0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
Re: Тошко BigBrother инвитро
« Отговор #60 -: Октомври 02, 2008, 18:48:52 pm »
И аз напълно подкрепям Тошко и му стискам палци да му е успешна мисията и процедурата.Този път съм решила както никога друг път да пусна смс в негова подкрепа.
« Отговор #61 -: Октомври 02, 2008, 18:57:25 pm »
Дано успее и аз ще пусна смс за Тошко.

*
« Отговор #62 -: Октомври 02, 2008, 19:17:44 pm »
Подкрепям Тошко на 100%! Миличкият...как ми е жал...
*
« Отговор #63 -: Октомври 02, 2008, 19:31:09 pm »
Аз останах без думи от гаврата на продуцентите, да карат човека, който толкова много е изтрадал, да страда още.Нека политиците си направят извода, до къде стигат хората, за да могат да имат така желаното детенце.
Напълно подкрепям Филип.
*
« Отговор #64 -: Октомври 02, 2008, 19:35:20 pm »

Е те за това става въпрос.Аз вървя по този път от 8 години, започнах 20 годишна.Най-прекрасните ми години минаха в лекарските кабинети.Последното нещо, което аз искам е някой да ме съжалява, да му е 'жал' за мен.Предпочитам да ми изкаже подкрепата си...
« Отговор #65 -: Октомври 02, 2008, 19:35:41 pm »
  И аз подкрепям Тошко.Искрено се надявам да спечели мечтата си.Много ми стана жал като го гледах в ББ.Много му тежи и явно е готин човек.Надявам се скоро да си имат бебе.
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
« Отговор #66 -: Октомври 02, 2008, 22:00:01 pm »
Хаха, Тошко днес беше фурия, ще им разкаже играта не тези!  :lol: Посмях се доста.
*
« Отговор #67 -: Октомври 02, 2008, 22:30:08 pm »

Е те за това става въпрос.Аз вървя по този път от 8 години, започнах 20 годишна.Най-прекрасните ми години минаха в лекарските кабинети.Последното нещо, което аз искам е някой да ме съжалява, да му е 'жал' за мен.Предпочитам да ми изкаже подкрепата си...
да не си мислиш ,че не вървя по този път? И мислиш ли ,че не ми отиват годините в кабинети , изследвания и т.н., но не ми се налага да се правя на дебил ! Да!  Жал ми е за това ,че се гаврят с човека! Подкрепям Тошкко на 100% написах!
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #68 -: Октомври 02, 2008, 22:45:37 pm »

Жал ми е за това ,че се гаврят с човека!

?аз не мисля, че някой се гаври с него?той сам си е избрал ролята и има за какво да си я играе.
Поне доколкото аз хвърлям по едно око на предаването, с него съквартирантите се държат добре, или по скоро никак не се държат защото рядко му обръщат внимание?Възможно е да греша защото не гледам редовно де:)

мен лично ако има за какво и кого да ми е жал е португалеца:)за него верно ми е жал:)))не е съвсем добре момчето.
*
« Отговор #69 -: Октомври 02, 2008, 22:47:20 pm »

Жал ми е за това ,че се гаврят с човека!

?аз не мисля, че някой се гаври с него?той сам си е избрал ролята и има за какво да си я играе.
Поне доколкото аз хвърлям по едно око на предаването, с него съквартирантите се държат добре, или по скоро никак не се държат защото рядко му обръщат внимание?Възможно е да греша защото не гледам редовно де:)

мен лично ако има за какво и кого да ми е жал е португалеца:)за него верно ми е жал:)))не е съвсем добре момчето.
Държът се добре , но и той самият си го каза , че не издържа вече!Не му е никак лесно!
« Отговор #70 -: Октомври 02, 2008, 22:48:03 pm »
Да се запиша и аз като фенка на "Тошко" и в подкрепа на неговата мисия.Тоя е направо уникален!!!
Хаха, Тошко днес беше фурия, ще им разкаже играта не тези!  :lol: Посмях се доста.
А за тази вечер нямам думи.Голям артист е, нека им разкаже играта!
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #71 -: Октомври 02, 2008, 22:51:03 pm »

