0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Dolphin

• 294
  • So Long, and Thanks for All the Fish
Re: Ин витро в Щерев ?
« Отговор #760 -: Септември 02, 2010, 15:59:39 pm »
marsi, благодаря ти. Вчера и аз само това намерих като информация и днес се лутах на сляпо из коридорите и след като от регистратура ме пратиха за зелен хайвер, а аз не знаех дори кого и точно какво да питам просто се отказах. Надявам се някоя от вас, която е била да ми обясни как да се ориентирам и да ги пускам, защото съм притисната от времето и трябва да ги пусна най-късно в понеделник : клетъчен имунитет, антикардиолинова АТ; антипротромбинови АТ, Анти  В2 - гликопротеин - 1.
Благодаря ви предварително.
Kìyevame ulte Eywa ngahu.
« Отговор #761 -: Септември 02, 2010, 16:25:27 pm »
Така, значи аз като ходих и аз се лутах много, та ще се опитам да обясня. Влизаш през главния вход, завиваш наляво и се качваш по стълбите на следващия етаж. В дясно се пада една малка регистратура- аз там питах да ме насочат. От там продължаваш направо и стигаш до един дълъг коридор в ляво и минаваш през разни кабинети, стигаш до края на коридора и завиваш в дясно ( преди това коридорче изглеждаше доста вехто и криминално), вървиш по него и вляво ти се пада поредното коридорче където си пише вече Клинична имунология ( то е дълго , има доста кабинети, виж къде има някой , той ще е насочи при кого да отидеш). Моите резултати бяха готови на следващия ден , изследвах клетъчен имунитет. Ужас , дано си разбрала нещо , ама то наистина си е лабиринт
« Отговор #762 -: Септември 02, 2010, 16:35:26 pm »
Аз влизам през неофициалния вход - от към Центъра по хигиена, и попадам на точното място (съвсем близо е). Преди имаше разлепени едни листчета със стрелки, на които пише "Кл. имунология" и по тях, по тях, през вехтия коридор (сигурно вече и той е ремонтиран, та се стига до лабораторията. Иначе през главния вход е голяма обърквация. Е, най-голямото лутане настава, когато трябва да си занесеш ПКК-то и да заплатиш двете изследвания, но добре, че всички са любезни и те напътстват.
Струва си усилието - и като качество, и чисто финансово!
*

