Здравейте,момичета>Вчера не издържах и направих тест,ама някакъв смотан,щото с Шуър чек хич не ми върви...отрицателен.Аз обаче не му вярвам,щото и преди ми се е случвало при късна овулация да не ми покаже до 12 тия ден,а съм била бременна.Мисля,че е още рано.Хубавата новина е,че зацапването,което трая 3 дни по капка,бежова,май спря,въпреки,че все имам чувството,че всеки момент ще текна,едно влажно ми е...Но сега влагата,така да го наречем,е прозрачнаа и лепкава,не като пи ову.
За Утрогестана-усетих,че малко като пияна съм,но за щастие гадният ефект е краткотраен и ако само с това се размина следващите месеци,ще е мн.добре,щото как повръщам обикновено,като съм бременна...
Не е ли странно,и други месеци съм мислела за признаци още преди да има закъснение,а сега съм направо сигурна,защото откак бебеправим,не само,че не закъснява,ами и подранява много нахално..
Поне се успокоих,че тея хапчета и да не съм бременна,няма да ми навредят,четох,че и при нередовен цикъл ги давали.Сега чакане му е майката,в петък или събота ще ида до док да си каже тежката дума,въпреки,че е още доста рано.
А има ли вариант да не е бебе,а киста?Е това най-много ме тревожи,но гледам да се абстрахирам.
Поздрави и да стискате палци и кълки за лелката!!!!