Добре, че не извади трион:):):)каменчо, щеше да напусне
« Последна редакция: Октомври 02, 2008, 22:52:45 pm от Lisko »
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
« Отговор #72 -: Октомври 02, 2008, 23:02:12 pm »
Каменчо е рицарят на бялата дама, ама щото е далече от Тошко неговото "легло", иначееее  :lol:
Да му е топло на чука...хаха, от къде ги измисля тия. И как викаше срещу женката. Очертава се дъъъъълга нощ  :D
*
« Отговор #73 -: Октомври 03, 2008, 08:14:00 am »

да не си мислиш ,че не вървя по този път? И мислиш ли ,че не ми отиват годините в кабинети , изследвания и т.н., но не ми се налага да се правя на дебил ! Да!  Жал ми е за това ,че се гаврят с човека! Подкрепям Тошкко на 100% написах!

Без истерии, молим!
Говорех от моя гледна точка.
И не, не ми е жал, той сам си е избрал тази роля.В представянето му имаше част от кастинга, където той се яви като Тошко.Давам му евала.За вас това е унижение?А не е ли унижение когато с месеци не излизаме по заведения и се чудим как да лъжем приятелите си, че сме уморени, само защото изплащаме заеми за поредната процедура и нямаме пари?Или че колата ни е на 20 години, но не можем да си позволим да теглим нов заем, защото примерно да имаме дете ни е много по-важно от това да караме хубава кола...Или че тавана в хола ни тече като вали дъжд, но уви, и неговия ред не идва.....С доста унижения съм се сблъсквала и имаше моменти, в които ако ми бяха казали да стоя на челна стойка на центъра една седмица, за да получа пари за процедура, щях да го направя!
По въпроса-До кога е мисията на Филип?Аз мислех, че е до снощи и очаквах живо предаване, ама уви...Доста се посмях снощи с онзи чук и Камен като Рицарят на Бялата Дама-"Ти си спинкай, аз ще пазя"  :lol: :lol: :lol:
« Последна редакция: Октомври 03, 2008, 08:19:49 am от Мимка »
*
« Отговор #74 -: Октомври 03, 2008, 08:26:26 am »
Много ми хареса Тошко снощи. Прекрасно си играе ролята и в края на мисията си започна и той да се забавлява. Луди ще ги направя хахахаха.
Момичета, всички , които сме тук сме наясно с проблемите и мисля ,че  последното нещо от което имаме нужда е съжалението. Като прочета как ми е жал и  :x
Късмет на Филип и съпругата му!
*
« Отговор #75 -: Октомври 03, 2008, 08:35:51 am »
Подкрепям Тошко на 100%.Снощи направо съм се смяла със сълзи.Сега разбирам от вас, за уговорката между продуцентите и Тошко.
« Отговор #76 -: Октомври 03, 2008, 08:38:48 am »
А някой знае/подозира ли кои двама му помагат в мисията?
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!
*
« Отговор #77 -: Октомври 03, 2008, 08:43:35 am »
Единият е момчето, което работи в САЩ, др. - незнам.
« Отговор #78 -: Октомври 03, 2008, 08:54:51 am »
Снощи се чудех за това,как човек може да се подложи на това-аз лично бих се побъркала още първата минута!Не го съжалявам,той сам си е избрал да го направи.
Споделих с мъжа си,а той ми отговори,че това е най-малкото нещо което би направил ако нямаме друг избор :( След тези думи едва сдържах сълзите си,защото ние по-често общръщаме проблемите си на шега,а това той го каза със насълзени очи.
Започвам и аз да подкрепям Тошко.Дано това за което се бори да се сбъдне!
Препятствията са тези ужасни неща, които виждаш, когато не гледаш към целта си

« Отговор #79 -: Октомври 03, 2008, 09:23:43 am »
А какво стана с жена му на Филип - нещо не видях да участва в предаването?
Матей - 1.04.2006 г