0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро в Щерев ?
« Отговор #400 -: Януари 10, 2010, 21:04:57 pm »
Долфин, имаш моите стиснати палци за хубав резултат от биопсията
Чарес, успех мила, няма страшно, само положителни мисли
Мерилин, моят опит по фонда беше през септември, надявам се втория по фонда и трети по принцип да е през март /април ама да видим как ще вървят нещата с одобрението от фонда
*
« Отговор #401 -: Януари 11, 2010, 09:41:54 am »
Криси1812,благодаря мила!На теб спокойно чакане на фонда,преди Нова година доста бяха се раздвижили,дано след почивката продължат още по-бързо.Долфин   :crossfingers:за добър резултат.
*

viviqn

• *
  • 34
  • вярвам,че ще стана мама
« Отговор #402 -: Януари 11, 2010, 23:40:15 pm »
Чарес,дано вече нямаш неприятни изненади.Да започнеш процедурата,и не се ошашквай.Смело към бебещорките :wink:.
Долфин,пиши как е минала биопсията.Искренно се надявам,и стискам палци  резултата да е добър.
Виктор-нашето слънце,на мама и тате щастието
*

Dolphin

• 294
  • So Long, and Thanks for All the Fish
« Отговор #403 -: Януари 13, 2010, 15:59:27 pm »
Благодаря на всики ви за стинснатите палци, подкрепата ви не беше напразна, напротив, донесе ни мечтаните резултати!
С помощта на златните ръце на д-р Бъчваров бяха открити пъргавелковци. Още не мога да повярвам, радостта ни е неописуема. Дано същият успех имаме и при последваща процедура..Нека всички го имаме!
И така, приближаваме се все повече до сбъдването на голямата мечта  :lol:
Chares, как вървят нещата при вас?
 :bighug: Ипращам на всички ви положителната енергия, с която ме изпълниха добрите новини!
Kìyevame ulte Eywa ngahu.
*

viviqn

• *
  • 34
  • вярвам,че ще стана мама
« Отговор #404 -: Януари 13, 2010, 22:54:54 pm »
Долфин,радвам се че се появи с хубава новина.Дано хубавите такива,продължат и за следващата ви стъпка.И така стъпка,по стъпка до желаната мечта.
Виктор-нашето слънце,на мама и тате щастието
*
« Отговор #405 -: Януари 14, 2010, 10:58:55 am »
Долфин,само така :D,дано има повече добри новини.А сега какво ви предстои?                                                                         Аз си чакам лелката/по принцип съм с кратък цикъл,но когато пия противозачатъчни се удължава малко,а сега пих,така че м/у днес и понеделник трябва да дойде/.Ако ми се падне 2ри ден събота или неделя,ще трябва да започна с дежурен лекар,което малко ме притеснява,но пък може да уцеля моята док :),но който и да се падне,по-важното е хормоните ми да са в ред и да започне стимулацията.
« Отговор #406 -: Януари 14, 2010, 11:12:56 am »
Здравейте момичета,имате и моите стиснати палци.Дано се похвалите само с положителни резултати и накрая :bori_007: :bori_002:.Ниесме одобрени,чакам заповедта и започваме възможно най скоро.Успех на всички. :P
« Отговор #407 -: Януари 14, 2010, 11:42:07 am »
Чарес, не се притеснявай дори и да си при дежурен лекар той ще се консултира с твоя док. по телефона ако има нещо, което не може да реши сам. Нужно ти е много спокойствие и силна  вяра, дните на стимулацията отлитат неусетно. Пожелавам ти лека процедура и щастлив финал
Биско, лека процедура и на теб и да не забравите да се похвалите
*
« Отговор #408 -: Януари 14, 2010, 12:24:11 pm »
Krisi1812, :bighug: вяра имам в излишък дори,ако някой се нуждае ще вярвам и вместо него  :D,колкото до спокойствието...абе за сега се справям,ама не бих казала,че това ми е силна страна.Доколкото се познавам колкото по-малко остава толкова по-нетърпелива ще ставам,а как ще изкарам времето от трансфер до тест и идея си нямам :jump12:                                                                                                                                                 Биско,късмет :crossfingers:
*

