0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тошко BigBrother инвитро
« Отговор #140 -: Октомври 04, 2008, 12:08:55 pm »
Май вчера всички сме поплакали...
Желая успех и на Цвети и на Радина!
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #141 -: Октомври 04, 2008, 13:17:26 pm »
Защо така с лошо към Милен Цветков :). Според мен нарочно провокира Радина и получи отговора който търсеше. Нищо лошо не е казал човека. Страшно добър е в това което върши и затова е там. На моменти е малко рязък, но на мен пък точно това ми харесва.  :) За Румен и Венета обаче не мога да кажа нищо подобно. Тях трудно търпя  :)
Снощи предаването беше страшно емоционално за всички ни. Хубаво се получи и се надявам Филип да се задържи по дълго в къщата и скоро да прегърнат своята рожба  :)
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*
« Отговор #142 -: Октомври 04, 2008, 13:57:00 pm »
Защо така с лошо към Милен Цветков :). Според мен нарочно провокира Радина и получи отговора който търсеше. Нищо лошо не е казал човека. Страшно добър е в това което върши и затова е там. На моменти е малко рязък, но на мен пък точно това ми харесва.  :) За Румен и Венета обаче не мога да кажа нищо подобно. Тях трудно търпя  :)
Снощи предаването беше страшно емоционално за всички ни. Хубаво се получи и се надявам Филип да се задържи по дълго в къщата и скоро да прегърнат своята рожба  :)
:balk_602:
« Отговор #143 -: Октомври 04, 2008, 14:21:38 pm »
Трогателна беше развръзката снощи.И аз ударих един рев.Тази жена как издържа да не се разплаче незнам-евала!Изглежда страшно мила и чувствителна.Защо,защо никой не помага на такива като нас?!Безумие е да мислят за какво да похарчат бюджетния излишък!Трябва ли някой все да напомня за да се сещат тези политици от време на време! Не осъзнават ли че децата са най важното нещо на този свят!
А Милен толкова ме разочарова с плоските си изказвания,чак не вярвах че може да го каже."Само заради едно инвитро ли?" Така му се изплъзна от езика,че после се чудеше как да замаже положението.Заради хора като него,сме "забравени от Бога",и сме отлъчени от обществото като прокажени!
Във всяка стъпка виждай края на пътуването!
*
« Отговор #144 -: Октомври 04, 2008, 14:51:57 pm »
Аз също плаках снощи докато гледах BIG BROTHER. Страшно се радвам за Филип и дано инвитрото се окаже успешно! Но най-много му се възхищавам за това, че излезе пред цяла България и призна, че имат репродуктивни проблеми, лично аз се притеснявам да говоря за това. А за тъпата Венета Райкова нищо хубаво не мога да кажа...ама да си се радва жената на рейтинга и да продължава да крие, че е една от нас! Незнам, надявам се че тъпата ни държава най-после ще направи нещо и за НАС, а няма да продължава да ни принуждава да се правим на идиоти за да се сдобием със средства за така желаното инвитро! :(
« Отговор #145 -: Октомври 04, 2008, 15:01:22 pm »
Момичета и аз снощи си поплаках,дано успеят тези хора,Радина и всички които се борят с тези проблеми.Разочарована съм от Милен Цветков заради "и всичко това само заедно инвитро"но смятам че Радина го постави на място като му каза за теб може да е само едно инвитро но за някой хора това е цяла драма.Разочарована съм и от Венета Райкова,защо крие немога да разбера и да казва че е пълна глупост че е забременяла от инвитро и че всички се изненадали как станало от първия път щом започнали с опитите но както и да е важното е че все повече започва да се говори открито за проблема и има някакъв напредък.Всички ще успеем момичетата,вярвайте във това. :bighug:

Току що пък прочетох това http://life.dir.bg/2008/10/04/news3440113.html,Мария не заченала Инвитро,ами след много тежки процедури,упойки и т.н,защо крият тези хора незнам.А поне за Мария се знае че е направила инвитрото в клиника Щерев,доста хора са ги засичали там с мъжа и.Сякаш е нещо престъпно ли незнам и аз как да се изразя вече.
« Последна редакция: Октомври 04, 2008, 15:21:49 pm от ninkata1 »

