0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро в Щерев ?
« Отговор #700 -: Юли 24, 2010, 16:08:27 pm »
Има ли момичета който им предстой да родят в клиника Щерев до края на тази година имам талон за отстъпка и много искам да го подаря на една бъдеща мама.Аз родих там и много съм доволна те сбъднаха моята мечта.Още веднъж благодаря на д-р Ганева и целия екип на клиниката.
« Отговор #701 -: Юли 25, 2010, 12:59:44 pm »
   Renito76,ти в качеството си на обвинител даже не си се постарала да запомниш името на доктора към който си се обърнала с проблема си.Аз също не доумявам как 4-5 дена въздържание може да се обясни по-ясно, като сама казваш че вашето е било 6-7  към този момент.Така че ти си била абсолютно наясно с това.
   От личен опит искам да ти кажа, че вариантите инвитро или икси при спермограма абсолютно в норми и никакви проблеми при мен установени с диагностична лапароскопия -100% проходими тръби и хиляди други имунологични и генетични изследвания пак в норма не доведоха до желания резултат.След 2 години посещения в клиника Щерев съм бременна по естествен начин, но това не ми дава основание да съм недоволна от доктори, отношение и др.Даже и сега си следя бременноста там и не забелязвам отношението да се е променило.
   Дано при вас се получи наистина по-бързо както го искате, но пак ти казвам това че, няма никакви проблеми не е гаранция за успешно инвитро или икси.
   Успех в другата клиника!!!  
« Последна редакция: Юли 25, 2010, 14:00:07 pm от roskoo »
*
« Отговор #702 -: Юли 26, 2010, 16:47:01 pm »
аз също съм тази клиника и съм много доволна от целия екип,имам 2 неуспешни опита инвитро,но там се чуствам като вкъщи и никога не бих сменила др.Александров.
То и на докторите не им е лесно с такива,чудно ми е как по точно да обяснат 4-5 дни въдържание!!!!!!!!!!!!!!!!!
*
« Отговор #703 -: Юли 30, 2010, 18:38:51 pm »
Здравейте! Идвам в отбора на пациентките на клиника Щерев! За сега нямам кой знае какво мнение освен ако може да се каже, че съм много- доволна от първата си среща с д-р Коновалова. Беше много внимателна както с прегледа така и с отношението си лекар-пациент. Дано да ми донеси късмет и аз да се запиша сред мамитата :D Пожелавам успех на всички!!!
*
« Отговор #704 -: Август 05, 2010, 20:08:06 pm »
Интересно защо никой не пише?
Аз започнах по къс протокол, на 30.07 си бих първите инжекции фостимон, а от 02.08 си слагам и оргалутран. Вчера бях на преглед, вече имам 11 фоликула по 12 до 15мм, естрадиол 776. Утре пак съм на преглед и живот и здраве на 09.08 е пункцията!
*
« Отговор #705 -: Август 05, 2010, 20:14:33 pm »
Stoeka, успех!
Аз засега почивам.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*
« Отговор #706 -: Август 05, 2010, 20:23:36 pm »
Стоека, съжалявам, ако си мислиш, че те преследвам, ама и аз да се отчета, ако всичко е наред би трябвало да започна на 10ти-11 август. Стискайте палци да не "предобря" работата
*
« Отговор #707 -: Август 05, 2010, 21:53:57 pm »
Успех Стоека 71-ще успееш!!! :crossfingers: yahoo_17 :crossfingers:
*
« Отговор #708 -: Август 05, 2010, 23:13:09 pm »
Благодаря момичета! А на тези които им предстой да започнат има  :crossfingers: :crossfingers: от мен!
Късмет и успех на всички, и да знаете, че там някъде ни чака нашето щастие за да го прегърнем!
*

sunnynevi

• 273
  • Слънца и усмивки за всички!!!
« Отговор #709 -: Август 06, 2010, 16:13:38 pm »
Здравейте момичета, май всички са в отпуск   :D
В тоя ред на мисли, някой има ли информация дали клиниката затваря лятото за отпуска.Трябва да носим спермограма и после документите за кандидатстване по програмата.Оставихме го за септември, когато почиваме, но дали и там няма да почиват  :ask:
Пожелавам на всички чудесно лято, повече положителни тестове и сбъднати мечти  :wink:
teati какво става с теб, слънце  :bighug:

