0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

час за д-р Персенска
« -: Октомври 01, 2008, 20:30:09 pm »
Стана така, че се сдобих с час за д-р Стаменов и моят час за първичен преглед може да свърши работа на някой друг. Часът е за октомври 2008 година.Ако някой го иска да пусне ЛС.
Д-р Стаменов и д-р Персенска работят заедно и почти винаги извършват прегледите заедно.
*
Re: час за д-р Персенска
« Отговор #1 -: Октомври 02, 2008, 22:11:33 pm »
А как се "сдоби" с 4ас за Стаменов?  :lol:
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*

Делинда

« Отговор #2 -: Октомври 06, 2008, 18:51:53 pm »
Стана така, че се сдобих с час за д-р Стаменов и моят час за първичен преглед може да свърши работа на някой друг. Часът е за октомври 2008 година.Ако някой го иска да пусне ЛС.
Д-р Стаменов и д-р Персенска работят заедно и почти винаги извършват прегледите заедно.
Свободен ли е още часа ти.БЛАГОДАРЯ предварително.
*
« Отговор #3 -: Октомври 08, 2008, 21:57:09 pm »
момичета, имам час за д-рСтаменов за 14 Октомври, но вече съм негов пациент. Ще опитам да го пезапиша, макар че разбрах че вече не се съгласяват от регестратурата, но мога да опитам.

на първия който ми изпрати като лично съобщение три имена и мобилен за връзка(от клиниката го искат) ще опитам да запиша часа.

Дано някой пише до 13.30 утре, защото тогава ще тръгна за клиниката. Лично сигурно ще е по-лесно.

Косето е на небето.
*
« Отговор #4 -: Октомври 10, 2008, 13:24:09 pm »
Презаписах го! От регистратурата ме помолиха да не казвам, значи - нищо не сте чули  :D

Косето е на небето.
« Отговор #5 -: Февруари 01, 2009, 22:42:41 pm »
Здравейте,
ако някой освобождава пак час за парвоначален преглед при д-р Персенска или Д-р Стаменов, моля пишете. За тази година няма свободни. Имам нужда от 15 мин консултация за да знам дали и къде да се реша на лапаротомия поради непроходимост на тръбите.
Благодаря!
« Последна редакция: Февруари 01, 2009, 23:13:38 pm от Rina2009 »