*
« Отговор #146 -: Октомври 04, 2008, 15:23:50 pm »
Явно всички сме си поплакали  :?
Но защо аз не видях реакциа ,неободимите благодарности от страна на Цветелина(сякаш такова чудо всеки ден се случва)Незнам аз така мисля, но за миг се представих на нейното място и  си помислих, че радостта ми щеще да баде мн. по-очевдна.(може би защото съм по емоционлна ли незнам?!)Но аз толкова се зардавах че докъато цветелина седеше на диванчето отсреща и гледаше на мен ми идваше аз да прегарна и разцелувам Радина, честно.........
Филко е чудесен тои милия беше толкова щастлив, че се разтрепери и се просълзи дори.Беше много доволен и го "показа"! :)
« Отговор #147 -: Октомври 04, 2008, 15:28:18 pm »
Току що пък прочетох това http://life.dir.bg/2008/10/04/news3440113.html,Мария не заченала Инвитро,ами след много тежки процедури,упойки и т.н,защо крият тези хора незнам.А поне за Мария се знае че е направила инвитрото в клиника Щерев,доста хора са ги засичали там с мъжа и.Сякаш е нещо престъпно ли незнам и аз как да се изразя вече.

Ся ,Тошката(Филко), бутна бента и всички ще си кажат! :wink:
Току-виж стане и форма на престиж или ПР , да си признаеш... :)
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #148 -: Октомври 04, 2008, 16:14:22 pm »
Момичета, кой е бил на пункцията и трансфера на Венета или Мария или Пенка...?
Защо сте така убедени, че децата им са инвитро?
Неможе ли да се посещава клиника по стерилитет и да не се наложи да се прави инвитро?
Защо не оставим хората на мира и да се радваме на другите, тези които правят за нас повече отколкото държавата ни се сеща.
Аз мога всеки ден да казвам "стерилна съм, боря се и ще успея" пред хиляди хора и това да не ме кара да се чувствам зле...напротив, но има хора, които не искат, които не са готови да споделят нещо толкова лично. Нека уважаваме правото им на избор и да не обръщаме внимание на елементарни изказвания.

*

baby_galq

• **
  • 63
  • Мечтите се сбъдват!
« Отговор #149 -: Октомври 04, 2008, 16:18:23 pm »
Колко сме жалки-ние българите.До къде стигнахме?Имам чувството,че всички,които правят реалити шоута са с психични отклонения,някак си са извратени.Как може човешкото нещастие да ти създава удоволствие и да спекулираш с това. :xЖалки подобия на хора.Защо се случват тези проблеми все на свестните хора?
  Искрено се радвам и се възхищавам на Филип,за смелостта му,за самоотвержеността и предаността към съпругата му и цената,която трябваше да плати,в името на така желаната рожба.От все сърце се моля за успешна развръзка от инвитро процедурата.Стискам палци.Успех.Ние сме с вас. :goodluck: :crossfingers: :bighug:
« Отговор #150 -: Октомври 04, 2008, 16:42:06 pm »
Стига де Лиско , къде по света хората не се интересуват от известните? :D
Дразни лицемерието им , понякога!
Дразни как се правят на ощипани , когато ги попитат - ама ти как забременя?
Ама как , те съвсем естествено си забременяват , нищо че имат връзка или брак от две-три години...
В тоя смисъл , евала на Мария (макар ,че изказването й , в посочената статия не ми харесва)!
Колко ще ни е по-лесно пред обществото ако те застанат зад каузата ни!
Могат да  показват прелестите си по списанията , а е срамно да застанат сред нас!

