Мдаа, активната гимнастика на чико е перфектна, Деси също си я човърка още
Mдаааа, Господ здраве да ви дава
СтефиЗ, ти ме открехна баш на тая активна гимнастика и тя си е абсолютен хит до момента. Все се заиграва с нея. И понеже много обича музика /даже има спец. дума за музика - "мума"/ свири и танцува около гимнастиката. Другото любимо нещо й е да обикаля из стаите и да носи разни неща, било то играчки, било то други предмети. Може поне 2 часа само това да прави като е в стаята, също и книжки с картинки обича да разглежда и списания. С кубчета и конструктор се занимава също. Топки обича. Има и една "къща" на Чико с ключета и с различни фигурки, които трябва да влизат в отворчета и много си играе с нея, вкарва си фигурките в отворчетата. Но у нас няма много играчки, специално такива занимателни. Има някои плюшени, обича ги много и си ги разнася.
Сватя, ако знаеш колко мразя Барби и Уинкс, ужас....Сега се опитвам да я
манипулирам и й насочвам вниманието към героите на "Мечо Пух", има такива прибори за хранене, купих и плюшените играчки - прасчо, мечо, тигър и сие. Уж лицензираните на Дисни, ама.... Дано се ориентира на там детето и към други по-истински изглеждащи кукли, че тия Барбита....
За дрехите да си призная една приятелка ми донесе доста от САЩ, бях и дала парички и донесе доста дрешки. Написах и за кои месцеци и в кой сезон се падат и тя ми напазарува. Имаме сходни вкусове и много хубави неща купи. Много тача Carter's baby, у нас мисля, че имаше инцидентно в "Юник кидс". Ами бодитата Криси още ги носи, вече 5-6 месеца, стават и - ами няма мърдане ни плат, ни цвят. На Захи копчетата на второто пране и са отпорени или около тях стават дупки, егати. Сега има едно много хубаво поларено палтенце на Захи, оранжево. Ами да, обаче то има подплата, която се сви, а извинявам се аз съм си го прала по оказанията и това палто може да се пере в пералня. Ами сега седи като криво.
Аз съм малко хард настроена по отношение на Китай, но истината е, че имам дрехи от щатите, които са правени в китайско и са страхотни. Явно от Китай за БГ. и за Сащ има огромна разлика. Ние само боклуците взимаме. А цените, които имат дрешките от щатите за мен са си направо символични.
От Дубай ни донесоха също за 50$ костюмче /дънки и блузка/, панталонче и яке, рокля. Много хубаво качество. Ами тука само едни по-качествени дънки са 30-40 лв.
Не знам, явно ние сме доста богата нация.....