част от толкова силни жени, мъже, семейства.Горда съм, че има хора които не се отказват, хора, които сбъдват мечти преди още техните да са сбъднати.Горда съм, че стерилитета, който не съм си поръчвала, ме направи една силна жена. Лично аз, снощи за втори път се почувствах част от тези 270  или 300 000 семейства.Първият беше на ДРЗ-Стара Загора.Преди това винаги съм била сама:)За мен това е огромен напредък.
Благодаря на "Зачатие", на Радина и на всички усмихнати хора.
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #41 -: Октомври 04, 2008, 10:28:57 am »
  Според мен момичета не Филип-Тошко ни прави за подигравка,на него аз му се възхищавам за постъпката и тои ми е фаворит,признавам гледам ББ само заради него.За подигравка ни прави цялата ни държава-разбирането и и това снощи го доказа Милен Цветков  с изречението:
   -И всичко това само заради едно ин витро?
На този човек и подобните нему няма ли кои да им даде да прочетат нещо ,но съмнявам се,че дори и да прочетат ще им пука,Бясна съм,разочарована съм...Боли ме от факта,че нищо не се прави в тая държава и ни правят за подигравка.

Аз не  гледам биг брадър- не е моя тип предаване  .Милен Цветков  от време на време по случайност.Изчетох темата тук ,защото  ми стана интересно .
Думите "-И всичко това само заради едно ин витро?"   може да  ги каже само човек  ,които  не   знае какво е    да желаеш рожба  и това  да ти е мечта.Разплаках се при мисълта  ...Защо  такава тема  ще коментира  Милен Цветков ??? -нека с е включи  Крум Савов !!!

Не гледам предването  ,но евала на човека щом е готов на всичко  ,за да  успеят -ако  това  е шанса му ,за да спечели нужните средства- нека  е така.
Лошото  е в  отношението и на обществото -на двойките със стерилитет с е гледа  и говори  за тях  сякаш  сме спинозни ил и заразни -че то повече внимание  и уважение  се отделя на престъпниците,наркоманите и пияниците ...ама това пак е друга тема.
Желая на човека  да успе  и да  се радват на бебе един ден!!!!

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #42 -: Октомври 04, 2008, 10:58:32 am »
И въпреки всичко близо два милиона души чуха думите "Ин витро" отново, видяха драмата на две изключително смели жени и едни любящ съпруг готов на всичко да "види семето си"!
Всяко медийно присъствие на нашия проблем е в интерес на каузата!
Гордея се с вас момичета!

Цвети, Филип, Радина  :bighug:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #43 -: Октомври 04, 2008, 12:08:22 pm »
Не бях и оставам несъгласна с начина по който Филип показа на 2 млн. души , какво е готов да направи човек , за да има възможността да стигне до мечтата си!
Но Филип има право на своя избор , а аз на своето мнение!

Няма как , да не отчета факта , че Нова е вкарала в този сезон , доста наболели социални концепции -стерилитет , хора с интелектуален дефицит , слепота , зависими от наркотици
Вярно , по свой си начин , но с акцент , за което - моите адмирации!!!

Снощи , Радина , за някакви си две - три минути , превърна съжалението на хората във възхищение със силата и любовта към живота , които струяха от всяка нейна дума и поглед!
Радина , покланям ти се , за мен това си беше подвиг!

Милен за първи път спомена за ин витро , като дейност в множествено число , което си е чиста победа!
Думите му в началото , бяха журналистическа провокация според мен.
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #44 -: Октомври 04, 2008, 21:21:34 pm »
...Снощи , Радина , за някакви си две - три минути , превърна съжалението на хората във възхищение със силата и любовта към живота , които струяха от всяка нейна дума и поглед!Радина , покланям ти се , за мен това си беше подвиг!
Милен за първи път спомена за ин витро , като дейност в множествено число , което си е чиста победа!
Думите му в началото , бяха журналистическа провокация според мен.

