0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро в Щерев ?
« Отговор #420 -: Януари 20, 2010, 22:57:46 pm »
Здравейте момичета!Аз правих инвитро при д-р Юнакова,юли 2008,но за съжаление неуспешно,това е първият ми опит до сега!Но все пак аз съм доволна от тази докторка ,много е внимателна и познавам други нейни пациентки,които вече имат дечица,чувала съм ,че тя има много успешни опити1Живот и здраве и вторият път ще отида при нея!

Стискам ти палци, аз също от скоро съм при тази докторка, но още съм на етап изследвания.
*
« Отговор #421 -: Януари 23, 2010, 12:37:21 pm »
здравейте момичета аз не съм писала в тази тема,и аз сам в клиника Щерев при др.Александров.имаме едно неуспе6но ИНСЕ и едно инвитро за съжаление пак неуспешно.
Сега чакаме одобрение от фонда нашият ном.е 4180 надявам се скоро да имаме одобрение и да запо4неме втори и успешен опит.
Желая на всички успех и само положителни резултати.
« Последна редакция: Януари 23, 2010, 12:39:13 pm от bari »
« Отговор #422 -: Януари 27, 2010, 17:16:27 pm »
Здравейте дави се похваля,днес ми се обадиха от Фонда -понеделник ще си взема заповедта и ще се видя с д-р Коновалова.Това е от мен за сега :thankyousign: :drunk:
« Отговор #423 -: Януари 27, 2010, 18:02:08 pm »
Успех, bisko72!!!
Стискам силно палци!Ще чакаме отчет в понеделник!
« Отговор #424 -: Януари 27, 2010, 18:55:39 pm »
Благодаря ти Мерилинче  :goodluck: :P
*

ellysot

• 202
  • Животът не е навредил никому,но и почивката също!
« Отговор #425 -: Януари 28, 2010, 11:16:59 am »
Привет!
Нека да се разпиша и по тази тема  :lol:
Аз също съм при доктор Коновалова,още си чакам заповедта,но от д-р Лалев знам,че сме обобрени!
До час ще отида на консултация в клиниката и непременно ще разкажа,какво ще предстои от изследванията!
Хубав ден на всички!!! :hello:
*

viviqn

• *
  • 34
  • вярвам,че ще стана мама
« Отговор #426 -: Януари 28, 2010, 14:14:15 pm »
Биско,Елисот,успешен старт ви желая.Късмет и попътен вятър,към мечтата ви.
Виктор-нашето слънце,на мама и тате щастието
*

ellysot

• 202
  • Животът не е навредил никому,но и почивката също!
« Отговор #427 -: Януари 28, 2010, 17:24:55 pm »
 :balk_64:
Значи ето как започва нашата процедура в клиника Щерев за ин витро чрез фонда.
Днес пуснах клетъчен имунитет и антифосфолипидни антитела.Резултати през идната седмица...ще чакам и надявам да са в нормата! :wink:
Изненадах се за разширената спермограма,че има свободен ден чак след месец.. 8O
..но няма избор,записахме и пак чакаме. :D
Поздрави и успех пак на всички...без значение на кой етап сме! :balk_602:
« Отговор #428 -: Февруари 01, 2010, 14:01:26 pm »
Здравейте сладурки ,днес си взех заповедта и я занесох на лекарката.Сега ще чакам да ми дойде цикъла другия месец и започваме.Много съм щастлива и ви благодаря за подкрепата :P
« Отговор #429 -: Февруари 01, 2010, 14:20:54 pm »
Някакви изследвания не ти ли назначиха или имаш вече? Определи ли ти протокол?
« Отговор #430 -: Февруари 01, 2010, 14:36:28 pm »
Не ,ще чакам цикъла и тогава ще ми каже какво ще правиме.
« Отговор #431 -: Февруари 02, 2010, 16:50:59 pm »
Записвам се и аз! В понеделник ще ида да си взема заповедта от Фонда и от там - в клиниката. Пациентка на д-р Андреева съм, но за съжаление няма свободни часове за понеделник. Надявам се да може да ме приме за няколко минути след момичетата със запазени часове, поне да ми каже кога и какво да правя. Малко предистория - предстои ни второ Ин витро/ИКСИ, което ще е първо по Фонда и последно надявам се :)
Успех на всички!
*
« Отговор #432 -: Февруари 02, 2010, 17:08:18 pm »
Ще те приеме :),няма как всеки път да се ходи със записан час.Аз преди да си взема заповедта,бях питала моята док дали да си записвам час като ми се обадят,но тя каза,че не е необходимо"взимаш я и ми я носиш".Успех!
« Отговор #433 -: Февруари 02, 2010, 21:44:47 pm »
И аз съм пациентка на д-р Андреева. Просто й се обадих, за да разбера кога ще е в клиниката в този ден! Бъди сигурна, че ще те приеме!
« Отговор #434 -: Февруари 03, 2010, 11:23:58 am »
Аз пък също изчетох доста форуми и ми се ще да те посъветвам да не се вторачваш в тези данни за успеваемост. Всеки организъм си е различен. Числата не са кой знае колко надеждни - важното е да си някъде, където да ти е спокойно, да можеш да си планираш нещата, така че да не те гледат в службата накриво и да не трябва да обясняваш много много къде отиваш. Всички говорят за тази успеваемост, но някак много мъгляво. Затова доста проучвах и в крайна сметка установих, че в една от най-скъпите и известни клиники работят с фонда и ти предлагат всичко, за да се чувстваш спокойна. График, който се спазва, изключително внимание и спокойствие. Като може да се почувстваш като човек, поне за тези опити, за които фонда ти плаща, защо да се притесняваш и чакаш. Така че, ти желая да вземеш най-правилното решение и да вярваш и се надяваш, докато бебето ти наистина се появи:).
*

isho75

• 533
  • Вярвай в чудеса
« Отговор #435 -: Февруари 03, 2010, 12:34:10 pm »
Искам да питам новите пациенти много ли чакат за първичен преглед.Благодаря предварително.
Да заповядаш на себе си е най-голямата власт
http://misli.hit.bg/thedreams.html
*
« Отговор #436 -: Февруари 03, 2010, 12:38:30 pm »
Не, в клиниката работят доста лекари и не се чака дълго за първичен преглед.
*

isho75

• 533
  • Вярвай в чудеса
« Отговор #437 -: Февруари 03, 2010, 12:39:24 pm »
Елфи много ти благодаря.
Да заповядаш на себе си е най-голямата власт
http://misli.hit.bg/thedreams.html
*
« Отговор #438 -: Февруари 03, 2010, 12:40:47 pm »
Ако си избрала лекар,може да изчакаш 2-3-4 седмици,в зависимост от графика на съответния док за месеца,ако не държиш на определен лекар ти записват час за който има най-рано.
*
« Отговор #439 -: Февруари 03, 2010, 15:01:47 pm »
Isho, аз бях избрала две лекарки. Държах да е жена, защото ми се беше вгадило от мъже лекари АГ в Майчин дом. (Това е малко тъпо, ама си беше определящо за избора ми). Появих се един петък лично на регистратурата (06.11.2009) и имах записан час за първия ми избор за понеделник (09.11.2009). От там нататък нещата започнаха да се случват - първичен преглед, хидротубация, цветна снимка. Сега чакам следващия цикъл, защото този имах ужАсен резултат на ФСХ и отложихме.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг