0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро в Щерев ?
« Отговор #660 -: Май 20, 2010, 06:55:38 am »
bisko72 , само напред!!! Дано следващият път ти е късметлийския!

Момичета, искам да ви питам от кога трябва да се пръска синарел? Има ли някакво точни срокове и фатално ли е, ако се забави с 1-2  дена? Поема ли се от фонда?
Добро утро момичета, пожелавам ви хубв ден и успех на всички!
Биско, на мен ми казаха да започна със синарела на 19 ден откакто пия регулон, който регулон ми казаха да си го допия до края. На мен ми го изписаха по фонда и на 24 май съм за изследване на Е2, но не мога да ти кажа дали е фатално ако се забави с някой ден. УСПЕХ! :D
« Отговор #661 -: Май 20, 2010, 07:09:25 am »
bisko72 , само напред!!! Дано следващият път ти е късметлийския!

Момичета, искам да ви питам от кога трябва да се пръска синарел? Има ли някакво точни срокове и фатално ли е, ако се забави с 1-2  дена? Поема ли се от фонда?
Добро утро момичета, пожелавам ви хубв ден и успех на всички!
Биско, на мен ми казаха да започна със синарела на 19 ден откакто пия регулон, който регулон ми казаха да си го допия до края. На мен ми го изписаха по фонда и на 24 май съм за изследване на Е2, но не мога да ти кажа дали е фатално ако се забави с някой ден. УСПЕХ! :D
Извинявайте момичета :oops: обърках се малко, исках да пиша на Дела :D
« Отговор #662 -: Май 20, 2010, 18:03:45 pm »
Момичета,нещо много странно става с мен.Вчера следобяд ми започна някакво зацапване.И то го има само като пишкам.Много ме боли кръста.След спирането на лекарствата до колко време трябва да ми дойде цикъла.Защото на 1 опит ми дойде още същия ден.
« Последна редакция: Май 20, 2010, 18:50:04 pm от bisko72 »
*
« Отговор #663 -: Май 20, 2010, 19:56:12 pm »
биско много съжалявам за неуспеха,не губи надежда следващият път ще стане.и на мен първият път ми доиде на 10ти ден.сега ме зацапваше 3 дни,после още 2 имаше малко петно много тъмно кафяво почти черно,и наи накрая изби като фонтан уплаших се че може би е кръвоизлив беше страшно просто сега се укроти и си тече нормално.а и през тези дни много ме болеше кръста и корема ама много.споко ще тръгне,най вероятно е от лекарствата.
« Отговор #664 -: Юни 11, 2010, 09:29:34 am »
Здравейте момичета. Иска ми се да се включа и аз в темата. Преди седем дни направих трансфер на 2 ембриончета при д-р Тимева. Сега съм в периода на най-бавно минаващото време. Притеснена съм какво ще стане този път - по ред четвърти. Предишните дни имах напрежение в гърдите, от време на време боцкане в яйчника. От два дни - нищо. Меря си и базалната температура, която е 37 или малко над 37 С, но варира. Как сте вие?
Стискам палци на всички да успеем.  :bighug:
« Отговор #665 -: Юни 18, 2010, 18:25:02 pm »
Здравейте на всички! ето че и ние живот и здраве на следващия цикъл започваме стимулация - на къс протокол и се готвим да ИКСИ. В ощи линии, но обстоятелствено ни се разиска всичко, но искам да попитам, защото пропуснах да питам док. Как стои въпросът с престоя - т.е по време на цялата ли стимулация трябва да сме в София, за да си направим график?  Извинявайте за вероятно неуместния въпрос, но като за начало е това! Благодаря ви много предварително!!
« Отговор #666 -: Юни 19, 2010, 11:00:30 am »
Здравей и аз бях по къс протокол.На 2ден от цикъла правихме хормони и преглед.Ако хормоните са в норма започваш стимулацията още същия ден.След това 2дни бях на инжекциите и на 3ден пак хормони и преглед.От следващия всеки ден имах хормони и прегледи.После пункцията и трансфера след 3 дни.Желая ти успех :P
« Отговор #667 -: Юни 19, 2010, 22:45:13 pm »
Здравейте на всички! ето че и ние живот и здраве на следващия цикъл започваме стимулация - на къс протокол и се готвим да ИКСИ. В ощи линии, но обстоятелствено ни се разиска всичко, но искам да попитам, защото пропуснах да питам док. Как стои въпросът с престоя - т.е по време на цялата ли стимулация трябва да сме в София, за да си направим график?  Извинявайте за вероятно неуместния въпрос, но като за начало е това! Благодаря ви много предварително!!
Желателно е да си в София, тъй като ще имаш доста прегледи (почти през ден).
« Отговор #668 -: Юни 20, 2010, 21:03:16 pm »
 Благодаря, но в крайна сметка колко дни всъщност продължава обикновено късият протокол, доколкто знам дългият е плътно две седмици! 
*
« Отговор #669 -: Юни 20, 2010, 21:18:08 pm »
Ами при мен стимулацията по къс протокол продължи първия път 7 дни, а сега - 8 дни. На следващия ден е таймирането, следват един почивен ден и пункцията.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*
« Отговор #670 -: Юли 07, 2010, 16:43:45 pm »
Здравейте момичета ! Гледам, че отдавна никой не е писал,как сте всички ?
Аз правя 2-ро ин витро, искаме братчета за малката :) От 8 яйцеклетки , 7 са се оплодили и утре ще разбера кога ще ми е транфера.
*
« Отговор #671 -: Юли 07, 2010, 17:07:24 pm »
teati, успех и дано зарадвате малката!
На мен утре ми е кръвния тест и ми е едно притеснено. Хич не искам да идва, някак си ми е по-добре да живея с надеждата. Страх ме е утре да не свърши всичко :(.
Гледам да не се вживявам много-много, не търся разни симптоми и избягвам да мисля за това.
*
« Отговор #672 -: Юли 07, 2010, 17:10:37 pm »
della , не се притеснявай, имай вяра, всичко ще е наред !  :bighug:
« Отговор #673 -: Юли 07, 2010, 17:23:56 pm »
Здравейте,момичета!
teati,то при тебе е достатъчно да го поръчаш и става!Успех ти желая!
della,много са тежки тези дни преди теста,но не се притеснявай всичко ще е наред.Дано утре ни зарадваш с радостна новина!Късмет!!!
Аз към 20.07. очаквам цикъл и ще бъда в клиниката за преглед и ако всичко е наред евентуално ще започвам.Много се вълнувам и малко ме е страх!Дано този път да успея!
*
« Отговор #674 -: Юли 07, 2010, 21:05:01 pm »
и аз да се включа в темата, че нещо никой не иска да пише.
Аз съм при д-р Савова, бяхме на преглед на 02.07 и сега ми предписа за втори месец регулон и на 23.07 пак на преглед. Честно казано въобще не говори за започване на процедура. Правим изследвания - притеснено ми е защото имам две положителни инфекции - кандида и гарднерела. Някой да ми каже що за чудо е това? Все още чак да ми излязат антифосфолипдните и антикардиотелата. Мъжът ми ве4е месец пие фертиайд и спермограмата е малко по добра, все още е 4% по Крюгер, но подвижността се е повишила и биологичната преживяемост също, SDI тест е ок!
Имам още един въпрос, на епикризата от предишната клиника, размер на матката е 36мм, а сега на пргледа ми казаха, че е 23 мм, може ли да има чак такава разлика? Попитах изрично - 23мм. А после си четох епикризата, била е 36мм.

