0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
Re: Тошко BigBrother инвитро
« Отговор #120 -: Октомври 03, 2008, 21:11:50 pm »
Поревах си и аз...Нямам думи,просто...Дано и двете скоро станат мами!
*
« Отговор #121 -: Октомври 03, 2008, 21:13:06 pm »
Браво на Филко!
Но Милен много се изложи с това изказване,смятам обаче че Радина го сложи на мястото му като го попита дали си представя живота си без неговата дъщеря!
Защото ние живеем с един блян,една мечта и за сетен път се убеждавам,че ако човек не е минал през борбата за дете си няма на идея какво изпитваме!
А за тоя сценарист нямам думи...
Успех Цвети и Филко!

*
« Отговор #122 -: Октомври 03, 2008, 21:19:11 pm »
Толкова мило, дано, дано, дано! Филко ми е безспорен фаворит от тук нататък!
*
« Отговор #123 -: Октомври 03, 2008, 21:20:49 pm »
А дали жена му не е някой от никовете тук?  8)
*

vilimili

• 512
  • Ще ми липсваш много татко!Поклон пред паметта ти.
« Отговор #124 -: Октомври 03, 2008, 21:24:41 pm »
Ох сега като се чуха с жена му в изповедалнята,направо не се сдържах! :balk_145:
Дано догодина да си гушкат бебчета! :D
« Отговор #125 -: Октомври 03, 2008, 21:29:13 pm »
Браво Филип!!!Успех на ин витрото!!!
Браво Радина!!!!!!!
Разплакаха ме с разговора в изповедалнята.
Ако Цвети пише тук,трябва да знае, че д-р Стаменов си държи на думата!
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
*
« Отговор #126 -: Октомври 03, 2008, 21:55:27 pm »
Евала на Радина и на момичетата,които са събрали пари за да помогнат на Цвети и Филип!!!
Браво на Радина че за толкова кратко време успя да каже важни неща!!! :bighug:
На Цвети и Филип пожелавам скоро да си гушкат рожбите си,а това със сигурност ще се случи,защото доктора който сбъдва мечти ще сбъдне и тяхната!!!
*
« Отговор #127 -: Октомври 03, 2008, 22:04:54 pm »
И аз се радвам изключително много! Беше му изключително трудно на Филип, но мисълта за бебе го направи силен! Браво! Много се развълнува при разговора му с жена му! Личи си, че много страдат! Точно като нас!
Рева тука и проклинам тези тъпи политици, дето харчат парите ни за кво ли не, но не и за нещо съществено! Тази държава може да е Рай - има всички предпоставки! Толкова съм възмутена!
А за Милен не знам - може би с тези си думи търсеше по-голям ефект и точно възмущение и привличане на внимание. Което от една страна не е лошо! Не го оправдавам - ама хич!
Колкото повече гласност на проблема обаче се даде - толкова по-добре! Понякога и лошата реклама е добра реклама!
Дано догодина семейството гушка своите съкровища! Ще стискаме палци за тях и за всички нас!
Бог да е с нас!
„Ние се раждаме в света на природата.
Второто ни раждане е в света на духа."

« Отговор #128 -: Октомври 03, 2008, 22:18:09 pm »
Браво на Филип за успешната мисия и дано съвсем скоро се сбъднат мечтите им.
Браво и на момичета, които са събрали допълнително средства.
За жалост само Радина говори смислено за ин витро.
Много ме подразни "И всичко това само за едно ин витро?!?!?", както и изказването на другия участник/не обърнах внимание на името/, което беше в смисъл "Браво на Филип, че се е жертвал за да помогне на жена си в решаването на този проблем". Тези хора явно не са наясно, че когато се сблъскаш с проблема за невъзможността да имаш дете, то тази мечта става смисълът на живота ти. Явно не допускат дори и за миг в съзнанието си мисълта, че причината за репродуктивни проблеми може да е и в мъжа.  
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
« Отговор #129 -: Октомври 03, 2008, 22:22:48 pm »
Супер беше! Дано Филип и жена му гушнат своята рожба! Мисля, че все пак имаше смисъл, нали.
А Цветков въпреки, че прозвуча гадно, не мисля, че злонамерено каза "само заради едно ин витро", мисля, че искаше да акцентира и да провокира Радина /много симпатична/ да каже още няколко по-силни думи. Той все пак накрая поясни - "разбира се, че и за нас не е само едно ин витро".

