0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тошко BigBrother инвитро
« Отговор #80 -: Октомври 03, 2008, 09:26:53 am »
Днес ще я видим.
« Отговор #81 -: Октомври 03, 2008, 09:47:38 am »
Абе мацки, казах ви аз вчера, че вчера беше обзорно предаване, а днес ще бъде живо предаване от 20:00ч. Това  и в момента го пише по Нова. На екрана в десния ъгъл седи началният час на живото предаване довечера - 20:00.
Довечера в студиото при Милен Цветков ще гостува съпругата на Филип.
Реално вчера, в четвъртък е приключила мисията му, но ние това ще го видим днес.

Преди малко Лора Крумова обяви, че довечера ще разберем дали е приключила успешно мисията на Филип. :wink:

А сега включиха на живо и се видя, че Филип вече си е себе си. Облечен е и се държи по съвсем различен начин. :)
« Последна редакция: Октомври 03, 2008, 09:57:09 am от Милена Б »

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*
« Отговор #82 -: Октомври 03, 2008, 09:59:51 am »
Преди малко даваха откъз от ББ4, мисията на Тошко е приключила.вече е Филип.В първия момент помислих че е влчзъл нов участник, изобщо не можах да го позная  8O.Че тоий мн. говори, разказва разни историй, съвсем друг човек е,  8O  8O  8O, мнооооого различен.надчвамс е довечера да покажат как са реагирали останалите участници като са разбрали че, Тошко е филип и всичко това е било мисия
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #83 -: Октомври 03, 2008, 10:18:47 am »
... изобщо не можах да го позная  8O.Че тоий мн. говори..
Ами как няма да говори? :lol: Бая си помълча милия. Чакам довечера да гледам и развръзката с чука. Снощи много се смяхме с мъжа ми :lol: :lol:

*
« Отговор #84 -: Октомври 03, 2008, 10:33:24 am »
АЗ вчера не можах да го гледам  :(, но днес като го видях как се е арзприказвал, а останалите колко спокойно го гледаха сякаш са го очаквали.на мен ми трябваха 5 мин.  8O, бях мн. изненадана от поведението му и с някаква карпа на главата.и понеже не бях го гледала снощи и си помислих че е нов участник  :lol:
*
« Отговор #85 -: Октомври 03, 2008, 10:34:56 am »
Я кажете какъв е този "чук" , какво е направил  :D
*
« Отговор #86 -: Октомври 03, 2008, 10:43:53 am »
Това не може да се разкаже :jump12:, трябва да се гледа
Влез в Замундата и си го изтегли
« Последна редакция: Октомври 03, 2008, 10:45:50 am от mimi7 »
« Отговор #87 -: Октомври 03, 2008, 10:44:57 am »
Голямо шоу им спретна снощи :D
*
« Отговор #88 -: Октомври 03, 2008, 10:46:15 am »
Изтегли си епизода от Замунда, това нещо трябва да се гледа!
« Отговор #89 -: Октомври 03, 2008, 10:49:36 am »
 :D  ооо да, определено няма как да се разкаже  :lol: голям смях падна снощи
« Отговор #90 -: Октомври 03, 2008, 10:52:48 am »
само не разбрах, кой ще прецени дали мисията му е била успешна  :?
*
« Отговор #91 -: Октомври 03, 2008, 11:45:18 am »
момичета в замунда как става? :oops:
ауууу съвсем сега ми стана интересно , аз пък намерих кога да го изпусна  :?
« Отговор #92 -: Октомври 03, 2008, 11:53:51 am »
Когато снощи даваха случката с чука и Тошко като викаше Махнете яяяяя и че не я искал женската,с мъжа ми направо виехме от смях у нас.Ония сигурно не са мигнали цяла нощ,а си мисля той като каза,че ще ги побърка трябва да е бил намислил нещо като за последно,преди приключването на мисията.
Мисля,че съквартирантите ще определят дали мисията му е успешна.Най-вероятно ще ги питат дали подозират някого или него.Поне при предишните ББ,трябваше определен брой съквартиранти да не са го заподозрели,за да се признае мисията за успяла.Дано и от 8без 5 съм пред телевизора,за да не изпусна нещо!!!
*
« Отговор #93 -: Октомври 03, 2008, 12:00:13 pm »
момичета къде в замунда да го гледам, къде по точно да вляза.явно найстена е било мн. интерсно като ви чета коемнтарите  :lol:
искам и азззззз :(
*
« Отговор #94 -: Октомври 03, 2008, 12:19:28 pm »
Мимка благодаря ти много  :)
гледам го сег по VBOX7 Тояко си ляга с чук,започва като камен  казва че е от полша, нензм аза това ли став въпрос
*
« Отговор #95 -: Октомври 03, 2008, 12:23:12 pm »
Знаете ли кой са другите двама който знаят за мисията на тошко.честно тзои човек е голям артист, приз  :Dнавам го
*
« Отговор #96 -: Октомври 03, 2008, 12:25:45 pm »
Мимка благодаря ти много  :)
гледам го сег по VBOX7 Тояко си ляга с чук,започва като камен  казва че е от полша, нензм аза това ли став въпрос
Незнам дали това гледаш :http://www.vbox7.com/play:7976c817
и за всички който не са го гледали снощи.

