0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
Re: Нова седмица,нов късмет ,пълна с +++(29.09-05.10)
« Отговор #60 -: Септември 30, 2008, 13:52:55 pm »
Здравейте милички, аз чак сега стигнах да вляза да ви  видя, ходихме за зеленчуци за да сложим суровата туршиика.Днес милото има рожден ден и ще трябва да се постарая нещо да се хапва потака, а сега пък отивам на консултация да видим бебо как е дали расте и ако се види да кажат какво ще е, е това е от мен.

*
« Отговор #61 -: Септември 30, 2008, 14:03:32 pm »
Добър ден и от мен!!!
Честито на Десита - да си ни жива и здрава и ти и бебо!!!
Хайде момичета - хубаво започна седмицата!
Нека и така хубаво да и завършим!!!
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #62 -: Септември 30, 2008, 14:42:55 pm »
:grouphug:Здравеите моми4ета!CKARABEI,благодаря ти 4е се сети за мен.Нямаше ме в града около 10 дни.Върнах се и днес бях на лекар(трябваше да 4акам до 26.09.)Ве4е мога да кажа,дори да изкрещя от радост-ЩЕ ИМАМ БЕБЕЕЕЕЕЕЕЕ!!! :wave:В 7 седмица съм.Много съм щастлива и искам вси4ки да се 4устват като мен скоро.Пожелавам ви го от сърце! :crossfingers:

Ама много  много голямо честито -като прочетох и ми стана едно мило и  хубаво - честно-очите ми се напълниха със сълзи от радост  и се заусмихвах -много леко бременеене  и  хиляди поздрави и прегръдки.

*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #63 -: Септември 30, 2008, 14:46:06 pm »
Честито на Деси да е живва и здрава бебчо също.

*

maktub

• *
  • 49
  • Било е писано !
« Отговор #64 -: Септември 30, 2008, 14:46:33 pm »
Ами нали затова съм си сложила"филия"(превръзка)-за да уплаша лелката...
Онази гадна капка си седи,нито има повече,нищо...Зверски ме стягаше кръста,сега май ме поотпусна.Най-странното е,че забелязвам,че усещам миризмата на кучето ни,което не ми е неприятно,ама го усещам...Категорично съм решила да не вземам тест,щото ми е на карък-все чака да купя и ми идва.И малко ми се понагадва,може и да е внушение.Ако е рекла пак да идва,стига ме е мъчила,само като глуха свиня да се ослушвам,я!!!!!
« Отговор #65 -: Септември 30, 2008, 15:22:51 pm »
Здравейте момичета много хубави емоции ви повежалам в новата седмица и естествено само положителни тестове  :bighug:
Деси честито мила -прекрасна бременност ти желая и красиво и ревливо бебче на финала.Пръсни малко вирусчета и на нас  :oops:
maktub стискай кълки и не я пускай.А ние ще стискаме палци.
 yahoo_17
Роси дано всичко мине гладко  yahoo_17
Много ми се искаше и аз да се запиша във вашето списъче но май няма смисъл с тези гадни тестове за ову дето все ми показват втора бледа черта  :balk_145:

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
*

maktub

• *
  • 49
  • Било е писано !
« Отговор #66 -: Септември 30, 2008, 15:26:44 pm »
 :goodluck:    Цял ден стискам кълки... :lol:
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #67 -: Септември 30, 2008, 15:50:31 pm »
Стискам палци за Роси,дано всичко да мине добре.
Вени и Коци,честито ти рожденник да ти е жив и здрав ,много да те обича и да се слушате взаимно.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #68 -: Септември 30, 2008, 16:28:55 pm »
Вени,честит ти рожденник.Да ти е жив и здрав.Весело изкарване на вечерта.
*
« Отговор #69 -: Септември 30, 2008, 17:04:25 pm »
Честито рожденик Вени!
Да ти е жив и здрав! :D
*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #70 -: Септември 30, 2008, 17:35:51 pm »
Милички много ви благодаря за пожеланията, аз да се отчета и за другото --- преглед нямаше защото кабинета на док е в ремонт и евентуално след 10ти ще ме прегледа. Е това е от мен сега отивам да готвя.

