0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тошко BigBrother инвитро
« Отговор #40 -: Октомври 02, 2008, 10:02:15 am »
Жени, това бяха думите на самият Тошко.
Незнам на мен лично ми стана много гадно, разплаках се..
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #41 -: Октомври 02, 2008, 10:07:12 am »
Да, тя го цитира.
Но можеше да поправи грешката.
Някои хора ще останат непросветени.

След 1-ят ни опит, мъжът ми ми каза:
"Кога мислиш да правиш пак ин-витро."  8O 8O 8O

Сега вече не казва така, но..... тогава хич не ми стана хубаво.
*
« Отговор #42 -: Октомври 02, 2008, 10:09:00 am »
Даже думите бяха още по-безумни:
ББ да направи инвитро на жена ми  :?
*

eganeva

• 4584
« Отговор #43 -: Октомври 02, 2008, 10:09:52 am »

ББ да направи инвитро на жена ми  :?

Абе някой от продуцентите може да е доктор.
ЗнаЙш ли? :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #44 -: Октомври 02, 2008, 10:11:49 am »
Дам..няма невъзможни неща  :x
Мина ми мисълта, че той даже не е наясно с цялата тази процедура, може и да бъркам.
*

eganeva

• 4584
« Отговор #45 -: Октомври 02, 2008, 10:13:04 am »
Определено не е.
Ще видим жена му колко е.
*
« Отговор #46 -: Октомври 02, 2008, 10:14:45 am »
Аз лично гледам от самото начало ББ4, по-точно лайфовете. В началото когато представиха Тошко се разплаках, защото ми стана много болно и мъчно как тези сценаристи вкарват такъв човек в шоуто си. Казах си не стига, че господ го очукал от всякъде ами и сега като влезе да му се подиграват.Когато разбрах, че Тошко всъщност е Филип и че играе тази роля малко си отдъхнах, но пак ми беше гадно, за това че се подиграват с такива хора, които олицетворява Тошко.
Но след снощи след като разбрах цената на този театър отново ревах. Възхищавам се на такъв мъж, който е готов на всичко само и само да сбъдне мечтата си да гушне своето детенце. Защото не всички мъже могат да постъпят по този начин. И определено вече имам двама фаворити за спечелване на голямата награда-единият е Цветан, защото донякъде покрива и моите морални ценности след отказа му на тайната мисия, а другият е Филип. Дано опита им е успешен и им пожелавам от цялото си сърце на него и съпругата му не едно, а две, че може и три бебета след инвитрото.
Но определено се радвам, че съпругата му ще е гост при Милен а не при тази куха лейка Венета Райкова, която заради един пуст рейтинг и да не и се развали имиджа е готова да се прави на идиот, а не открито да застане и да каже "да и аз съм една от жените с репродуктивни проблеми, но благодарание на напредването на медицината в нашата страна мога да осъществя мечтата си да имам дете."Та за бога ние които имаме проблеми не сме нито прокажени, нито втора категория хора. Но за съжаление болката от това че не можеш да имаш дете могат да я разберат само хора с нашите проблеми. Никой друг не може да я разбере.
*
« Отговор #47 -: Октомври 02, 2008, 10:15:04 am »
Малко извън темата - защото не съм в час а той от къде е?
« Отговор #48 -: Октомври 02, 2008, 10:18:10 am »
Момичета,
не се хващайте за думите, моля ви. :)
Аз го разбирам Филип и смятам, че в конкретния случай е бил притеснен и затова се е изразил така неправилно. Предполагам, че той е запознат с технологията на процедурата, но не е намерил подходящия израз, в момента, когато го вкараха в изповедалнята.
Аз самата, когато съм притеснена или развълнувана, също не намирам точните думи и плямпам глупости, без да искам. :oops:

от варна е.
а тошко е от грудово.
« Последна редакция: Октомври 02, 2008, 10:21:37 am от Милена Б »

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*

eganeva

• 4584
« Отговор #49 -: Октомври 02, 2008, 10:18:26 am »
Но за съжаление болката от това че не можеш да имаш дете могат да я разберат само хора с нашите проблеми. Никой друг не може да я разбере.

