Лайла,
много съжалявам за резултата. 10 ден не е ли рано, аз съм толкова уплашена от това чакане след трансфера, че непрекъснато забравям кога се прави теста.
как ти беше пункцията, мен доста ме боля, в болницата не ми дадоха никакво обезболяващо, мисля, че следят за вътрешни кръвоизливи и ако не те боли те не могат да отчетат риска или дали нещо нередно става в коремната ти кухина. На мен ми разрешиха но шпа, даже лекарката ми каза, че мога да пия по две. вчера пих, днес не съм, защото ме боли, но не чак толкова. странна работа, не очаквах да е толкова болезнено, нека и раждалите да кажат, но ми се струва, че преживяването е доста близко. Поне като си говорех с приятелката ми така си мислехме.
аз имам 4 ембриона, които ще ги връщат в събота. много се надявах на бластоцитен трансфер, не зная защо така са решили ембриолозите, казаха, че не е защото те не се развиват добре, но не ми казаха защо така са решили.
много ти стискам палци да преживееш загубата възможно най-бързо и това да ти е последното разочерование.