0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тошко BigBrother инвитро
« Отговор #20 -: Октомври 01, 2008, 23:39:19 pm »
Нали ще ги  гледаме в по-малката сестра, там се надяваме да са компетентни по темата :)
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
« Отговор #21 -: Октомври 01, 2008, 23:44:47 pm »
Нали ще ги  гледаме в по-малката сестра, там се надяваме да са компетентни по темата :)

Офффф... :?

Дет се вика - а дано, ама надали!

Иска ми се сигнус, много ми се иска, защото да не се лъжем ББ има голяма аудитория.
*
« Отговор #22 -: Октомври 01, 2008, 23:50:42 pm »
 Абе, то цялата държава е вече един цирк! С тия риалитита пощуряха всички. За единия рейтинг, какво ли няма да измислят! Щом и министершата, Нинче /визирам жената на баш министъра/, взе да се клечи по разни шоута, та всички вестници й изтипосаха бикините /та чак и прическата й видяхме/, какво да говорим!

Тошко...той просто е един от многото употребени.
 Ще пусна смс за него, все пак е един от нас.
« Последна редакция: Октомври 01, 2008, 23:59:24 pm от Жекова »
*

Nina

• 2643
« Отговор #23 -: Октомври 01, 2008, 23:56:16 pm »
Абе то цялата държава е вече един цирк! С тия риалитита пощуряха всички. За единия рейтинг, какво ли няма да измислят! Щом и министершата, Нинче /визирам жената на баш министъра/, взе да се клечи по разни шоута, та всички вестници й изтипосаха бикините /та чак и прическата й видяхме/, какво да говорим!

Тошко...той просто е един от многото употребени.
 Ще пусна смс за него, все пак той е един от нас.

Много хубаво си го написала, Жекова. И аз ще подкрепя Тошко!

*

Nina

• 2643
« Отговор #24 -: Октомври 02, 2008, 00:02:13 am »
Днес при Венетка са двамата льохмани. А дано жената на Тошко да е при Милен, предпочитам пред Венетка, независимо, че и него не харесвам особено, малко повече акъл има от Венета.
Спомням си един ден /преди месеци/, че в "Часът на Милен Цветков" се обади едно момиче/жена и каза, че има предложение да се направи предаване за репродуктивните проблеми на хората у нас и Цветков я насочи към здравното предаване на Нова ТВ. Глупендер. Все едно само здравно трябва да е предаването.
*
« Отговор #25 -: Октомври 02, 2008, 00:10:20 am »
Абе Нинче, не очаквай кой знае какво поставяне на проблема в тези развлекателни формати. Ще видим тия дни к'во ще направят.
« Последна редакция: Октомври 02, 2008, 00:28:37 am от cygnus »
*
« Отговор #26 -: Октомври 02, 2008, 01:14:07 am »
Аз си мисля,че има много "АКО"-та.Първо,не винаги е лесно да се вземе кредит,второ,"инвитро на жена му",ами може да са с мъжки фактор и да ползват донор,така че...Те си знаят-намерили са техния начин,аз уважавам решението им.Лошото е,че сега ще тръгнат да ги съжаляват,а ние имаме нужда,не от съжаление,а от разбиране,добра дума и подкрепа.Не като яувт "инвитро"да те гледат все едно си инвалид.На Тошко-Филип желая да им се сбъдне меятата,както и на всияки нас. :bori_007: :bori_004:
*

Veselia

• 218
  • И все пак тя се върти!
« Отговор #27 -: Октомври 02, 2008, 06:16:19 am »
По принцип не гледам ББ4, но снощи като сменях каналите се задържах на Нова. Когато Филип каза каква е целта на мисията му, направо ми текнаха сълзите. Попитах половинката ми: това ли е начина. А той ми каза, че би направил същото щом трябва. И сигурно е така. Аз също бих направила много неща без да се замисля. Успех на Филип и съпругата му.
*

big_eyes

• 432
  • Само преживените неща са истински разбрани.
« Отговор #28 -: Октомври 02, 2008, 08:23:03 am »
все се чудех, какво може да накара този човек (и сценаристите) да се подиграва със здравето си, колкото и пари да му дават. след признанието му, обаче оставам безмълвна... .... си държавата дето имаме....
успех на Филип, дано мечтата им се сбъдне  :goodluck: :crossfingers:
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят. Паулу Коелю
Хубав-Рошав
*

