0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

+ тест и кървене
« -: Септември 27, 2008, 19:38:07 pm »
Днес сутринта,когато станах имах кафяво зацапване по бикините.Днес и е 13 ден от МЦ,и оше дори не ми е закъсняло.Направих тест и беше положителен,но по късно кафявото кървене се засили изведнж и за малко,после утихна.Отидох на лкар и той нищо конкретно не ми каза,освен че ми изписа утрогестан и ношпа.
Случвало ли се е на някой в толкова ранен етап-кървене и доколко е опасно?
Във всяка стъпка виждай края на пътуването!
*
Re: + тест и кървене
« Отговор #1 -: Септември 27, 2008, 19:43:30 pm »
Преди година ми се случи април месец. При мен се получи на 19-ти ден от МЦ , и не кафеникаво течение а направо кървене , макар и да не съм правила тест. При мен беше 4 дена , но се оказа хормонален проблем. И след като ти е 13 ден от МЦ по добре си пусни хормони, да видиш дали нещо не идва от тях. А на мен ми изписаха Оргаметрил и регулон.
*
« Отговор #2 -: Септември 27, 2008, 19:44:35 pm »
Потърси веднага и второ мнение и задължително на добър ехограф. Щом има положителен тест, значи бременността е от прези тези 13 дни. А утрогестана и ношпато си ги вземай.
« Отговор #3 -: Септември 28, 2008, 00:03:20 am »
Забравих да кажа че доктора видя нещо като малка киста,но много малка,и според него може и да е от нея това кървене и положителния тест.Аз пък съ почти сигурна че съм бременна,макар и в доста начален етап.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #4 -: Септември 28, 2008, 00:43:29 am »
случва се. нищо не можеш да направиш. седиш и чакаш. или ще премине и бременността ще продължи или няма.
чакане му е майката. а утрогестан и ношпа само помагат.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #5 -: Септември 28, 2008, 02:32:32 am »
Аз не мога да разбера как така ти е 13 ден от цикала и си бременна.Направи си кръвен тест за бременност и го повтори след 48 часа да видиш как расте чхг-то.Успех ти желая дано всичко да е наред!
*
« Отговор #6 -: Септември 28, 2008, 05:14:43 am »
raia123 аз преди години имах такова зацапване и аз направихтест за бременност и беше положителен но после като отидох на лекър и се останови че имам киста затова че може да е прав тази док. Ако продължава кържнето отиди на лекар успех

« Отговор #7 -: Септември 28, 2008, 10:55:27 am »
Днес и е 13 ден от МЦ,и оше дори не ми е закъсняло.
Може би говориш за 13-ти ден от овулацията?
« Отговор #8 -: Септември 28, 2008, 11:15:39 am »
Да 13 ден от ОВУЛАЦИЯТА ми е,днес е 14-сти.Но уринния тест си отчете положителен резултат,пък и активно рабтихме тоя месец.Утре ще пусна кръвен,още един уринен и пак съм на преглед.Но усещам гърдите си доста напрегнати и наедрели,освен това пишкам през 5 мин.Знам как се чувствам по време на бременност-все пак съм преживяла 3,макар неуспешни.Каква е вероятността даима бременност и да продължи развитието и-незнам.
« Отговор #9 -: Септември 28, 2008, 12:36:53 pm »
Може да караш цветна бременност.Има много такива случаи.Най-добре пусни бета ЧХГ преэ 48часа.Пожелавам ти успех
« Отговор #10 -: Септември 29, 2008, 16:10:08 pm »
Отново положителен тест и днес.Но и кистата се доказа.Доктора ми каза че вероятно зацапването  е от нея,и да си пия утрогестана.Другата седмица сам пак на преглед да проследим развитието.
« Отговор #11 -: Септември 29, 2008, 17:35:02 pm »
Здравейте.Аз съм нова тук и от няколко дни ви чета,и днес се осмелих да се присъединя.Аз съм след инвитро 13 ден.Днес дадох кръвен тест и се оказа положителен ,което ме прави много щастлива.Но имам някакво зацапване от 2 дни ,което в никакъв случай не мога да го определя като месечен цикъл.Някой има ли представа дали трябва да се притеснявам или не.Иначе стойностите на HCG-81.5 и доктора ми каза че говориме за едноплодна бременност.Между другото четох някъде във интернет ,че ако ти бият прегнил -това може да даде грешни резултати при кръвния тест и да покаже положителен.Моля ви ако някой има някаква информация,да ми отговори.
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #12 -: Септември 29, 2008, 18:36:49 pm »
зависи преди колко време ти е бит последния Прегнил и в каква доза
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
« Отговор #13 -: Септември 29, 2008, 19:12:49 pm »
Последният прегнил ми е бит на 26.09 -обаче аз съм на прегнил и пролутон от трнсфера ,който беше на 17.09.прегнил-5000Е+пролутон-250
« Отговор #14 -: Септември 29, 2008, 19:33:22 pm »
Последният прегнил ми е бит на 26.09 -обаче аз съм на прегнил и пролутон от трнсфера ,който беше на 17.09.прегнил-5000Е+пролутон-250
Тук някъде бях чела , че 5000Е Прегнил се изчистват за около 5 дена.
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #15 -: Септември 29, 2008, 19:34:41 pm »
ммда, при всички положения за толкова кратко време не се е изчистил
направи нов кръвен след два дни
твоята лекарка ли те посъветва да направиш толкова рано кръвен
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
« Отговор #16 -: Септември 29, 2008, 20:17:58 pm »
Да-защото днес трябваше да ми бият пролутона ,но нали получих зацапване и те ми казаха по добре да направя теста ,защото ако е отрицателен няма смисъл да ме дупчат.Надявам се всичко да мине нормално и да съм бременна .
*
« Отговор #17 -: Септември 30, 2008, 07:39:17 am »
Пожелавам ти да си бременна ! Успех! Но момичетата са прави,че трябва да повториш теста след няколко дни..
« Отговор #18 -: Септември 30, 2008, 10:41:51 am »
На мен на 13 ден и уринен ми отчете положителен, на 15 отново положителен.Пусни пак
*
« Отговор #19 -: Септември 30, 2008, 11:25:53 am »
Рая  :D ще се похвалиш ли с  :bfp:  :hug2: :crossfingers:ееееееееее много се радвам