Много,ама много-точно казано!  :good_post: Моето мнение се припокрива с това на Ефирче!
« Отговор #45 -: Октомври 05, 2008, 00:32:05 am »
леле , Баракудкааа , а ти видя ли колко запетаи съм изпуснала? :oops:
ама то емоции , кО да праАЙШ ? :wink:
*
« Отговор #46 -: Октомври 05, 2008, 13:07:29 pm »
Евала на Филип! Жалко е, че трябва да стигаме до там да се правим на луди, но това е провокирано от безхаберието на тъпите ни корумпирани политици. Даде се много добър пример на какъв хал са хората с нашите проблеми в България. Гледах и темата по Нова за проблема инвитро. Очарована съм от изказването на всички интервюирани. Един човек показас гняв колко унижавани и пренебрегвани сме ние с диагноза стерилитет. Така трябва - с гняв! Не бива да си мълчим и да крием проблема като някои известни личности. Подигравката в Биг брадър е към държавата, а не към това семейство. И аз съм горда, че има такива хора като Филип и жена му. Нека да се види на какво сме способни, за да спечелим борбата,  да станем родители, а не мълчаливо да си теглим безумни суми с кредити, които да плащаме по 10-15г..Докато гледах и двете предавания плаках през цялото време от мъка и гняв и се самосъжалявах. Ужас! Ето затова не бива да мълчим и да се крием. Незнам каква е целта на Биг брадър - да се насочи вниманието на обществото към тези проблеми или да се вдигне рейтинга, но определено смятам, че ни направиха услуга като ни дадоха такава възможност - чрез тази мисия цялата същност на конкретния проблем в държавата се показа в абсолютния си истински вид.
*

Делинда

« Отговор #47 -: Октомври 05, 2008, 13:11:01 pm »
   Аз пьк се радвам,че се уредиха при д-р Стаменов.Това за мен е по-печелившо от финансовата страна.И всякакви там коментари стават излишни май...
*
« Отговор #48 -: Октомври 05, 2008, 13:27:36 pm »
Те можеха да се уредят при д-р Стаменов и без да е нужно  Филип да се прави на луд! Начини - много, честни и нечестни! :wink:
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #49 -: Октомври 05, 2008, 14:45:19 pm »
Убедена съм че не това е била целта им!
Те дори не знаеха за "Искам бебе", по повод новините от Радина Цвети се изрази: "едни жени с проблеми като нашите са събрали средства..."
Адмирации за Фондацията и Д-р Стаменов!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

shoshkata

• **
  • 50
  • Пусть всегда будет солнце!
« Отговор #50 -: Октомври 05, 2008, 15:35:47 pm »
Те можеха да се уредят при д-р Стаменов и без да е нужно  Филип да се прави на луд! Начини - много, честни и нечестни! :wink:

Еееей, винаги ще се намери някой да говори такива неща
*
« Отговор #51 -: Октомври 05, 2008, 16:37:06 pm »
 shoshkata, че това са си реални неща, защо се възмущаваш?
*

shoshkata

• **
  • 50
« Отговор #52 -: Октомври 05, 2008, 18:03:40 pm »
Нищо лично, само че думи като уреждане и честно и нечестно в случая не ми се струват много уместни. Може и аз да съм доста докачлива напоследък... Хората казват като не ти харесва, не чети.

*
« Отговор #53 -: Октомври 05, 2008, 19:17:53 pm »
Оф, то и на мен не ми харесват тези думи, обаче има такива и такива начини, няма какво да си кривим душата. Помисли малко, няма как всичко да е кристално, има разни хора, следователно и разни тарикатлъци.
« Отговор #54 -: Октомври 05, 2008, 20:42:29 pm »
Само искам да кажа на тези, които усмиват жените в нашето положение или ни се подиграват по какъвто и да е начин: "Дано никога не ви се налага да изживявате това, през което трябва да преминат хиляди жени в България".
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #55 -: Октомври 05, 2008, 21:05:37 pm »
Само искам да кажа на тези, които усмиват жените в нашето положение или ни се подиграват по какъвто и да е начин: "Дано никога не ви се налага да изживявате това, през което трябва да преминат хиляди жени в България".

хиляди семейства.Не само жените преминавваме и изживяваме всичко. Мъжете ни също.
И се борят не само жените а семействата.
Мое мнение
« Отговор #56 -: Октомври 05, 2008, 22:24:30 pm »
Напълно съм съгласна!!! Мога да добавя ,че освен семействата сме заобградени и с приятели които също са съпричастни :wink:
*

Делинда

« Отговор #57 -: Октомври 06, 2008, 13:00:17 pm »
М
   Eй Мери,кажи един нечестен начин да се уредя,че докато пробвах два опита при други лекари взех ,че станах на 100 години...40 де.
*
« Отговор #58 -: Октомври 06, 2008, 13:39:53 pm »
Делинда, аз съм от тези дето по честен начин се сдобиват с час - чаках си една година за първичен преглед, сбръчкосах се от чакане :lol: но има други по-оправни от мен, те май чрез познати се уреждат доста по-бързо, незнам как точно - питай ги!
*

shoshkata

• **
  • 50
« Отговор #59 -: Октомври 06, 2008, 14:35:00 pm »
Нека не започваме пак.