0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте момичета!  :P
Намерих една такава тема,но тя е доста стара и информацията едва ли ще е актуална,така че моля за помощ тези които скоро са правили ФМ. При кой лекар сте я правили във Варна и на какви цени.Преди малко звънях в Майчин дом да питам за доц.Маркова,тъй като тя ми прави и ЦС,но от там ми отговориха ,че не знаят със сигурност и ако прави цената ще е около 40-50 лв на преглед,което ми се струва много да се изръся по 200 лв 3 месеца.За Александров някъде четох из форумите,че не правил ФМ. Ако някой знае дали е така,моля да пише.Или ми препоръчайте някой друг лекар,който разбира от мерене на фоликули във Варна.Благодаря!  :P
« Последна редакция: Октомври 07, 2008, 06:46:04 am от rally_pat »
Re: Фоликулометрия във Варна-Мола за актуална информация
« Отговор #1 -: Септември 29, 2008, 16:25:16 pm »
На мен ми правиха миналия месец ФК в Майчин дом-Варна при д-р Халачева цената беше 40 лв.От тази седмица пак започваме с проследяването не фоликулите.На мен също ми се струва доста скъпичко но няма как целта си заслужава средствата.
« Отговор #2 -: Септември 29, 2008, 20:36:06 pm »
 Proletina благодаря! А предния цикъл колко прегледа направихте?Днес като се обаждах и на мен ми предложиха Халачева.На теб тя ли ти е лекуващия лекар или само правиш ФК при нея?
*
« Отговор #3 -: Септември 29, 2008, 22:08:04 pm »
Тези 40 лева за един преглед ли са?Защото ултразвуков преглед в Майчин дом е 30 лева.
                                                                                                            Само едно нещо прави мечтата невъзможна:страхът от    неуспех.,Алхимикът,Паулу Коелю
« Отговор #4 -: Септември 30, 2008, 09:24:29 am »
 Аз сега се записах за доц.Маркова и ми казаха така :Ултразвук с ФМ 40 лв ,защото само ултразвука бил 30 .  8O  То не е ли едно и също ?  Все пак се записах .  :P  Във Олимед ми казаха 30 лв. при доктор Симеонова,но от нея никак не съм доволна и предпочитам да дам 10 лв. повече отколкото да ходя пак при нея.
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #5 -: Септември 30, 2008, 10:41:06 am »
Тези 40 лева за един преглед ли са?Защото ултразвуков преглед в Майчин дом е 30 лева.
Мен като ми беше стимулацията за инсеминацията за УЗ плащах по 30лв.в Майчин дом,не знам дали е едно и също ,но нали пак следят големината на фоликулите,но не съм сигурна дали е едно и също.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #6 -: Септември 30, 2008, 10:48:22 am »
  На мен ми обясниха,че като е част от процедура цената била различна.А при мен понеже не е -40 лв,ама няма как.
« Отговор #7 -: Септември 30, 2008, 10:58:55 am »
Прощавайте, че се намесвам, но много ме хвана яд. Тия в Майчин дом съвсем се овълчили. Аз като правех там фоликулометриите, още не се бяха отворили на тема стерилитет и ги таксуваха като ултразвук, което според мен е едно и също.
Пожелавам на всички ви успех :bighug:
« Отговор #8 -: Септември 30, 2008, 18:27:38 pm »
Аз ти препоръчвам д-р Сариев от Майчин дом. Ходила съм при него и мисля разбира от фоликули.
*
« Отговор #9 -: Септември 30, 2008, 19:53:47 pm »
И аз правих при Халачева-цената е 40 лева на преглед.Вика те 3-4 пъти така че смярай за какви пари става на въпрос.

да ултразвука е 30 но ФМ не е.
« Отговор #10 -: Септември 30, 2008, 20:37:56 pm »
И аз правих при Халачева-цената е 40 лева на преглед.Вика те 3-4 пъти така че смярай за какви пари става на въпрос.

да ултразвука е 30 но ФМ не е.
  Уфф!Аман вече с тия пари,ама какво да се прави.Искаше ми се да отида при Александров ,но не знам дали прави ФМ и дали ще има свободни часове.Разбирам,че е с много натоварена програма.
« Отговор #11 -: Септември 30, 2008, 23:46:33 pm »
Peroshinka на мен д-р Халачева ми е лекуващия лекар миналия месец правихме 3 ФК и трите пъти ми вземаха по 40 лв,за този незнам тя ще ми каже като отида в петък.Аз обаче си мисля че зависи при кои лекар си ги правиш защото единият път като отидох да си плащам момичето на касата се чудеше колко е ФК при Халачева.
*
« Отговор #12 -: Октомври 02, 2008, 14:13:36 pm »
Да пролетина така е там всеки лекар си има ценоразпис.И на мен Халачева ми е лекуващия лекар.Като те поопознае няма да ти взима всеки път по 40.На мен редовно ми пишеше преглед за да ми спести някой лев че се бях разсипала там по едно време ама това е друг въпрос.
« Отговор #13 -: Октомври 03, 2008, 13:22:14 pm »
Аз изобщо не съм доволна от Халачева но това си е лично мое мнение.За фоликулометрия- Градинаров,Цветкова
« Отговор #14 -: Октомври 03, 2008, 15:17:45 pm »
Здравей perushinka,
Незнам койте е излъгал, че Александров не прави ФМ, но не е така. На мен той ми прави 4 месечна стимулация с Клостилбегит и за тези 4-месеца ми правише двапъти месечно ФМ с вагинален ехограф. Цената е 25лв. ако няма някаква корекция на цените. Моите ФМ бяха в интервала октоври 2007 - февруари 2008. Стимулацията се увенча с успех в последния месец и сега чакам с нетърпение да се роди моето сладко момиченце! Успех и не пъленет джоба на този и онзи!
п.с Александров работи в екип с доц.Маркова, ако това ще те успокои.
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #15 -: Октомври 03, 2008, 15:23:35 pm »
Доц.Маркова не е ли в Майчин дом,аз до колокото знам вече не са екип с Александров,но може и да се лъжа,не съм сигурна.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #16 -: Октомври 03, 2008, 15:33:15 pm »
Доц.Маркова не е ли в Майчин дом,аз до колокото знам вече не са екип с Александров,но може и да се лъжа,не съм сигурна.

Точно така  :)
« Отговор #17 -: Октомври 03, 2008, 18:07:08 pm »

Точно така  :)

Всъщнст може и да е така, незнам. Александров и Маркова правиха инвитрото на моя приятелка, която роди август месец, затова милех че са екип още. Извинявам се ако не е така сега.
« Отговор #18 -: Октомври 03, 2008, 18:36:00 pm »
Здравей perushinka,
Незнам койте е излъгал, че Александров не прави ФМ, но не е така. На мен той ми прави 4 месечна стимулация с Клостилбегит и за тези 4-месеца ми правише двапъти месечно ФМ с вагинален ехограф. Цената е 25лв. ако няма някаква корекция на цените. Моите ФМ бяха в интервала октоври 2007 - февруари 2008. Стимулацията се увенча с успех в последния месец и сега чакам с нетърпение да се роди моето сладко момиченце! Успех и не пъленет джоба на този и онзи!
Нappymery не ,че са ми казвали ,че не прави.Просто не знам дали прави.Благодаря ти ,че сподели обаче.Ще му се обадя тогава на него ,за да се пробвам да си запиша час.  :P
« Отговор #19 -: Октомври 03, 2008, 18:50:20 pm »
  Сега се обадих на Александров и ще се чуем пак в понеделник да си запиша час  :P  ,а ще си отменя часа за Маркова.