Fussii, т'ва е пошението, душко. Ти си знаеш много по-добре как да се справяш с такива ситуации, ама е много гадно, че Колето ще трябва да се справя. Съжалявам, че пак сте имали такова приключение. Цунки на малкия мъж!
Стефунка, не го карай така емоционално относно прохождащите буйки на КиК, аз пък само този от техните модели уважавам като личност. Диманка екстра си проходи с тях навън, у дома босичка, разбира се, ама тогава беше топло за късмет. Сега навън сме с Капчица, ходи си, ама е по-нестабилна, отколкото у дома - просто малко в повече са й твърди засега, но ще свикне бързо, предполагам.
Цвети, болната ми тема е това с мед филтъра в градините, в преносния и буквалния смисъл. Дани е болен от четвъртък, изкара разстройство, което още борим, но вече в комплект с хрема и кашлица. Сестрата в яслата е супер мила жена, обясни ми, че имало др болно детенце 2 дни преди да се разболее моето, липсвало един ден и на следващия се върнало. Понеже нямало клинични признаци, нямало как да го върнат. Ама явно е посяло вируса, щото при нас МБ е съвсем чиста, просто 100% е вирус. Дано само и малката да не прихване, изолирали сме ги и така...