sesi

• 218
  • Прави добро и ще получиш добро!
« Отговор #29 -: Октомври 02, 2008, 08:32:22 am »
Също и на мен ми бе чудно какво може да накара Филип да изиграе този театър,но снощи като каза го разбирам милия успех им желая :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :babyflips:
*
« Отговор #30 -: Октомври 02, 2008, 08:59:54 am »
Желая на Филип да изпълни мисията докрай и да сбъднат мечтата си!  :D
Според мен обаче, е ужасно това, да се правиш на ненормален, за да ти дадат пари от някакво шоу, за да сбъднеш мечтата си за дете! Докъде я докарахме?
Ако държавата помагаше достатъчно на двойки като нас, надали този човек щеше да изпълнява мисията на Тошко. Егати скапаната държава!  :x
Това е моето мнение.
Искрено желая успех на Филип и съпругата му!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #31 -: Октомври 02, 2008, 09:02:15 am »
Искрено се надявам Филип-Тошко да успее да изпълни мисията си в ББ4 и в живота  :)
*
« Отговор #32 -: Октомври 02, 2008, 09:03:02 am »
Аз пък пожелавам на Филип не да изпълни мислята, а да спечели Биг Брадър!Със сигурност ще пускам СМС-и за него (досега не съм пускала за Биг Брадър).
*

Nina

• 2643
« Отговор #33 -: Октомври 02, 2008, 09:08:00 am »
Правилно ли разбрах, че снощи Венета каза, че Тошко сам си е намислил да участва с роля? Верно е, че сценаристите с охота са приели, но все пак. Правилно ли съм разбрала?

Гледах Рачков от "Господарите..." и той каза, че Филип-Тошко е великолепен актьор, но изразаи сякаш съжаление и се запита дали след това човека ще може лесно да излезе от роля.  :?

Дали няма да има някакви психологически последици при него от това, че трябва да играе така?
Като си във филм, всички актьори знаят, че някой играе психично болен, ама тук е друго....
Дано има успех момчето.

Миме и аз така, и ББ да спечели, няма нито един друг по-достоен или интелигентен.

« Последна редакция: Октомври 02, 2008, 09:14:21 am от Nina »
« Отговор #34 -: Октомври 02, 2008, 09:34:37 am »
Нина,
мисля, че правилно си разбрала. Всъщност, "Малката сестра" винаги я проспивам, но веднъж бяха показали кадри от кастинга, от които беше видно, че Филип, още явявайки се на кастинга сам е решил да играе роля на човек с ментално увреждане.

Момичета, какво ще кажете, да вземем да пишем на Милен Цветков, да покани в студиото, когато ще гостува и съпругата на Филип, някой лекар и да подходят маааалко по-сериозно към темата, а не да я опорочат?

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*
« Отговор #35 -: Октомври 02, 2008, 09:40:02 am »
Миленче мисля,че си права.Най-добре е да има специалист там,защото като го знам и Милен ще го обърни всичко на майтап и не се знае жената как ще се почувства.
Ефирче,вярно е че с кредити е по-достойно,ама ето аз вече изтеглих всички възможни,а резултат няма така,че...
Ние всъщнос още не знаем цялата история на човека,може това да не е първия им опит.

*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #36 -: Октомври 02, 2008, 09:47:06 am »
Съпругата на Филип, ще гостува довечера при Милен в лайфа от 20.00ч.
« Отговор #37 -: Октомври 02, 2008, 09:54:16 am »
Брай, тоя Тошко. Преди да разбире, че играе се чудех защо са вкарали такъв човек и даже се възмутих. не гледам активто и само от превключвания си напарвих изводите. но като разбрах каква е работата - искрено му се възхищавам!
Матей - 1.04.2006 г
*
« Отговор #38 -: Октомври 02, 2008, 09:58:27 am »
Съпругата на Филип, ще гостува довечера при Милен в лайфа от 20.00ч.

Не беше ли утре вечер лайфа - в петък?  :?

До днес май е мисията на Тошко.  :?
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #39 -: Октомври 02, 2008, 09:59:34 am »
И аз му стискам палци на Филип, ама никой ли не му каза,
че и той ще учства в ин витрото??? 8O

Между другото, точните думи на Венета бяха:
"....да направят ин-витро на съпругата му."

Тя поне можеше да каже: