White, значи сме на един хал. Аз пък се притеснявам от стимулациите, защото съм имала миома и полип(и), а високият естроген (като гледам, до 10 пъти по висок) е благоприятна среда за тяхното развитие, а не ща да се оперирам повече, поне докато не родя 3 деца
Така че сме съвсем на един хал явно
При вас мъжки фактор ли е пробелмът? При нас уж беше, но сега сме с нормозооспермия
За ин-витро матурацията, четох днес една статия, но може и да е била по-старичка. Там основният дух беше, че е обещаваща почва за бъдещи изследвания и развитие, но към момента не е това, което трябва да е. Споменаваше се нещо за проблеми с яйцеклетките/ембрионите. И че имало данни за 20 родени деца досега. Сигурно ще да е било старичко, сега нещата дано са по-напреднали. На мен ми звучи нещо експериментално, засега, но не съм правила по-задълбочено проучване.
Ще следя с голям интерес как вървят нещата при вас, щото сме в много сходна ситуация
Ние засега имаме "карт-бланш" от лекарката за още 1-2 инсета, иначе имаме идея за ин-витро на естествен. Последния път питах може ли с лека стимулация, отговорът беше така и така, но може. Та предстои по-сериозно обсъждане и взимане на решение, ще те държа в течение