Дано всички сбъднат мечтата си и всички вие тук, мили момичета!
« Последна редакция: Октомври 03, 2008, 22:26:12 pm от Nina »
« Отговор #130 -: Октомври 03, 2008, 22:43:17 pm »
Много се радвам че мисията е успешна.Дано скоро гушнат своето бебче/та.Браво на Радина и другите момичета които са събрали пари.
*
« Отговор #131 -: Октомври 03, 2008, 23:02:04 pm »
Толкова съм щастлива заради Тошко ....няма думи! И аз си поплаках от радост! Все едно ми се случи на мен! Пожелавам всяка една от нас да има шанса да гушне своята мечта!
*
« Отговор #132 -: Октомври 03, 2008, 23:06:35 pm »
Успех на Филип и жена му,искренно им пожелавам още до края на годината да успеят да видят 2те заветни чертички.Стискам палци.А Миленчо пак се изложи.Добре,че беше режисьора та да замазва положението от време на време.Браво на Радина,за кратко, но много добре предадено послание.
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #133 -: Октомври 04, 2008, 06:39:59 am »
Супер,Филип се справи страхотно,удържа фронта до край,много се радвам за тях,а колкото до хората като Милен,те нямат и най-малка представа какво е в душите на тези 270000 които се борят със стерилитета,хора които не са го преживяли нямат и най-малка представа че това не е "само едно инвитро" .Важното е че Филип успя,аз се държах да не плача,но на разговора им в изповедалнята не можах вече сълзите потекоха.Дано да успеят ,дано още първия път да забременее,дано мъките им да свършат скоро.Успех и на всички нас,дано скоро всички да сме с големи кореми и най-сетне всяка да гушне рожбичката си.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #134 -: Октомври 04, 2008, 06:48:18 am »
много емоционално предаване, плакахме и двамата с Ники, особенно на стиснатите ръце на двете жени- колко много сила и воля се усещаше и в двете
Радина, ще имаш своята Божидара- някой ден, убедена съм  :youwoman:
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #135 -: Октомври 04, 2008, 09:10:25 am »
Момичета, никога не съм гледала биг брадър, така беше и тази година...
Чувала съм само откъслечни неща за това, какво става дума, не съм видяла Филип и изобщо всички неща, за които говорехте, но ако знаете само как се разплаках от вашите думи....
Сега ще си сваля всички по-интересни серии и задължително ще го изгледам..
Да са живи и здрави дай Боже бъдещите родители...
Нямам думи........
Не мога да се спра да плача....

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*
« Отговор #136 -: Октомври 04, 2008, 09:27:05 am »
Много ми стана симпатично това момче (и половинката му също). Мисля, че даде много хубав урок на българските мъже за отношението им към репродуктивните проблеми в семейството (независимо, че каза че ин витрото е за жена му). И не само на потърпевшите, но и на държавните мъже и жени да се позамислят малко докъде са ни докарали. Според мен МЦ с израза си "И всичко това за едно ин витро" типично по журналистически искаше да провокира вниманието и да акцентира върху темата. И Радина много хубаво и силно му го обясни. Много мило и вълнуващо беше, когато Цвети седна до Радина, а след това в изповедалнята ми се искаше да ги прегърна и двамата. Щом док им се е "заканил" с близнаци - моите наблюдения са, че той си изпълнява "заканите" и догодина ще четем и ще ги гледаме в друга ситуация двамата. Дано дано дано! Пожелавам им го от сърце! Изобщо много е хубаво, че се засегна този проблем в такова гледано шоу. Дано Цвети чете тук и разбере, че сме с тях и ги подкрепяме/ Ще бъде жалко ако друг спечели ББ4, защото Филип наистина го заслужава. А, че ще станат родители скоро е ясно! 
 Цвети, Филип, Радина :bighug:
« Последна редакция: Октомври 04, 2008, 09:28:44 am от cygnus »
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #137 -: Октомври 04, 2008, 10:54:55 am »
милен е такъв простак и в редките случаи които ми се е налагало да го гледам едвам го издържам. всеки път едни такива ги къъъъдри...без думи. вчера твърдо остана верен на себе си.
добре че се появи радина да даде едно рамо на горката жена дето 8 години не знае с кой живее :x
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
« Отговор #138 -: Октомври 04, 2008, 11:12:24 am »
Снощи и моите сълзи напираха,и искрено се радвам за всички тях.Просто нямаше как мисията да не бъде призната за успешна!!!Забелязахте ли,когато смесиха мъжете и жените,Филип се здрависа с Цецо,а после той питаше онзи най-възрастния мъж,кой е бил това и той му вика "Тошко бе,тва е Тошко..." :lol:
Успехът на мисията вече е факт и много се надявам да успеят още с първата процедура.
Но според мен сега се случва нещо много по-важно!Страшно много се говори и ще се говори за проблемите при забременяването!!!Ето тази вечер ще е в Темата на Нова!И изобщо докато не приключи ББ4,а и много след това благодарение на историята на Филип и Цвети,този проблем ще е актуален в медиите.
За нас няма да се говори на ушенце,а съвсем открито.А журналисти като МЦ нека си се изказват погрешно,важното е че има хора като Радина и много други,които да ги поправят в точния момент на точното място!
Не знам какво точно ще говорят в Темата на Нова,но съм сигурна че въпросът ще остане открит и ще има продължение.
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #139 -: Октомври 04, 2008, 11:14:50 am »
милен е такъв простак и в редките случаи които ми се е налагало да го гледам едвам го издържам. всеки път едни такива ги къъъъдри...без думи. вчера твърдо остана верен на себе си.
добре че се появи радина да даде едно рамо на горката жена дето 8 години не знае с кой живее :x
Абсолютно подкрепям.
Изгледах го сега, ама едва го издържах заради Миленчо... :x :x :x

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза