0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ин витро при Д-р Стаменов
« -: Септември 28, 2008, 16:03:45 pm »
Здравейте мили момичета , ето и моята история : Преди няколко  години ми откриха миома на матката ,оказа , че са множество възли които бяха отстранени чрез операция , но вследствие на нея получих множество сраствания.Сега се боря със забременяването.След множество изследвания , две цветни снимки и една лапароскопия сега ми предстои хистероскопия съвсем скоро . Ако всичко мине добре трябва да започнем процедурата  Ин Витро . От 3 години ходя при Д-р Стаменов и ще ми бъде много интересно и полезно , ако някоя от вас  ми разкаже нещо повече за тази процедура , например какво представлява " дългият протокол " , тъй като Доктора каза , че най- вероятно ще правим стимулацията по този начин и така също колко време продължава всичко ? Изобщо много ме страх и имам нужда от подкрепа ,Благодаря предварително на всички които ми пишат
« Последна редакция: Септември 29, 2008, 14:21:46 pm от rally_pat »
*
Re: ин витор при Д-р Стаменов
« Отговор #1 -: Септември 28, 2008, 18:56:53 pm »
Здравей, devi!
Аз няма да мога да ти разкажа как минава процедурата, защото и на мен ми предстои. В края на другия месец ще ми е първата среща с д-р Стаменов и се надявам нищо да не попречи на началото на моето първо инвитро/икси. Притесненията ми идват от това, че при последното инсе ми откриха малка миомка и освен това съм с Хашимото... :(
За подкрепата обаче съм насреща  :wink: Имаш стиснати палци от мен и каквото мога ще помагам!!!
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Re: ин витор при Д-р Стаменов
« Отговор #2 -: Септември 29, 2008, 14:05:35 pm »

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
Re: ин витро при Д-р Стаменов
« Отговор #3 -: Септември 29, 2008, 19:38:29 pm »
Много Ви благодаря , дано имаме късмет и успеем всички. Тогава ще съм истински щастлива  :D
*

Ro6ko

• **
  • 94
  • Любовта ще спаси света.
« Отговор #4 -: Септември 29, 2008, 22:38:18 pm »
Няма нищо страшно. Най-страшното вече е минало. Самата процедура не е болезнена, а и екипът, който си избрала е наистина добър. Там заченах моя син, а сега ми предстои още един опит. Успех!
*
« Отговор #5 -: Септември 30, 2008, 00:23:32 am »
деви, желая ти късмет! Няма нищо страшно, както ти е казала рошко. Мен така ме бяха наплашили, че пункцията ужасно боляла, а изпитах сигурно 1/10 от болката при цикъл. Най-много боли при отрицателен тест, но ти желая да не го изпиташ!

« Отговор #6 -: Септември 30, 2008, 10:24:36 am »
devi Желая ти успех мила!!! :bighug: :crossfingers:
*
« Отговор #7 -: Септември 30, 2008, 11:20:01 am »
и аз ти желая успех и силно стискам палци  :crossfingers:
« Отговор #8 -: Октомври 01, 2008, 00:22:32 am »
Някой ще ми каже ли колко струва инвитро при Стаменов?.Средно разбира се, защото за всеки е различно...
« Отговор #9 -: Октомври 01, 2008, 15:52:54 pm »
Само процедурата е 2000 лв., в нея влизат всички УЗИ, пункция с пълна упойка и трансфер. Отделно са лекарствата и следенето на хормоните през ден.
Късмет и успех!

П.П. В сайта на клиниката има всички цени!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
« Отговор #10 -: Октомври 14, 2008, 10:09:49 am »
А някой знае ли колко пари излизат и лекарствата?
*

Aubergine

« Отговор #11 -: Октомври 14, 2008, 11:03:30 am »
Индивидуално е - никой не може да знае предварително колко точно лекарства ще са ти необходими .
А и цените на различните лекарства са различни.
*
« Отговор #12 -: Октомври 27, 2008, 11:41:36 am »
Здравейте момичета,
Имам нужда от малко информация. Вече ми поставиха първата инжекция диферелин. Можете ли да ми кажете, дали при започване на същинската стимулация е необходимо да остана в София,за да ходя през ден на прегледите, защото информацията ми от една сестра в клиниката е, че първите пет дена не е нужно да ходя на прегледи и мога да си слагам инжекциите сама. Това определено би ме устроило, защото ще мога да ходя на работа.
Извинявам се, ако не съм задала въпроса си конкретно, но процедурата ми предстои за първи път.
Благодаря, че ви има.

*

Aubergine

« Отговор #13 -: Октомври 27, 2008, 12:01:13 pm »
Зависи - аз също трябваше да отида на 5-ти ден, но някои момичета ходеха на 3-ти.
*
« Отговор #14 -: Октомври 27, 2008, 13:26:42 pm »
Благодаря ти Аубергине, това означава че ще мога да поработя още няколко дена.
*
« Отговор #15 -: Октомври 29, 2008, 10:52:02 am »
Devi, как вървят нещата при теб?
Аз вчера бях при д-р Стаменов.
Между 10-12-ти ден пак сме там, защото иска да ми провери лигавицата и един полип, който може да се окаже и съсирек от предстоящия МЦ /ДАНО, че инъче май хистероскопия следва/, да се срещна с ендокринолозите и да направим спермограма. Само не разбрах тези ендокринолози в тази клиника ли са, защото секретарките не можаха да ми запишат час и казаха за тях да се разбера с док!???