*
« Отговор #71 -: Септември 30, 2008, 19:42:57 pm »
Desita77,честито и от мен!!! Лека бременност ти желая!!!
Имам хубаво предчувствие за тазседмичната темичка, дано да се окаже вярно и да има още мнооого ++++ резултати!!!
*
« Отговор #72 -: Септември 30, 2008, 21:22:40 pm »
Айде лека нощ мацки,че утре настъпва дългоочакваният ми работен ден :D

*
« Отговор #73 -: Септември 30, 2008, 22:33:11 pm »
Здравейте мацки,аз чак сега успявам да прочета новата ни темичка че нали бяхме на гости :D и снощи се прибрахме късно, а днес бях на работа после моичкия ми се обади че поканил на гости един негов колега и докато наглася масата...
Чак сега видях хубавата новина на Десита и от сърце и желая спокойна и лека бременност с най-сладкия финал!
Вени да ти е жив и здрав рожденника,бъдете много щастливи!
Роси :crossfingers: :crossfingers:
Прегръщам ви всички и много ми липсвахте :bighug:

*
« Отговор #74 -: Октомври 01, 2008, 08:52:51 am »
Нека и аз да съм веднъж първа  :D  и да ви кажа едно голямо ДОБРО УТРООООООООООО момичета! Много приятен и усмихнат ден ви желая  :)
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #75 -: Октомври 01, 2008, 09:36:37 am »
Добро утро и от мен сладуранки!
Виле дано сме хваниле яйцето, но аз нямам такова усещане  :?
Роси, дано всичко да е минало добре ще чакаме да ни пишеш за резултатите.
Бобка пази се много, и си почивай повече.
Лек и успешен слънчев ден от мен. Нещо днес нямам настроението за работа, дано вие имате повече от мен. :P

« Отговор #76 -: Октомври 01, 2008, 09:47:48 am »
Добро утро момичета.Успешен и удмихнат ден ви желая.Слагам кафенцето

Мен такава глава ме цепи днес от сутринта и незнам как ще изкарам работния ден :?

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
*

maktub

• *
  • 49
  • Било е писано !
« Отговор #77 -: Октомври 01, 2008, 09:52:17 am »
Добро утро и от мен,хубавици!!!
Почти съм сигурна,чее съм бременна.Обаче не искам тест.Зацапването е толкова мижаво,коремът също ме поотпусна,леко само ме наболява,не ми се яде,събудих се доста рано,едва закусих.Понеже съм загубила едно бебе,лекарят ми ми  каза да пия Утрогестан 3 пъти на ден и взех първото хапче.Да добавя,че закъснявам с 6 дни,нечаках към 27ми септември,а предишният ми цикъл беше от 1ви до 27ми август.Ама този месец като че ли не го мислих толкова,даже не знам кога е станало чудото,но откакто бебеправим,все ми подраняваше,нямаше месец,в който на 1во число да не съм с лелка.Надявам се да не се лъжа,но преди,като съм получавала зацапване уж,все на цикъл е избивало още на следващия ден.Сега първия ден леко,капчица лекобелезникаво,вторият-лек беж,днес само като се избърсах,ама почти нищо.Вчера много ме болеше корема,днес съм по-добре.Стискайте палци,дано и тоя Утрогестан да не ме побърка нещо,че не знам!И много зарази за всички,които им се бременее!
Мале,ами ако няма нищо...    8O
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #78 -: Октомври 01, 2008, 09:57:33 am »
maktub само не си вкарвай лоши мисли в главата, мисли за хубави неща. И дано скоро да видиш  :bfp: този път зацапването да е от това :lol:

*

maktub

• *
  • 49
  • Било е писано !
« Отговор #79 -: Октомври 01, 2008, 10:17:23 am »
Ами не искам да правя все още тест,защото с втората ми бременност,за съжаление неуспешна,тестовете на 7мия и 10тия ден от закъснението бяха отрицателни,а си бях бременна.Настройката ми е суперпозитивна,ама аз все имам и едно наум...Изпопрочетох сумай си форуми по въпроса,прави ми впечатление още,че онзи ден ми се наложи да карам колата и от някакъв неосъзнат ужас почти се разревах,изпаднах в паника,така реагирам и на други "стресиращи" фактори.Едно ми е отнесено,все едно главата ми не е моята.И липсва апетитът,така изострящ се преди цикъл...не ми се близва и сладк о,ама вчера пък нагънах на екс две шоколадови вафли ей-така,на две хапки  :lol:  А гърдите ми не са порастнали,нито кой знае колко ме болят,но от време на време усещам като много лек ток,преминаващ през тях.
Този път,ако е истина,съм решила на никой да не казвам,само аз и милото ще знаем,докато не ме разконспирират...