0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро в Щерев ?
« Отговор #640 -: Май 11, 2010, 17:24:03 pm »
Хах Дела и ти ли си при Коновалова  :lol:
А между другото и ние бяхме на арт училището, за нас също беше много полезно  :wink:
Аз май ще отложа опита за още 1 месец надявам се последен, лепнах грип, още съм болна, на антибиотик, искат сливиците да ми вадят  :? а и някакви имунологични проблеми ми изкочиха  :( Дано това е последната пречка и право към успеха  :oops:
*
« Отговор #641 -: Май 11, 2010, 22:44:13 pm »
И на нас ни се наложи да отложим с един месец опита. Ама честно казано мисля, че е за добре.
Е, не сме се разбрали кои сме на училището. Ние с мъжа ми бяхме седнали точно срещу водещите - единствените от тази страна на масите. :)
« Отговор #642 -: Май 12, 2010, 08:07:51 am »
Ама разкажете какво научихте от това АРТ училище!Нали обещахте да разказвате? :lol:
*
« Отговор #643 -: Май 12, 2010, 10:52:43 am »
 :oops: Ние бяхме до вас отдясно пак единствените срещу вратата  :oops:
А на арт училището аз за самата процедура и за изследванията честно казано нещо ново не научих, ама поне мъжо повярва че добре съм прочела  :D а иначе думите на акушерката и на психолога бяха полезни и успокояващи  :D даже мислим психоложката да я посещаваме от време на време че аз изкукригвам понякога  :?
Дела дано да си вървим заедно и да си бременеем заедно  :D
*
« Отговор #644 -: Май 12, 2010, 17:36:02 pm »
И аз главно заради мъжо отидох, защото той все си мисли, че нещо не съм разбрала. Ама като е за пръв път е нормално. Пък и аз не се натискам да знам всичко в подробности, гледам максимално да се доверя на лекарите.
Успех на всички :)!
*
« Отговор #645 -: Май 15, 2010, 18:34:03 pm »
Момичета, случайно някоя от вас да знае д-р Тимева дали преглежда всеки ден и кога ще е сутрин и кога следобед през следващата седмица?

Извън Бг съм и трябва да реша кога да летя за София. Идеалният вариант ми е петък сутрин, но върши работа само ако тогава прегледите са следобед. Голяма овца съм, забравих да звънна вчера, а днес клиниката не отговаря...
*

Dolphin

• 294
  • So Long, and Thanks for All the Fish
« Отговор #646 -: Май 15, 2010, 18:49:01 pm »
Момичета, случайно някоя от вас да знае д-р Тимева дали преглежда всеки ден и кога ще е сутрин и кога следобед през следващата седмица?

Извън Бг съм и трябва да реша кога да летя за София. Идеалният вариант ми е петък сутрин, но върши работа само ако тогава прегледите са следобед. Голяма овца съм, забравих да звънна вчера, а днес клиниката не отговаря...
Мисля, че все пак е най-добре да се свържеш първо с клиниката и от там да ти дадат актуална информация, а мен ако питаш, ако имаш личния на д-р Тимева и се обади директно на нея, защото лекарите понякога имат манипулации и са в клиниката, а момичетата от регистратура не са осведомени..
Kìyevame ulte Eywa ngahu.
*

Желязкова

• **
  • 82
  • Животът е предизвикателство - приеми го!
Ин витро в Щерев ?
« Отговор #647 -: Май 16, 2010, 15:59:32 pm »
Здравейте момичета... Дали някой от пишещите тук в момента е в процедура Ин витро оплождането (IVF)??? 
Днес ми е 4-ти ден от МЦ и 3-ти на Gonal-f Pen /75 сутрин + 150 IU вечер. От общо 5 инжекции Гонал до сега, сама си бих 3. Не е сложно...
Сутрешните резултати /16.05.2010/: В десния яйчник имам 1 фоликул 8мм и др. до 7 мм и в левия яйчник - няколко до 7 мм.. Все още било мн. рано...
LH - 0.91 и естрадиол /E2/ - 57 .
Синарел /Synarel/ впръсквам от 03.05.10... Веднъж усещам впръскването и ми горчи, на следващия път нищо не усещам... Когато впръскам, а нищо не излезе, пръскам втори път.
*