мерилин, della и teati  успех!
« Последна редакция: Юли 07, 2010, 21:07:34 pm от stoeka71 »
*
« Отговор #675 -: Юли 08, 2010, 14:24:37 pm »
Дела стиснати палци за тройно ЧХГ  :D
*
« Отговор #676 -: Юли 08, 2010, 15:48:12 pm »
Ох, аз пък още не знам кога ще ми е трансфера :) Вчера се чух с ембриоложката, както и днес. Добре се развиват малките, но каза, че иска да изчака до утре да види дали няма да се откроят някои от тях, като по-хубави и тогава ще стане ясно дали утре следобед или в неделя ще е денят Х  :lol:
Здравейте,момичета!
teati,то при тебе е достатъчно да го поръчаш и става!Успех ти желая!
Аз към 20.07. очаквам цикъл и ще бъда в клиниката за преглед и ако всичко е наред евентуално ще започвам.Много се вълнувам и малко ме е страх!Дано този път да успея!
Мерилин, нали знаеш, че съм привърженик на позитивното мислене. Вярваш ли, то всичко ще е наред . Успех ти желая  :bighug:
« Отговор #677 -: Юли 08, 2010, 17:40:37 pm »

Мерилин, нали знаеш, че съм привърженик на позитивното мислене. Вярваш ли, то всичко ще е наред . Успех ти желая  :bighug:
Знам,знам...нали още те говорят из клиниката!!! :lol:Напълно съм съгласна с тебе затова като отида към 20-ти ще си дам и аз поръчката,а пък каквото стане.
Стискам ти силно палци за утре!Успех на всички!!! :bighug:
*
« Отговор #678 -: Юли 08, 2010, 17:47:17 pm »
Мерилин ти при Коновалова ли си още  :oops: ох дано и аз да започна скоро че много ми дойде вече чакането  :?
« Отговор #679 -: Юли 08, 2010, 19:40:20 pm »
Мерилин ти при Коновалова ли си още  :oops: ох дано и аз да започна скоро че много ми дойде вече чакането  :?
Даааа,при нея съм!Мислила съм да я сменям,но в крайна сметка реших,че постоянната смяна на лекаря не е много добре.Защо се забавиха нещата при теб?Извинявай ама не съм чела! :oops: