0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
погледнете и вие моля Ви!
« -: Септември 24, 2008, 15:33:56 pm »
здравейте момиюета някой може ли да ми погелдне графика.По мой изюисления преди да си направих график в форума трябва д ми доийде на 27.септември.
Направих си графика и там ми отчете  че трябва да ми дойде на 27.септ.
но преди 10 мин. днес отидох до тоалетната и мисля 4е ми дойде.т.е. мн. бледо като цвят.Но общо взето винаги всеки месец така ми е трагвало,особено следобед ако е.вече на следващия ден сутринтта се засилва кравотеяението
погледнете ми графика моля ви.аз ли нещо бъркам или  :? :(
благодаря Ви
« Последна редакция: Септември 24, 2008, 15:35:38 pm от zoya4 »
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
Re: погледнете и вие моля Ви!
« Отговор #1 -: Септември 24, 2008, 16:16:15 pm »
Зоиче графиката ти се състой от 5 дни в които си в цикъл, какво искаш да и погледнеме. Нещо си убъркала и следващите дни не се показват оправи го и ще погледна пак.

*
« Отговор #2 -: Септември 24, 2008, 16:24:34 pm »
Вени, мила.ако знаеш колко сам се мъчила да го напрвя този график в началото, а пак вив сега казваш че е объркан.ох и аз ще се побаркам,така се надявах този месец да не съм на червено  :(  :(  :(
сега пия непрекъснато вода за да мисе доходи по малка нуйда та да арзбера дали найстена ми е дошло  :( (не се смей) :D
*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #3 -: Септември 24, 2008, 16:30:20 pm »
Ма наистина се насмях от къде разбра.
Попълва ли си правилно календара след 5 ден май не си незнам какав ще да е проблема. Като си влезнеш в календара излизат ли ти на тебе всички работи дето си ги попълвала и до кой ден.

*
« Отговор #4 -: Септември 24, 2008, 17:07:14 pm »
Вени влязох отново в моята личен график,кликнах на розичката нали така? :o
И ми показа това което съм отбелязала,да 5 дена ми е цикъла.
За тоя месец ок ясно, поне за другия да се подготвя.да знам кога щес ъм в ову.
Мецду другото дните на ову, които ми показва календара за този месец са то4ни. понеже ходих на гинеколлог и той го потвард (тогава де)сега ясно какво е  :x
« Отговор #5 -: Септември 24, 2008, 19:33:35 pm »
Аз пък мисля че не си попълвала календара напълно,попълнила си само когато си била в цикъл.Погледни нашите графики и ще разбереш..Имаш данни за този месец само за 01 ,02.09 а после  :D?
*
« Отговор #6 -: Септември 25, 2008, 09:15:31 am »
ок съгласна съм, да погледна вашите графици, но......как  :oops:.Момичета аз съм нова във форума и тепърва навлизам в нещата :oops:.малко помощ моля Ви!Искам да погледна вашите за да видя как сте ги попълнили за да направя и моя.благодаря Ви предварително!
*
« Отговор #7 -: Септември 25, 2008, 09:24:17 am »
много се надявам някой да ми помогне ,каже как да погледна вашите графици и да направяи моя  :)
« Отговор #8 -: Септември 25, 2008, 10:24:45 am »
Трябва да кликнеш в/у картинката с надпис "Моята графика" в подписа на момичетата.
« Отговор #9 -: Септември 25, 2008, 12:13:58 pm »
Да,кликни в/у оранжевата картинка,с надпис "Моята графика".
*
« Отговор #10 -: Септември 29, 2008, 10:52:32 am »
Момичета може ли да погледнете графика ми, понеже днес за първи път си меря БТ и ми се струва 4е е доста ниска,гледайки вашите съкаш аз съм с най нсика Бт.възможно ли е?
*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #11 -: Септември 29, 2008, 11:26:44 am »
Ми малко ти е ниска наистина ма може и да не си мерила правилно, няма проблем преди ОВ БТ може да е всякаква но след ОВ трябва да се повиши. Това повишение показва че е имало ОВ и че е минала.Успех с меренето.Ще помагаме и ние.

*
« Отговор #12 -: Септември 29, 2008, 11:38:08 am »
Благодаря ти Вени  :bighug:
*
« Отговор #13 -: Октомври 01, 2008, 10:05:45 am »
Хора, как разбирате по графика кога е овулацията или кога е била?
*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #14 -: Октомври 01, 2008, 13:24:41 pm »
Мила по принцип преди да е минала ОВ не може да се разбере по графиката, само с БТ не може да се познае кога ще е ОВ, а ако е имало ОВ до 7 дни след нея вече БТ трябва да се покачи с най-малко 0,3-0,5 градуса    между 36,9-37,3 е нормалната БТ за след ОВ. Тестове не можа ли да си намериш?
По принцип ОВ е в деня в който Бт се повиши след като е била по ниска, или се е задържала на едно ниво няколко дни, а сърцата се слагат в деня когато БТ е ниска, в деня когато БТ се повиши и най малко 2 дни след това за да няма пропуск. Моя съвет е когато видиш че БТ е паднала да слагаш сърце, на следващия ден ако се повиши пак ще сложиш защото няма как да уцелиш ОВ без тестове.

*
« Отговор #15 -: Октомври 01, 2008, 13:42:19 pm »
Оххххх, че сложно  :wink:
Вени, тестове освен че няма тук, ами не бяха и чували!!!
Относно БТ, нещо май не мога да се оправям и нямам голямо доверие.Тази сутрин 4 пъти подред си измерих t-та и 4 пъти ми оттчете различно.Незнма мн. е странно.Много често ми отчита ниска, по тази логика ще се срина от слагане на сърца  8O и сърце няма да ми остане  :D! Е, мъжа естествено ще остане доволен  :lol:
*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #16 -: Октомври 01, 2008, 14:16:56 pm »
Значи първата БТ сутрин е вярна защото следващите вече си мърдала движила сисе и тнт. Не трябва да си се движила поне 3 часа преди да мериш БТ трябва да си спала, и термометъра трябва да ти е до главата щом отвориш очи да го пъхнеш а не да ставаш за да го вземеш. Гледай около фертилните дни кога имаш ниска БТ а не веднага щом ти свърши цикъла на пример от 3ти натам сега мисля че е рано за ОВ. Аз ще ти следя БТ и ако нещо ме притеснява или мисля че има  ще ти кажа.

*
« Отговор #17 -: Октомври 01, 2008, 14:52:38 pm »
Ок, Вени много ти благодаря  :D
Термометъра ми е много наблизо, на една ръка разстояние е
*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #18 -: Октомври 01, 2008, 15:05:50 pm »
Не се тревожи тъй като досега не си мерила не знаеш какво ти е нормалната БТ такаче може да си е такава тя не е същата каквато етелесната така че може да е по ниска, спокойно.

*
« Отговор #19 -: Октомври 03, 2008, 18:20:53 pm »
момичета аз пак ще питам :oops:!
В моя О календар в форума показва,че дни подходящи за зачеване са: 6,7,8,9, а бях чела че овулацията настъпва след 14-я ден.Ако е по това изчисление тогава дните са 9,10,11,12  8O.На кое да вярвам на календара в форума или на прочетеното в форума  8O