Dolphin

• 294
« Отговор #648 -: Май 16, 2010, 16:38:41 pm »
Здравейте момичета... Дали някой от пишещите тук в момента е в процедура Ин витро оплождането (IVF)??? 
Днес ми е 4-ти ден от МЦ и 3-ти на Gonal-f Pen /75 сутрин + 150 IU вечер. От общо 5 инжекции Гонал до сега, сама си бих 3. Не е сложно...
Сутрешните резултати /16.05.2010/: В десния яйчник имам 1 фоликул 8мм и др. до 7 мм и в левия яйчник - няколко до 7 мм.. Все още било мн. рано...
LH - 0.91 и естрадиол /E2/ - 57 .
Синарел /Synarel/ впръсквам от 03.05.10... Веднъж усещам впръскването и ми горчи, на следващия път нищо не усещам... Когато впръскам, а нищо не излезе, пръскам втори път.
За синарела е добре като впръскваш да натискаш силно само по веднъж, едно впръскване е точно определена доза, която трябва да приемаш. Аз все кихах, което не е много добре, ма като си издухаш добре носа преди това .. и е хубаво по едно и също време..
А за резултати още е много рано да се говори.. за нивата на хормоните ти и въобще как протича стимулацията ти само лекарят ти може да прецени. Аз дори не се интересувах колко и какво се вижда, важен е крайният желан резултат.
« Отговор #649 -: Май 18, 2010, 09:17:59 am »
Здравейте момичета! Вчера бях на преглед /18 ден откакто пия регулон/ и докторката ми каза да си допия регулона до 20 вкл., като от днес да започна да пръскам и синарел - 2х2, и на 24 май да отида да пусна Е2. Искам да попитам ако всичко е наред с хормона откога ще почне същинската стимулация /аз съм дълъг протокол, тубарен проблем/ защото друго не ми казаха, а аз не съм от София и се претиснявам да не би на 24 да ми кажат, че например от 25 трябва да остана там /все пак ходя на работа, а аоще не съм казвала/. :oops:
« Отговор #650 -: Май 18, 2010, 11:01:26 am »
Стимулацията започва от втория ден на цикъла. Успех
« Отговор #651 -: Май 18, 2010, 11:10:14 am »
Криси, благодаря за отговора :D
« Отговор #652 -: Май 19, 2010, 08:45:18 am »
Момичета,днес някой не трябваше ли да прави тестче? :)
bisko72,КЪСМЕТ!!!
« Отговор #653 -: Май 19, 2010, 11:21:31 am »
Здравейте момичета,и двата теста са ми "-".Чакам да говоря с лекарката,че е в операция.Още нямам цикъл а 28ден ми беше вчера.А иначе съм на 28-30 дни.Ще видиме какво ще каже лекарката.
*

Dolphin

• 294
« Отговор #654 -: Май 19, 2010, 11:44:00 am »
Здравейте момичета,и двата теста са ми "-".Чакам да говоря с лекарката,че е в операция.Още нямам цикъл а 28ден ми беше вчера.А иначе съм на 28-30 дни.Ще видиме какво ще каже лекарката.
Чхг пуска ли, той е най-сигурният резултат.. стискаме палци!!  :goodluck:
« Отговор #655 -: Май 19, 2010, 11:48:13 am »
резултат0,15/L.Отрицателен :balk_145:Сега говорих с лекарката и ми каза да сперам лекарствата.
« Последна редакция: Май 19, 2010, 12:20:37 pm от bisko72 »
« Отговор #656 -: Май 19, 2010, 12:24:31 pm »
Съжалявам! :bighug:
*
« Отговор #657 -: Май 19, 2010, 19:56:38 pm »
Bisko, съжалявам. Прегръщам те и дано го преодолееш по-бързо.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
« Отговор #658 -: Май 19, 2010, 21:37:31 pm »
Биско, съжалявам много за отрицателния тест, но събери всички сили и продължи борбата си до край  :bighug:
*
« Отговор #659 -: Май 19, 2010, 23:06:27 pm »
bisko72 , само напред!!! Дано следващият път ти е късметлийския!

Момичета, искам да ви питам от кога трябва да се пръска синарел? Има ли някакво точни срокове и фатално ли е, ако се забави с 1-2  дена? Поема ли се от фонда?