Ако имах възможност, отдавна щях да съм се самофинансирала, но благодаря за съвета, все пак.
В моя случай става дума просто за подаване на документи за втори опит по Фонда, а после да се запиша в дългия списък и кротичко да си чакам, но явно и това не е възможно сега.
В момента проверяваме други клиники и ще ви информирам, ако се преместя. Но аз исках да правя инвитро в Щерев и те самите ме принуждават да се откажа от тях,защото разчитам на финансиране по Фонда.
А те имат ли право да бавят подаване на документи (не говоря за процедури, макар че има и такива случаи вече), нали са сключили договор с фонда?
И освен това в края на годината от Фонда ще кажат:
Имаме толкова подадени заявления, от тях толкова- обработени и едиколко си одобрени, това означава да финансираме още ... заявления, а през това време може би хиляди няма да са си подали документите, защото клиниката (Щерев или друга) ги бави, и съответно пак ще са предвидено по-малко пари за догодина!!!
Съжалявам за гневния тон, аз съм доволна от тази клиника и пожелавам успех на всички момичета, доверили се на докторите от нея!