0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

кухо яйце след ин витро
« -: Октомври 01, 2008, 17:06:57 pm »
Здравейте момичета!Искам да питам на някой случвало ли се е 2 месеца след неуспешно ин витро да забременее естествено но с кухо яйце? каква според вас може да е причината???  :(
*
Re: кухо яйце след ин витро
« Отговор #1 -: Октомври 01, 2008, 18:02:45 pm »
Мисля, че неуспешното инвитро няма връзка с кухото яйце при естествено забременяваме.

« Отговор #2 -: Октомври 01, 2008, 18:17:57 pm »
Здравей мила du6ka!не не мисля че кухото яйце има пряка връзка с ин витрото,обаче ми е много Х как така 1 година не забременявам а 2 месеца след ин витрото си забременях и то естествено???мисля си че защото яйчниците ми са били стимулирани и са бълвали яйцеклетки обаче некачествени ама незнам дали съм права.някой ако се е сблъсквал с този проблем нека да се включи.du6ka,ти имала ли си куха бременност? :?
*
« Отговор #3 -: Октомври 01, 2008, 19:37:43 pm »
Не, не съм имала. А твоята бременност потвърдена ли е? Съжалявам, ако е така!  :(
Да, права си за едно, че при инвитрото организмът изкуствено се стимулира да създава много яйцеклетки и доста от тях могат да се случат некачествени. Мисля, че фаталната жена беше с такава диагноза, но дано се включи тя да отговори.

« Отговор #4 -: Октомври 03, 2008, 12:36:45 pm »
да,потвърдено беше но това се случи февруари тази година.Изчистих се спонтанно,не сам правила кюртаж.От тогава не съм забременявала,но и от 2 месеца наблюдавам че нямам и овулация което незнам на какво се дължи.Дано наистина това момиче се включи да каже при нея как е било. :)