Dolphin

• 294
« Отговор #763 -: Септември 02, 2010, 16:54:09 pm »
Благодаря ви много на всички. Извинявам се, че малко отклоних темата, но допускам, че тази информация ще е полезна на всички пациенти на клиника Щерев. Да ни извиняват, че си търсим "по-трудния" начин, но многократното увеличение на цените го налага..
Samurai, днес и аз видях, че е по-лесно от този вход, но явно след ремонта табели вече няма, за съжаление.
Ами утре ще търся отново :) Задължително изискване ли е да се взима кръв на гладно или мога да изпия 1 кафе? И до колко часа приемат?
« Отговор #764 -: Септември 02, 2010, 16:59:02 pm »
За самите имунологични няма изискване "гладна-жадна", но тъй като е задължителна Пълната кръвна картина, за да ти е достоверна, удръж без закуска. Аз ходех закусила, защото все забравях за ПКК, но пък и не ми се е налагало да я ползвам после. Мисля, че е до 14 ч. (или това беше за получаването??)- да не те излъжа.
*
« Отговор #765 -: Септември 04, 2010, 13:21:05 pm »
Момичета а в Щерев последно има ли имунолог  :?
« Отговор #766 -: Септември 04, 2010, 17:29:20 pm »
 Lailah,от сайта на клиниката виждам,че има имунолог-проф.Станимир Кюркчиев,който консултира екипа,но консултации с пациенти не прави.
В лабораторията на клиниката правят имунологични,но взимат кръв и я пращат в лабораторията на "Иван Рилски".От момичетата разбрах обаче,че ти излиза много по-скъпо през клиниката,отколкото да отидеш направо в "Иван Рилски".
На тебе д-р Коновалова ли ти ги назначи тези изследвания?
*
« Отговор #767 -: Септември 05, 2010, 21:13:13 pm »
Мерилин аз имам един мисед аборт преди 2 години и като отидох преди година и половина за първи път в клиниката бях правила генетични (лекаря ми от МД ми ги беше назначил)та още тогава Коновалова ми назначи антифосфолипидни, аз отидох в Иван Рилски че имах застраховка и работиха с тях та там искаха задължително и консултация да ми направят та след консултация с проф Алтънкова тя искаше да пусна и АНА и имунофенотипизиране на левкоците. АНА-та ми я пуснаха заради история с ревматоидни болки а НК клетките защото по принцип имам леко завишени лимфоцити  :oops:
Какво стана с тебе че аз нещо съм изпуснала нещата  :oops:
« Отговор #768 -: Септември 05, 2010, 22:58:57 pm »
момичета някой знае ли доктор юнакова дали скоро ще се върне на работа
« Отговор #769 -: Септември 06, 2010, 07:20:10 am »
Цитат
Публикувана от: Lailah
Какво стана с тебе че аз нещо съм изпуснала нещата
Изпуснала си,защото не съм писала. :wink:
Не ми се пишеше и сега пак не ми се пише,но така като споделя може и да ми олекне.Приключи и четвъртият ми опит неуспешно.  :(Питах те,защото на мене докторката не ми назначи никакви изследвания.Блъскам си сама главата и реших,че след 4 неуспешни опита е крайно време да ги направя тези имунологични.Бях се насочила към Плевен,защото там доцент Конова консултира и назначава изследванията,а после ги разчита и назначава терапия ако има нужда.Скъпичко е обаче.В Иван Рилски е по-евтино,но спира ме това,че дори и да ме консултират какви изследвания са необходими после кой ще ги разчете.Мисля си обаче,че при мене ще е най-добре първо да се направи една повторна лапароскопия или хистероскопия да ми се огледат отново тръбата и матката да нямат нещо,което да пречи на имплантацията.Като отхвърлим тези съмнения чак тогава да се хвърлям към имунологичните,защото са скъпи,а пък и да ти кажа даже и докторите не са много сигурни в ролята им за забременяването.Ами това е при мене.
ddaannii1974,д-р Юнакова мисля,че няма да се върне на работа и насочват пациентите й към другите лекари в екипа.Обади се на регистратура и момичетата ще ти обяснят.
*
« Отговор #770 -: Септември 06, 2010, 12:14:16 pm »
Уффф еми то и ние не получихме отговор за неуспешния опит, иначе всичко мина много добре според мен  :? казаха ми че ме чакали бременна да се върна не знаят защо така станало, което е още по тъпо  :? в иван рилски ако има отклонения ще те консултират, но там не можеш да изследваш антиовариални и антиспермални и всякакви такива  :? мен лично имунологията ме съмнява да влияе чак толкова много ама знам ли  :? хистероскопия или лапаро е добра идея и мене ми се иска ама се съмнявам някой да иска да ме отвори без оплаквания  :?
« Отговор #771 -: Септември 07, 2010, 13:32:40 pm »
Мили момичета ако искате някаква операция я заявявате на лекаря все пак и тя нее толкоз евтина.Аз така заявих след неуспешното ин витро на д-р Ганева че няма да правя следващ опит докато не ми отстрани тръбите.Мина операцията изчаках около 4м.и направих поредния опит.Сега до мен имам двама прекрасни юнака на 1г.3м.Успех и каквото си решите настоявайте пред вашия лекар.
« Отговор #772 -: Септември 07, 2010, 21:24:23 pm »
мерилин благодаря  момичета препоръчай те ми друг доктор от клиниката на който мога да се доверя че нямам време за губене
*

Dolphin

• 294
« Отговор #773 -: Септември 07, 2010, 22:41:12 pm »
ddaannii1974, аз стрелях на посоки, избрах си първата, при която имаше свободен час :) Имаше съвпадение и с насочения ми избор. Иначе всеки ще ти препоръча неговия си гинеколог, то е ясно :)
Щом нямаш време за губене, действай. Все пак клиниката си има някакъв стандарт и изисквания, които всички лекари трябва да покриват, за да им е позволено да я представляват.
« Последна редакция: Септември 07, 2010, 22:52:08 pm от Dolphin »
*
« Отговор #774 -: Септември 07, 2010, 22:48:53 pm »
аз стрелях на посоки, избрах си първата, при която имаше свободен час :)
И аз така  :) Доволна съм от избора си. Моят лекар е д-р Ганева. От момичетата, с които съм контактувала по време на процедура, съм чувала добри отзиви за д-р Тимева и д-р Савова.
« Отговор #775 -: Септември 11, 2010, 11:34:33 am »
Здравейте момичета!Спешно ми трябва мобилния телефон на Д-р Савова!
Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш!
*
« Отговор #776 -: Септември 11, 2010, 23:12:47 pm »
здравейте,

някой от вас сигурно знаят, но на 9.09 - светла дата- си направих теста и е положителен.  :D

много благодаря на вас във форума и на хората в клиниката и се надявам да си остане положителен тестът до края.
« Отговор #777 -: Септември 12, 2010, 11:20:13 am »
Честито Ели,всичко ще е на ред.Почивай си повече и лека и безпроблемна бременност ти желая :babbycarrage:
*

Dolphin

• 294
« Отговор #778 -: Септември 12, 2010, 11:28:41 am »
Честито! Лека бременност до края!
*
« Отговор #779 -: Септември 13, 2010, 15:33:00 pm »
мерси много - да ви се връща