0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: + тест и кървене
« Отговор #20 -: Септември 30, 2008, 13:05:50 pm »
Мерси isev,само че още ме  естрах да се надявам много много,заради това зацапване.След ехографа другата седмица дано притесненията ми да се окажат напразни.При миналата ми бременност бях на ехограф на един ден закъснение и нищо не се видя,а след една седмица вече имаше плоден сак,затова ще изчакам още малко(въпреки че ми е доста трудно) :blowingdust:
Във всяка стъпка виждай края на пътуването!
*
« Отговор #21 -: Септември 30, 2008, 14:19:47 pm »
не се притеснявай спокойно ,не е ли много рано още да ходиш на ехограф изчакай. :hug2:с теб съм пиши как си?
« Отговор #22 -: Октомври 01, 2008, 14:03:20 pm »
raia123  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: и от мен.
Дано този път всичко е наред. :bighug:
« Отговор #23 -: Октомври 02, 2008, 10:51:07 am »
Благодаря isev,austriana
Ами аз съм добре.Зацапването стана бледорозово,и дори почти изчезна.Мисля че е от кистата,дано да няма повече проблеми.И аз смятам че е рано да се види нещо на  ехограф,но в понеделник ще ходя така или иначе.Силно вярвам че всичко ще  енаред щом имам положителен тест,няма менструация,гърдите ми са адски болезнени и наедрели-това са си признаци на бременност.Вече ми биха 2 инжекции фраксипарин-втората беше безболезнена,вече ще ходя само там,а от първата имам синина.Но не е страшно.Каузата си заслужава!
*
« Отговор #24 -: Октомври 02, 2008, 14:38:03 pm »
Рая успехи браво ,всичо ще е наред моля те дръж ми в течение може и на лични, кога ще вливаш? :wink:
« Отговор #25 -: Октомври 04, 2008, 14:26:00 pm »
Ето ме пак.Не мога да сдържа,искам да се похваля-от 2 дни няма зацапване.на моменти има леко бяло течение.Ама тихичко,да чукна на дърво :crossfingers:
« Отговор #26 -: Октомври 04, 2008, 14:29:25 pm »
Ето ме пак.Не мога да сдържа,искам да се похваля-от 2 дни няма зацапване.на моменти има леко бяло течение.Ама тихичко,да чукна на дърво :crossfingers:
А вливане ще правиш ли и в коя г.с ?
« Отговор #27 -: Октомври 04, 2008, 14:59:45 pm »
Да ще правя веднага след като се види плоден сак-живот и здраве в понеделник ако се види,веднага заминавам за Плевен за вливане на Имуновенин-така каза Конова.
*
« Отговор #28 -: Октомври 04, 2008, 21:15:45 pm »
Райче, аз ти казах да не се притесняваш всичко ще е ок :bighug: preggo,знаех си че ще успеееш ами пиши какво става в понеделник.
« Отговор #29 -: Октомври 06, 2008, 10:26:59 am »
Видяхме плоден сак.В сряда заминавам за вливане  в Плевен.Имам 40 ампули имуновенин,което се равнява на около 500лв.Ужас!Но ще го преживея няма как.Ще видя как ще пътувам до там,че мъжа ми има ангажимент точно тогава,а Конова е до сряда на работа после заминава за няколко дни в Солун.
*

Stela74

• **
  • 139
  • не ми трябва огън,а малка свещица...
« Отговор #30 -: Октомври 06, 2008, 10:37:58 am »
Рая много късмет ти желая и тук.много се радвам за теб.дано ти са безпроблемни следващите 9 месеца и никога да не ти се налага да се притесняваш и да изпитваш страх. :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #31 -: Октомври 06, 2008, 10:43:52 am »
Видяхме плоден сак.В сряда заминавам за вливане  в Плевен.Имам 40 ампули имуновенин,което се равнява на около 500лв.Ужас!Но ще го преживея няма как.Ще видя как ще пътувам до там,че мъжа ми има ангажимент точно тогава,а Конова е до сряда на работа после заминава за няколко дни в Солун.
Рая, страшно много се радвам за теб!Тия 40 ампули , ти ли трябва да се ги осигуриш или ги имат в наличност в клиниката?Имаш ли изписан Фраксипарин?
 бъди спокойна и всичко ще бъде наред! Лека бременност ти желая! :bighug:
« Отговор #32 -: Октомври 06, 2008, 10:52:43 am »
Благодаря още веднъж!Ампулите ме питаха дали аз ще си ги осигуря,о аз нямам време да реагирам и затова от там ще си ги платя.Едната била към 12лв,а самото вливане 80лв.Отделно имам консултация с Конова,тромбоцитно-левкоцитни агрегати и Нк клетки.И пътя като сложим стават...Сега говорих с баща ми,той ще ме закара.
Фраксипарин имам да,вече съм на 4 инжекции.За оттоците ми препоръчаха мехлем от арника.Не ми пука!Каквото трябва ще понеса,само да видя живо и здраво бебе накрая.
Няма болка, която да надвие радостта ми!Няма страх,който да надвие надеждата ми!
Искрено се надявам че този път с помощта на лечението,ще доведем нещата до добър финал и ще се радвам на моето дете!
*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
« Отговор #33 -: Октомври 06, 2008, 11:15:05 am »
 Рая, от сърце ти желая този път да гушнеш своето слънчице и никакви проблеми повече да нямаш!!! Късмет!!!

« Отговор #34 -: Октомври 06, 2008, 13:25:13 pm »
Забравих да пиша за кистата.Все още си е там,даже леко е пораснала 34мм.Незнам какво ще стане ако продължава да расте?Има ли проблем за бременността? Ако се наложи да я махнат,как става?
*
« Отговор #35 -: Октомври 06, 2008, 13:46:30 pm »
Рая браво аз ти казах  този път да не се шашкаш ще успеем ще видиш ти поведе аз съм след теб живот и здраве, дръж ме в течение как вървят нещата?Стискам ти палци дано всичко е наред :wink:За тази киста сега не мисли гинеколога ще ти каже?Сега аспирин пиеш ли по колко фраксипарин си слагаш, разбрах от едно момиче от бг мама че имало някакво ново лекарство което било като фраксипарина ,на по добро и не било на инжекции,казва се Фрагмин питай Конова.Успехи до скоро :D
« Отговор #36 -: Октомври 06, 2008, 14:00:10 pm »
Аз слагам по 0,3 фраксипарин.И аз разбрах за този фрагмин,но май е пак инжекции,но са по евтини.Ще питам ако не забравя.Ама тя сигурно си го знае.Успех и на теб исев.Хайде чакам те в бременните темички.
« Отговор #37 -: Октомври 06, 2008, 20:00:20 pm »
raia123 много късмет. Този път ще стане.
 :bighug:
isev и от теб ще чакам хубави новини. :bighug:
*
« Отговор #38 -: Октомври 06, 2008, 21:27:55 pm »
Благодаря Астуриана, но аз ще го оставя за януари май бременеенето  :wink:
« Отговор #39 -: Октомври 07, 2008, 13:09:48 pm »
Исевче,няма страшно бе.Чакаме те по скоро да се присъединиш-няма да съм сама,я!