0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро в Щерев ?
« Отговор #40 -: Октомври 06, 2008, 18:13:07 pm »
Стели,успех миличка!Сега за теста не мисли(знам,че е трудно,но..),излизай с приятели,разхождай се,въобще прави неща които обичаш. :crossfingers:
Вики,какво стана? :bighug:

« Отговор #41 -: Октомври 06, 2008, 18:15:48 pm »
Съжалявам Котанка,дано да е станала грешка.Пожелавам ти много късмет!
*
« Отговор #42 -: Октомври 06, 2008, 18:16:02 pm »
Мацки , видяхте ли новия ценоразпис на клиниката? Раждането там вече е 2350 лв (от 1800) 8O
« Отговор #43 -: Октомври 06, 2008, 18:20:30 pm »
Стели,успех миличка!Сега за теста не мисли(знам,че е трудно,но..),излизай с приятели,разхождай се,въобще прави неща които обичаш. :crossfingers:
Вики,какво стана? :bighug:
Благодаря ти много миличка!Ще гледам да се разсейвам пък и имам държавен изпит на 17 така че по добре да залягам над уроците.
Леле сериозно ли са ги увеличили цените?
*
« Отговор #44 -: Октомври 06, 2008, 18:23:22 pm »
снощи ги гледах - от 02.11.2008 са! Добре че лапарото ми беше на 30.09 - хванах промоция! :lol:
*
« Отговор #45 -: Октомври 06, 2008, 18:25:25 pm »
То се прекалява вече-хубаво,че цените им са европейски ама забравят,че заплатите ни са български! :x

« Отговор #46 -: Октомври 06, 2008, 20:36:13 pm »
Добре че ин витрото още е същата цена
« Отговор #47 -: Октомври 06, 2008, 21:17:38 pm »
Мацки , видяхте ли новия ценоразпис на клиниката? Раждането там вече е 2350 лв (от 1800) 8O
Миналата година ноември моя приятелка роди там срещу 1400 лв.А сега 1000 отгоре?! 8O
И продължават да правят опит след опит без да се търси причината за неуспеха.Трябва ли да се направят 4 инсеминации,4 положителни теста и всеки път да се стига едва до 8 седмица и край на радостта,и накрая с половин уста да се спомене,че има там едни изследвания...май трябва да ги пуснем.Недопустимо е!
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
*
« Отговор #48 -: Октомври 06, 2008, 22:35:43 pm »
Миналата година ноември моя приятелка роди там срещу 1400 лв.А сега 1000 отгоре?! 8O
И продължават да правят опит след опит без да се търси причината за неуспеха.Трябва ли да се направят 4 инсеминации,4 положителни теста и всеки път да се стига едва до 8 седмица и край на радостта,и накрая с половин уста да се спомене,че има там едни изследвания...май трябва да ги пуснем.Недопустимо е!
при кой док. е това?
« Отговор #49 -: Октомври 06, 2008, 23:06:31 pm »
При Савова,и аз и ядох попарата 5 години.

« Отговор #50 -: Октомври 07, 2008, 13:04:26 pm »
Момичета, тези от вас които вече са правили инвитро там, какъв максимален брой ембриони са ви трансферирали? Чудя се дали лекарите се съгласяват да трансферират повече от три, или е индивидуално и зависи от случая. Официалния закон го прочетох, интересува ме точно при Щерев как се действа :)

« Отговор #51 -: Октомври 07, 2008, 13:08:06 pm »
Момичета, тези от вас които вече са правили инвитро там, какъв максимален брой ембриони са ви трансферирали? Чудя се дали лекарите се съгласяват да трансферират повече от три, или е индивидуално и зависи от случая. Официалния закон го прочетох, интересува ме точно при Щерев как се действа :)
Ами зависи от случая на мен ми трансферираха 2 но мисля че повече от три не слагат но това е индивидуално при всеки различно.
*
« Отговор #52 -: Октомври 07, 2008, 14:09:00 pm »
Индивидуално е - преценяват според случая, възраст на жената, ден на трансфериране, качество на ембрионите и пр.
На мен първия път ми върнаха 4, а втория 3 ембриона.
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

*
« Отговор #53 -: Октомври 07, 2008, 14:14:33 pm »
Привет и от мен!!!
Пункцията мина успешно - 7 фуликула!!!
4 направиха с ИКСИ, а 3 Инвитро!!!От Икситата 3 са се оплодили, от Инвитрото нищо за съжаление - ниска оплодителна способност на сперматозоидите!!! 8O А правихме СДИ тест, който беше с прелестни резултати!!!
Но както и да е - имаме си 3 ембриончета, които се развиват добре!!! Дойде и моят ден!!!Утре ми е трансфера!!!
Стискайте ми палци!!! :crossfingers:
« Отговор #54 -: Октомври 07, 2008, 15:17:49 pm »
Стискаме палци  :D.
Аз съм пациентка при д-р Андреева.Много добър специалист!
Разбрах,че трябва да инициирам назначаването на изследвания.
Те наистина искат да спестят излишно даване на пари,но според мен ако дадем 5 хил лева за едно икси ,400 лева за изследвания е капка в морето.
Да са живи и здрави хората,които пишат в Зачатие,защото в противен случай нямаше да знам какви изследвания да направя!
Правих месец юли имунологични ,кога трябва да направя следващите ако месец юли всичко е било наред?И какво време трябва да си отделя за имунологичните?
« Отговор #55 -: Октомври 07, 2008, 15:47:57 pm »
Вики успех утре и накрая  :bfp: :bfp:
« Отговор #56 -: Октомври 07, 2008, 15:50:28 pm »

При мен първия път ми върнаха 2ембриона.
А на замразения трансфер 3 ембриона.
*

sunnynevi

• 273
  • Слънца и усмивки за всички!!!
« Отговор #57 -: Октомври 07, 2008, 15:52:37 pm »
viki_vat   :goodluck: Стискаме ти палци, миличка :D!!!Ти само бъди спокойна и ВЯРВАЙ!!! :bighug: :crossfingers:
Намери си приятни занимания, разходки с любими хора, изобщо вярвай в успеха и късмета си !!! :blowingdust: :balk_96: :balk_21:

*
« Отговор #58 -: Октомври 07, 2008, 15:54:38 pm »
Имах 4 бластоциста, тръшках се за трансфер на 3, но ми върнаха само 2. Не мога да кажа за другите пациенти, но в моя случай дори ми цитираха закона.
« Отговор #59 -: Октомври 07, 2008, 21:38:00 pm »
Не връщат повече от три ембриона.
Винаги трансфера ми е бил на 3 ден и са ми връщали 2 или 3.