"Отново днес, Big Brother 4 ще посрещне своя нов, 23-ти съквартирант. Той обаче няма да влезе в нито един от двата лагера, а направо в къщата. Така най-сетне зрителите ще могат да видят луксозния дом, в който съквартирантите ще прекарат своите дни в шоуто, а Big Brother ще опровергае всички слухове, че този сезон няма къща.

Новият 23-ти съквартирант е мъж с тъмно минало, който не веднъж се е забърквал във всякакви неприятности. Новият съквартирант влиза с мисия в къщата. Неговата задача ще бъде да снима с малка камера всеки ден какво се случва с него - сам в огромната къща на Big Brother 4 и да предава всяка вечер материала на Big Brother през изповедалнята.

Тази вечер съквартирантите ще получат писмо с инструкции от Big Brother. Ако успеят да изпълнят задачата си, двата лагера най-сетне ще повдигнат част от завесата на Big Brother и ще се срещнат помежду си. Как ще се случи това ще стане ясно в Big Brother live, днес от 20:00 Ч.

Тази вечер приключва мисията на Тошко. Мъжът, който вече близо седмица имитира бавноразвиващ се, довечера влиза за последно в роля.

Цяла нощ Тошко стресира съквартирантите си с дървен чук за пържоли, който държеше в ръка и само от време на време показваше на всеки по-любезен с него.

Тошко дотолкова стресна останалите с виковете си и заплахите, че Владо реши за по-сигурно да скрие всички ножове, а някои от съквартирантите не мигнаха почти цяла нощ.

Тази вечер Big Brother ще реши дали Тошко се е справил успешно с тайната си мисия. Ако повече от половината съквартиранти в мъжкия двор не са разкрили измамата, Филип-Тошко ще получи така желаната от него награда - инвитро оплождане на неговата съпруга."
*
« Отговор #97 -: Октомври 03, 2008, 12:43:13 pm »
След като ще питат всеки един съквартирант по отделно според тях дали се съмняват за съквратирант с мисия, няма ли да подозират за тошко.мисля че не е мн. добър подход.за да се пита........те ще обърнат повече внимание на тези, по странните, като португалеца, тошко.това е моето мнение незнам  :?
« Последна редакция: Октомври 03, 2008, 12:49:37 pm от zayana »
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #98 -: Октомври 03, 2008, 12:56:39 pm »
След като ще питат всеки един съквартирант по отделно според тях дали се съмняват за съквратирант с мисия, няма ли да подозират за тошко.мисля че не е мн. добър подход.за да се пита........те ще обърнат повече внимание на тези, по странните, като португалеца, тошко.това е моето мнение незнам  :?

те вече знаят, че Тошко е Филип.
Ще ги питат дали са подозирали че има мисия.
А мисията му беше до снощи.Там където гледа това с чука има и епизод в който филип си е филип и разговаря с тях след като се е разкрил.
« Последна редакция: Октомври 03, 2008, 12:58:44 pm от Lisko »
*
« Отговор #99 -: Октомври 03, 2008, 12:58:46 pm »
аха ясно, тогава обаче дали ще са честни  :x