0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

ckarabei

• **
  • 73
  • "Не мразя, не прощавам, не съдя и не съжалявам."
Re: Нова седмица,нов късмет ,пълна с +++(29.09-05.10)
« Отговор #80 -: Октомври 01, 2008, 10:20:43 am »
Добро утро :D аз тъкмо исках да направя кафето, но elina се оказа по бърза.....Ели стахотно кафенце благодаря maktub подкрепям bibicaтака,че  :crossfingers: :crossfingers:. Тогава аз ще се погрижа за закуската :balk_105: на мен определено ми  хареса и повдигна настроението :balk_53: Лек ден от мен сладурки!!!

Живей сега, Усмихвай се сега, Радвай се на това, което имаш днес и се бори за всичко онова, което искаш да имаш утре.
*
« Отговор #81 -: Октомври 01, 2008, 10:25:57 am »
Добро утро и от мен!!!
Стимулациите вървят добре и предполагаемата пункция ще е в неделя!
Стискайте ми палци!!! :oops:
« Отговор #82 -: Октомври 01, 2008, 10:59:28 am »
Здравейте момичета, спрях да пиша някъде през юли когато загубих своето бебче, и ми беше  мноооого тежко, радвам се че списъка доста се  е променил с ловуващи. Аз отново мога да се включа в този списък, но не за това ви пиша. Трябва ми бърз съвет и много ви моля, ако някой знае нека ми отговори: Правим опити отново за бебче, но се разболях - хрема ва съм и нещо яко ме тресе, забравила съм си в къщи парацетамола, знам че това може да се пие и тук на работа имам тайлол хот, който съдържа парацетамол и още една съставка хлорфенирамин и още една Pseudoephedrine hidrohloride 60 mg - ще навредят ли тези съставки при условие че е станало нещо.
Предния път си мисля, че спря да се развива бебчето точно от лекарства, защото пак бях болна и сега ме е обхванала една параноя....дано не ви натоварвам. :ask:

Моята енергия за живот!
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #83 -: Октомври 01, 2008, 11:28:17 am »
Здравейте,
Днес сутринта говорих с Роси, тя се чувства добре, операцията и е минала нормално, казали са и че и двете тръби сега са добре, имала е някаква киста - вероятно ендометриозна, която са оправили. Тя ще ви разкаже подробно когато се върне вкъщи. Аз исках още вчера да отида в болницата да я видя, но тя така и не ми се обади да каже че е излязла от реанимацията. Както и да е, ако днес не я изпишат и я оставят още една вечер в болницата, ще отида днес и ще ви разкажа утре.
Лек ден.
« Отговор #84 -: Октомври 01, 2008, 12:16:53 pm »
Нина76,
за Тайлол хот се казва, че при бременни трябва да се приема под лекарски контрол - т.е., не се изключва приемането му. Аз не бих се притеснявала да го взема, но ако ще ти е напрегнато после, по-добре прати някой да ти купи парацетамол.

Колкото до спирането на развитието на плода и лекарства - за съжаление, развитието изключиииииително рядко спира под въздействие на външни фактори като лекарства. За в вдигане на тежко, стрес и т.н пък да не говорим. Когато се случи, то е заради доста по-сериозни причини, например генетични, за които само хистологията може да се изкаже. Ако можеш, недей да се терзаеш за неща, които не са в твоя контрол и се отдай на спокойно бебеправене (Да, знам, че е лесно да се каже  :() :goodluck: 
*

Stela74

• **
  • 139
  • не ми трябва огън,а малка свещица...
« Отговор #85 -: Октомври 01, 2008, 12:38:25 pm »
Добър ден и от мен момичета.лек ден и всичко добро...Вики стискам  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:  Maktub дано видиш  :bfp:...късмет
« Последна редакция: Октомври 01, 2008, 12:40:40 pm от Stela74 »
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #86 -: Октомври 01, 2008, 12:56:36 pm »
Здравейте милички! Хайде още някой да се похвали с +++...А на тези от вас които вече имат + пожелавам много приятна и безпроблемна бременност и....повлачете малко крачета и за нас  :D
Аз този месец много се отчаях и май пак не е станало нищо  :( Снощи имах ПМС и от няколко дена не спа много спокойно - ставам да пия течности по няколко пъти на вечер. А за ПМС мисля че е още рано защото до предполагаемата лелка има още 10 дена... Отчаях се защото нямам никакви признаци - нито гърдите са ми напрегнати, нито уголемени като предната ми неуспешна бременност  :( когато имах тези признаци. Егати напрежението е всеки месец да си задаваш въпроса станало ли е или не...
*
« Отговор #87 -: Октомври 01, 2008, 13:15:57 pm »
LH - 3,22 - май е височко?! Shocked
Почнах да се шашкам!
До колко може да се вдига без да се притеснявам?!
« Отговор #88 -: Октомври 01, 2008, 13:27:43 pm »
Saule_Nova благодаря за информацията така ще направя, ще си купя парацетамол.

