0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Скъпи приятели,
Имаме удоволствието да Ви съобщим за възникналата на Деня на Репродуктивното здраве на 14 юни 2008 г. в град Стара Загора съвместна инициатива на Натурфарма и сдружение Зачатие  за лечение на двама пациенти с репродуктивни проблеми, свързани с мъжки фактор на стерилитет.

На форума "Профилактика на репродуктивното здраве", който ще се проведе от 22 до 25 октомври в Пловдив, ще бъдат изтеглени двамата участници, които ще получат възможността да бъдат консултирани и лекувани безплатно. Изтеглените участници ще бъдат уведомени в тридневен срок от деня на жребия. Услугите, от които ще могат да се възползват са:

1. Консултация с андролог - д-р Милен Кацаров;
2. Проксийд плюс за шестмесечен курс на лечение;
3. Двукратен спермален анализ и тест за фрагментация на ДНК на сперматозоидите преди и след лечението с Проксийд плюс при ембриолог - д-р Мариела Даскалова.

Формуляр за кандидатстване:

За подаване на формуляри за кандидатстване е необходимо да попълните следната форма и да изпратите на адрес drz2008@zachatie.org

1. Име, презиме и Фамилия ........................... / на партньора
2. Име, презиме и Фамилия ...........................  / на партньорката (не е задължително да се попълва)
3. Адрес за кореспонденция .............................
........................................................
........................................................
4. Телефон .............................................
5. e-mail ..............................................
6. Декларирам, че имам доказан мъжки фактор на стерилитет ..........
7. Приложени спермограми и други изследвания при мъжа.

Срокът за подаване на формулярите за кандидатстване е 20 октомври 2008 г.

Успех!
« Последна редакция: Септември 26, 2008, 17:06:09 pm от ultra »
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
Позволих си малко махленска редакция на заглавието, моля да ме извините :wink:
Целта ми е повече хора да научат и да имат шанс. Засега кандидатури няма, което ме учудва като знам какво е финансовото измерение на помощта.
Обяснявам си го с незаинтересованост към "инициативи". Затова използвах вълшебна думичка :P

Поздрави и успех на всички нуждаещи се!

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
тук има ли развитие
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит