Аз лично гледам от самото начало ББ4, по-точно лайфовете. В началото когато представиха Тошко се разплаках, защото ми стана много болно и мъчно как тези сценаристи вкарват такъв човек в шоуто си. Казах си не стига, че господ го очукал от всякъде ами и сега като влезе да му се подиграват.Когато разбрах, че Тошко всъщност е Филип и че играе тази роля малко си отдъхнах, но пак ми беше гадно, за това че се подиграват с такива хора, които олицетворява Тошко.
Но след снощи след като разбрах цената на този театър отново ревах. Възхищавам се на такъв мъж, който е готов на всичко само и само да сбъдне мечтата си да гушне своето детенце. Защото не всички мъже могат да постъпят по този начин. И определено вече имам двама фаворити за спечелване на голямата награда-единият е Цветан, защото донякъде покрива и моите морални ценности след отказа му на тайната мисия, а другият е Филип. Дано опита им е успешен и им пожелавам от цялото си сърце на него и съпругата му не едно, а две, че може и три бебета след инвитрото.
Но определено се радвам, че съпругата му ще е гост при Милен а не при тази куха лейка Венета Райкова, която заради един пуст рейтинг и да не и се развали имиджа е готова да се прави на идиот, а не открито да застане и да каже "да и аз съм една от жените с репродуктивни проблеми, но благодарание на напредването на медицината в нашата страна мога да осъществя мечтата си да имам дете."Та за бога ние които имаме проблеми не сме нито прокажени, нито втора категория хора. Но за съжаление болката от това че не можеш да имаш дете могат да я разберат само хора с нашите проблеми. Никой друг не може да я разбере.