Моята енергия за живот!
« Отговор #89 -: Октомври 01, 2008, 13:30:00 pm »
Здравейте,момичета!
Времето навън е прекрасно и макар в душите ни винаги да има някакво притеснение и спотаен страх,не им позволявайте да ви надвият.Усмихнете се на нещо,на някого ,на надеждата,която ни крепи и продължаваме напред!!!!!!!!
Вики,много се надявам всичко при теб да е наред.Но не знам до колко трябва да очакваш нормални хормони при стимулация?!?Доки какво казва?
*
« Отговор #90 -: Октомври 01, 2008, 13:33:47 pm »
Док увеличи дозата на Дферелина, който подтиска хипофизата!
Знам,че LH не трябва да е високо, но колко е границата, не знам!!!
« Отговор #91 -: Октомври 01, 2008, 14:33:04 pm »
ОЧАКВАЩИ     :bfp:

tancheto                6.10
  parsi                   10.10
  Biby21                  7.10 - 15.10
  kriska                  12.10

ЛОВУВАЩИ     :00001754:   

djina76
   tangra
   hriska
   rositka13
   krassita
   disi
   Bubichka
   Jojo
   bibica
   rashi
   malkoto_dqvolche
   zoya4
   saraapl
   viviq
   bebebe
   Smile_baby

Аз се махам от списъка на чакащите. Днес ми дойде  :(

« Отговор #92 -: Октомври 01, 2008, 15:12:35 pm »
Надежда

Ако можех да имам едно
магазинче със две полички ,
бих продавал ... познайте какво ?
- Надежда ! Надежда за всички .

"Купете ! С отстъпка за вас !
Всеки трябва надежда да има ! "
И на всеки бих давал аз ,
колкото трябва за трима.

А на тоз , който няма пари
и само отвънка поглежда ,
бих му дал, без да плаща дори,
всичката своя надежда.

Джани Родари

« Последна редакция: Октомври 01, 2008, 15:14:08 pm от ВиЛиЛи »
« Отговор #93 -: Октомври 01, 2008, 15:20:51 pm »
Привет бъдещи мами,
Роузи - да наглеждам ви редовно и се радвам и страдам заедно с вас. Ти вече си наред и ти се пада да ме последваш с stork-boy или stork-girl Аз съм добре / :thankyousign:/, вече ми разрешават леки разходки и не скучая толкова.
Стискам палци при Роси всичко да е наред след лапароскопията - Виксън, нямаш ли новини за нея?
Мактуб, не бъди фаталист, пий си хапченцата и спокойно си  preggo !!! Имай предвид обаче, че утрогестанът не понася на всеки - получават се световъртежи, аз затова пия дуфастон вместо него.
Криска, няма да се отчайваш, има доста време до датата - всичко е възможно  yahoo_17 И аз нямах никакви признаци, а и до сега гърдите ми не са пораснали.
Вики, няма да се шашкаш, всеки организъм реагира различно на стимулация, а докторите си знаят работата.
Нина, споделям напълно мнението на Saule_Nova
Сиси, дано октомври месец да е твоят най-щастлив!
 :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #94 -: Октомври 01, 2008, 15:24:54 pm »
ВИЛИИ  :bighug:
СИСИ съжалявам за гостенката  :balk_144:
МОМИЧЕТА ДЪЖД ОТ ЧЕТИРИЛИСТНИ ДЕТЕЛИНКИ ВАЛИ
 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #95 -: Октомври 01, 2008, 15:33:39 pm »
Стискам палци при Роси всичко да е наред след лапароскопията - Виксън, нямаш ли новини за нея?

Имам, преди малко я изписаха и веднага си пътува за Поморие, така че няма да мога да я видя днес, както ми се искаше. Каза че се чувства добре, предвид операцията, но има малко болки. Надявам се да се оправи бързо и да не я боли особенно сега докато пътуват. Подробности за самата опрерация - вероятно тя самата ще разкаже когато има възможност да влезе във форума. Когато я чуя отново, пак ще ви информирам.
« Отговор #96 -: Октомври 01, 2008, 15:57:44 pm »
Вики, LH-то ти е идеално!
Аз забременях с 3.5. Боя се да не изтърся сега някоя глупост, но по спомени референтните граници на цибалаб отиваха до 9 май.
Споко да има и успех!
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #97 -: Октомври 01, 2008, 15:58:30 pm »
Вили  :bighug: много е красиво и така стимулиращо Благодаря  :balk_21:
Бисерче чудесно е че вече са ти разрешили разходки, така ще е по добре и за теб.
Роси бързо да се възстановиш, дано пътуването мине гладко и дя нама болка.
Успех на всички чакащи и нечакащи, в процедури.
Аз умирам от глад тези дни. :P
Обичам ви всичките.

« Отговор #98 -: Октомври 01, 2008, 16:30:27 pm »
Мактуб,надявам се скоро да ти честитим официално.Успех и дано.
Радвам се че  при Адашката е минало лапарото и най вече  Е хубав резултатА.
Бисерче ,благодаря ти че винаги си с нас и ни даваш кураж.
Вили, ти как си,не казваш нищо,само така накратко :wink:

*
« Отговор #99 -: Октомври 01, 2008, 16:54:26 pm »
Вики, LH-то ти е идеално!
Аз забременях с 3.5. Боя се да не изтърся сега някоя глупост, но по спомени референтните граници на цибалаб отиваха до 9 май.
Споко да има и успех!
Благодаря ти!!!
Поуспокоих се вече! :)