мече, не се притеснявай, ако ще си в София все ще намериш нещо
За играчките съм абсолютно съгласна, и това че за момичета има повече дрехи и играчки хич не е така, има ама всичко е розово, цикламено и др. от гамата, както и барбита и тем подобни грозотии. Еми да ме прощават, но оня ден за две бебета-близнаци дадохме 40 лв., а за количка за бутане 100 лв., е верно, голяма, с порт бебе, с чанта и т.н., ама аджеба тя струва колкото детската й количка
Това сериозно, дайте да споделим опит с какво си играят децата - Деси има 2 дървени пъзела, които от доста време й държат вниманието и много обича да си ги реди; "лиличката" с близнаците също е хит още, обича и конструктура да строи кули и къщи, но честно за друго не се сещам
Чак е учудващо как от седмица не съм подреждала разхвърляните й из цялата къща играчки, седят си кротко на етажерката и в коша
Много обича да разлива вода и да си бърше, това из цялата къща, както и да си играе с лаковете ми (един беше принесен в жертва на плочките вече), да рови в чекмеджетата и да разглежда, и всякакви подобни дивотии