Подкрепям Тошко на 100%! Миличкият...как ми е жал...
Е те за това става въпрос.Аз вървя по този път от 8 години, започнах 20 годишна.Най-прекрасните ми години минаха в лекарските кабинети.Последното нещо, което аз искам е някой да ме съжалява, да му е 'жал' за мен.Предпочитам да ми изкаже подкрепата си...
да не си мислиш ,че не вървя по този път? И мислиш ли ,че не ми отиват годините в кабинети , изследвания и т.н., но не ми се налага да се правя на дебил ! Да! Жал ми е за това ,че се гаврят с човека! Подкрепям Тошкко на 100% написах!
Без истерии, молим!
Говорех от моя гледна точка.
И не, не ми е жал, той сам си е избрал тази роля.В представянето му имаше част от кастинга, където той се яви като Тошко.Давам му евала.За вас това е унижение?А не е ли унижение когато с месеци не излизаме по заведения и се чудим как да лъжем приятелите си, че сме уморени, само защото изплащаме заеми за поредната процедура и нямаме пари?Или че колата ни е на 20 години, но не можем да си позволим да теглим нов заем, защото примерно да имаме дете ни е много по-важно от това да караме хубава кола...Или че тавана в хола ни тече като вали дъжд, но уви, и неговия ред не идва.....С доста унижения съм се сблъсквала и имаше моменти, в които ако ми бяха казали да стоя на челна стойка на центъра една седмица, за да получа пари за процедура, щях да го направя!
По въпроса-До кога е мисията на Филип?Аз мислех, че е до снощи и очаквах живо предаване, ама уви...Доста се посмях снощи с онзи чук и Камен като Рицарят на Бялата Дама-"Ти си спинкай, аз ще пазя"