:bighug:  :balk_145: :hug2:
*
« Отговор #50 -: Октомври 02, 2008, 10:18:59 am »
Аз лично гледам от самото начало ББ4, по-точно лайфовете. В началото когато представиха Тошко се разплаках, защото ми стана много болно и мъчно как тези сценаристи вкарват такъв човек в шоуто си. Казах си не стига, че господ го очукал от всякъде ами и сега като влезе да му се подиграват.Когато разбрах, че Тошко всъщност е Филип и че играе тази роля малко си отдъхнах, но пак ми беше гадно, за това че се подиграват с такива хора, които олицетворява Тошко.
Но след снощи след като разбрах цената на този театър отново ревах. Възхищавам се на такъв мъж, който е готов на всичко само и само да сбъдне мечтата си да гушне своето детенце. Защото не всички мъже могат да постъпят по този начин. И определено вече имам двама фаворити за спечелване на голямата награда-единият е Цветан, защото донякъде покрива и моите морални ценности след отказа му на тайната мисия, а другият е Филип. Дано опита им е успешен и им пожелавам от цялото си сърце на него и съпругата му не едно, а две, че може и три бебета след инвитрото.
Но определено се радвам, че съпругата му ще е гост при Милен а не при тази куха лейка Венета Райкова, която заради един пуст рейтинг и да не и се развали имиджа е готова да се прави на идиот, а не открито да застане и да каже "да и аз съм една от жените с репродуктивни проблеми, но благодарание на напредването на медицината в нашата страна мога да осъществя мечтата си да имам дете."Та за бога ние които имаме проблеми не сме нито прокажени, нито втора категория хора. Но за съжаление болката от това че не можеш да имаш дете могат да я разберат само хора с нашите проблеми. Никой друг не може да я разбере.
:balk_47: :good_post:

*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #51 -: Октомври 02, 2008, 10:34:48 am »
Съпругата на Филип, ще гостува довечера при Милен в лайфа от 20.00ч.

Не беше ли утре вечер лайфа - в петък?  :?

До днес май е мисията на Тошко.  :?

Е, ти ме хвърли в мисли сега :lol: Леле, не помня, но със сигурност
има лайф довечера.
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
« Отговор #52 -: Октомври 02, 2008, 10:57:41 am »
Малко извън темата - защото не съм в час а той от къде е?
Той е от Созопол, моя колежка го познава.
Изказването му снощи, че ББ ще направи инвитро на жена му, не беше много коректно, но аз го отдавам на притеснение и грешка на езика.
Иначе го подкрепям, надявам се все повече хора в тая страна да видят чрез него на какво са способни тези хора и управниците да се чатнат, че трябва да им се помогне.

Надявам се Тошко да успее с мисията си, а после двамата с жена му да успеят в процедурата.
*
« Отговор #53 -: Октомври 02, 2008, 11:52:14 am »
От Созопол е. Тази грешка вече е за втори път, защото това е казал и в интервю, което в. "труд" цитира според мен (четох го в нета). Мъж - к'во искате :)
« Отговор #54 -: Октомври 02, 2008, 12:14:30 pm »
Много ме заболя снощи, като чух Филип в изповедалнята! Не мога да повярвам, че някой ще се гаври така зверски с психиката на човек, който и без друго е изтормозен от проблемите. Хубаво е, че ще се заговори за ин витрото и финансите, които са необходими, но не можаха ли да измислят някаква друга мисия  :? Егати държавата  :x
Дано Филип успее не само с мисията си, но и да спечели ББ4!
От сърце му пожелавам на него и съпругата му да сбъднат мечтата си поне за едно бебче!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
« Отговор #55 -: Октомври 02, 2008, 12:51:13 pm »
Аз не го гледах и сега разбирам!Наистина този човек е невероятен!А до кога  емисията му? До кога ще го измъчват? Ще е гавра от страна на биг брадър,ако Тошко не изпълни мисията си докрай,и те не сбъднат мечтата му! Според мен това би било едно много благородно дело!Биг брадър не може само да провокира хората и да ги използва заради рейтинг,сега е момента да направи едно добро дело!
Във всяка стъпка виждай края на пътуването!
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #56 -: Октомври 02, 2008, 15:06:57 pm »
Според мен в конкретния случай целата наистина оправдава средствата. Да, по тъп начин го каза, но я да се замислим колко мъже от двойките с мъжки фактор биха станали и с високо вдигната глава биха си признали за проблема.. Та според мен от неудобство го каза по този начин. Даже и не погледна към камерата.

*

vilimili

• 512
  • Ще ми липсваш много татко!Поклон пред паметта ти.
« Отговор #57 -: Октомври 02, 2008, 16:15:35 pm »
Дай Боже да му е успешна мисията на Тошко-Филип,и не на последно място дано инвитрото да е успешно,ако спечели разбира се! :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #58 -: Октомври 02, 2008, 17:53:44 pm »
И аз му стискам палци на Филип, ама никой ли не му каза,
че и той ще учства в ин витрото??? 8O

:good_post:
*
« Отговор #59 -: Октомври 02, 2008, 18:15:20 pm »
Според мен в конкретния случай целата наистина оправдава средствата. Да, по тъп начин го каза, но я да се замислим колко мъже от двойките с мъжки фактор биха станали и с високо вдигната глава биха си признали за проблема.. Та според мен от неудобство го каза по този начин. Даже и не погледна към камерата.
Напълно съм съгласна. И не само мъжете от двойки с мъжки фактор, голяма част от мъжете ни се притесняват да говорят за това. Още повече пред камера. Но както каза Миси в другата такава тема, май само на нас ни прави впечатление начина, по който се изказа Тошко-Филип.