« Последна редакция: Октомври 04, 2008, 16:54:19 pm от Eфирче »
*
« Отговор #151 -: Октомври 04, 2008, 17:08:01 pm »
Аз не се сещам за процедура , която да е тежка , с пункции и упойка и да не е ин витро!
 Няма нищо лошо в това , няма защо да се крие...защото и Венета е на тръни като стане въпрос нещо за това! снощи на малката сестра беше на щрек ,някой да не се "изтърве " нещо за нея , та предването известно време се въртеше около въпроса , кой къде имал косми...Радвам се искрено ,че са успяли , но това не е срамно..
Стерилитетът е част от реалността и ин-витрото понякога е единствения изход!Успех на всички борещи се!
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #152 -: Октомври 04, 2008, 17:16:27 pm »
Стига де Лиско , къде по света хората не се интересуват от известните? :D
Дразни лицемерието им , понякога!
Дразни как се правят на ощипани , когато ги попитат - ама ти как забременя?
Ама как , те съвсем естествено си забременяват , нищо че имат връзка или брак от две-три години...
В тоя смисъл , евала на Мария (макар ,че изказването й , в посочената статия не ми харесва)!
Колко ще ни е по-лесно пред обществото ако те застанат зад каузата ни!
Могат да  показват прелестите си по списанията , а е срамно да застанат сред нас!

:)Напълно съм съгласна с теб, особено що се отнася до лицемерието.
И мен ме дразнят примерно нашите български "известни" люде.
Навсякъде по света част от известните личности са свързани с някаква благородна кауза.колко от нашите звезди са искрени, когато им е платено за да застанат зад нещо благородно.мисля доста малко.

Относно прелестите им ...,за тях явно те са нещо не толкова лично в сравнение със зачеването.
Но аз наистина не се интересувам, кой си е признал и кой не. би било полезно за всички ако го направят, но приемам напълно нормално това, че не са. И не ми харесва да надничам  в спалнята им...може да е доста разхвърляно :wink:
« Последна редакция: Октомври 04, 2008, 17:18:05 pm от Lisko »
*
« Отговор #153 -: Октомври 04, 2008, 17:33:44 pm »
Абе Мария специално няма силикон в устата  :lol: , правила е някаква странна процедура дето не е ин витро.... и коментара : "Имало е моменти, в които съм се намразвала", казва Мария и добавя - "Всеки мъж иска да бъде баща, и колкото и да си хубава, колкото и да си известна, ако си некачествена като човек душевно и некачетсвена като физика, за да го направиш щастлив, просто отношенията се изчерпват" нещо не ми допада!
*
« Отговор #154 -: Октомври 04, 2008, 18:05:51 pm »
Здравейте, гледахте ли снощи Малката сестра? Аз не го бях гледала, на го има тук: http://vbox7.com/search/?vbox_q=%D0%9C%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0+%D1%81%D0%B5%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0&page=7Тази Венета така ме отврати, още повече, че е имала проблеми със забременяването.
Тя всячески отклоняваше темата, и то основната тема на предаването същата вечер, и менно темата за инвитрото. И евала на Миглена Чакръкчиева, която много добре се изказа за Филип. Добре, че беше Миглена да зачекне въпроса за и нвитрото.
*
« Отговор #155 -: Октомври 04, 2008, 18:12:09 pm »

За Мария със сигурност мога да кажа,че забременя ин витро,защото правихме опитите си заедно в клиника Щерев!

*
« Отговор #156 -: Октомври 04, 2008, 19:04:44 pm »
Миглена Ангелова също е една от нас.пациентка е на д-р Владимиров,мисля че началото на годината прави инсе там.та за това е така запозната с проблема.
*
« Отговор #157 -: Октомври 04, 2008, 19:44:05 pm »
Започваааааааааааааа ,хайде да видим какво ще се каже по въпроса..
*
« Отговор #158 -: Октомври 04, 2008, 19:59:53 pm »
Хубаво предаване!
Само дано тези които трябва да чуят да са гледали!
9 опита безплатни в Словения,а тук...1600лв за лекарства-за каква разлика говорим!

*
« Отговор #159 -: Октомври 04, 2008, 20:15:38 pm »
Да ви кажа , очаквах повече от това предаване  :? Предполагам , че тези които нямат идея за какво става въпрос , нищо не разбраха! Дано държавниците вземат под въпрос статистиките ,защото са отчайващи за нас!