*
« Отговор #710 -: Август 06, 2010, 17:04:03 pm »
Отчета за днес 11 фоликула общо, лигавица 7.1мм М /Разбрах, от Liteto, че лигавицата е такъв тип когато наближава овулацията/ ЛХ 1.52, естрадиол 1623. Пункция на 10.08/вторник

sunnynevi, не знам дали ще почива клиниката. Аз съм при д-р Савова и тя ще е в отпуска от 16.08, но само за една седмица. Днес беше и д-р Коновалова. Според мен винаги има дежурни лекари и не почиват. Обади се и по-питай по телефона, дори твоя лекар да не е на работа, ще ви взе този които го замества. Късмет!
*

Dolphin

• 294
  • So Long, and Thanks for All the Fish
« Отговор #711 -: Август 06, 2010, 17:06:11 pm »
sunnynevi, до колкото ми е известно всички лекари излизат в отпуск по различно време, клиниката си работи през цялата година. Винаги има дежурни лекари.Обаче ако искате да ви оформят документите за фонда, не знам жената, която се занимава с тези неща кога е в отпуск. На телефона на регистратурата ще ти дадат изчерпателна информация на всичките ти въпроси.
stoeka71, много добър старт, успех до края !
Kìyevame ulte Eywa ngahu.
*
« Отговор #712 -: Август 10, 2010, 13:54:15 pm »
Здравейте момичета, май всички са в отпуск   :D
В тоя ред на мисли, някой има ли информация дали клиниката затваря лятото за отпуска.Трябва да носим спермограма и после документите за кандидатстване по програмата.Оставихме го за септември, когато почиваме, но дали и там няма да почиват  :ask:
Пожелавам на всички чудесно лято, повече положителни тестове и сбъднати мечти  :wink:
teati какво става с теб, слънце  :bighug:

Неви, ще вадим от фризера ембрита, че тоя път не стана. Може да се засечем септември :) Лекарите в клиниката почиват поетапно и винаги има кой да те прегледа. Нашата доки вече беше в отпуска,така че действай :)
Целувки !!!
*
« Отговор #713 -: Август 10, 2010, 14:19:58 pm »
Аз имам 7 качествени яйцеклетки, утре в 12 часа ще видим и колко бебета сме направили.
*
« Отговор #714 -: Август 19, 2010, 19:35:05 pm »
да се разпиша и аз тука, макар че пропищях из другите теми: 10 фуликула, 7 и нещо лигавица и 2 сперматозоида. започнах от днес оргалутран и вторник, най-късно сряда ще е пункцията.

да ви кажа като гледам жени пред кабинетите и понякога се чудя дали няма някой познат от форума. става по-уютно

успех на всички ни
« Отговор #715 -: Август 21, 2010, 08:57:46 am »
Здравейте,момичета!
Имам едно въпросче към вас.Записах час за микробиологично изследване на мъжа ми.Разрових в нета и прочетох,че трябва да се направи микробиология на уретрален и простатен секрет,а не на еякулат.Някоя от вас правила ли е такова изследване в клиниката?Какво изследват там и как протича самото изследване.Казаха ми,че резултата излиза за 10 дни.Ще съм ви благодарна ако ми отговорите.
Elena B,кураж!Всичко ще е наред!
*

Dolphin

• 294
« Отговор #716 -: Август 22, 2010, 22:14:15 pm »
Здравейте,момичета!
Имам едно въпросче към вас.Записах час за микробиологично изследване на мъжа ми.Разрових в нета и прочетох,че трябва да се направи микробиология на уретрален и простатен секрет,а не на еякулат.Някоя от вас правила ли е такова изследване в клиниката?Какво изследват там и как протича самото изследване.Казаха ми,че резултата излиза за 10 дни.Ще съм ви благодарна ако ми отговорите.
Elena B,кураж!Всичко ще е наред!

Еякулатът съдържа и уретрален и простатен секрет.Зависи какво точно ще изследвате. Обикновена МБ излиза за около 3 дни.
*
« Отговор #717 -: Август 23, 2010, 22:54:54 pm »
благодаря ви, пункцията ми е в сряда, стискайте палци да намерим сперматозоиди, трябват ни 10 живи, не искам много, нали? :)
*

Dolphin

• 294
« Отговор #718 -: Август 23, 2010, 23:05:28 pm »
Elena B, стискам палци не само за живи ами и с добра морфология! :goodluck:
*
« Отговор #719 -: Август 24, 2010, 00:14:08 am »
Елена, опитайте с по-кратко въздържание. При спермограми и 4 инсеминации подвижността и морфологията ни винаги са били по-добри след 2 дни въздържание спрямо по-дълъг период.

Не зная дали при тежък мъжки фактор вече има значение, но и Мели често е давала такъв съвет.

(Не те гоня по темите нарочно.)