Dolphin

• 294
« Отговор #409 -: Януари 14, 2010, 16:33:20 pm »
Chares, сега спокойствието ти е необходимо, разсейвай се с любими неща, не мисли за предстоящите събития :)
А ние сега кандидатсваме за фонда, чакаме да ни направят медицински протокол и после подаваме документи и продължаваме да чакаме....
bisko72, честито, успех! За колко време приблизително получихте отговор?
« Отговор #410 -: Януари 14, 2010, 16:58:40 pm »
Долфин мила, зареди се с търпение, нещата със фонда се случват, но просто се струпаха много молби на куп и одобрението идва за около 6 месеца, но самия факт ,че ти се дава такъв шанс сам по себе си е достатъчен за да си струва чакането.
 Да ти споделия моя опит:
- за първи опит по фонда подадени документи на 07 април2009 , получена заповед на 22 юни - бях номер 297
-за втори опит -подадени документи на 07 октомври 2010, все още чакам отговор, номер 4288 съм
*

Dolphin

• 294
« Отговор #411 -: Януари 14, 2010, 17:21:57 pm »
krisi1812, благодаря ти, че сподели опита си с мен! Ще чакаме колкото е необходимо, просто ще удължим периода на съхраняване на замразените сперматозоиди.Тъкмо се надявам да успея да си намеря най-накрая работа, че и това е доста важно.
*
« Отговор #412 -: Януари 15, 2010, 09:36:23 am »
Chares, сега спокойствието ти е необходимо, разсейвай се с любими неща, не мисли за предстоящите събития :)

Хи-хи,на някой да му се е отдало това с не мисленето :D?Ние подадохме документи за фонда средата на юни,обадиха ни се декември,т.е.чакахме около 6 месеца.Момичета,лелката се появи късно снощи,така че в събота се паркирам за хормони и преглед,пък каквото стане.
« Последна редакция: Януари 15, 2010, 09:37:59 am от Chares »
*
« Отговор #413 -: Януари 15, 2010, 09:44:30 am »
Ха Криси ние сме 4277 номер  :D май ще сме заедно  :D ако нас ни одобрят де  :?
« Отговор #414 -: Януари 15, 2010, 10:47:27 am »
Как няма да ви одобрят, отговаряте на изискванията, тогава няма причина да не ви одобрят.А докато чакате може зайчето да излезе от процедура, в която не вярваш май май много, но знае ли човек  :bighug:
« Отговор #415 -: Януари 15, 2010, 11:27:28 am »
Здравейте,ние подадохме документите на03.07.09г разбрах,че сме одобрени на 22.12.09г.Горе-доло 6месеца чакахме. :P
*
« Отговор #416 -: Януари 15, 2010, 13:40:24 pm »
Как няма да ви одобрят, отговаряте на изискванията, тогава няма причина да не ви одобрят.А докато чакате може зайчето да излезе от процедура, в която не вярваш май май много, но знае ли човек  :bighug:

:oops: изловихте ме ех  :D
успех на всички и от мен  :bighug:
Аз пак да попитам, някой да е правил процедура при д-р Коновалова  :oops:
« Отговор #417 -: Януари 19, 2010, 17:35:02 pm »
здравейте момичета горе долу колко ви излезе класическо инвитро в тая клиника
« Отговор #418 -: Януари 19, 2010, 17:59:50 pm »
Здравей,ddaannii1974!
Аз правих процедура по Фонда и не мога да ти дам информация.От опита,който имам обаче мога да ти кажа,че стимулацията/лекарствата/ при всеки излизат различно.Даже и при мене при трите ми опита не бяха същите.Така,че никой със точност не може да ти каже.Самата процедура обаче от сайта на клиниката виждам,че струва 2 400 лв.Можеш да направиш справка ето тук:http://www.ivf-bg.com/index.php?option=com_content&view=category&id=39&Itemid=57&lang=bg
« Отговор #419 -: Януари 20, 2010, 22:48:56 pm »
Потвърди се диагнозата поставена от д- р Юнакова.

Д-р Юнакова е изключително точен специалист с много сериозно бъдеще. Но имам чувството, че малко я ограничават...
Здравейте, аз от скоро съм пациантка на д-р Юнакова, така,че все още нямам добре изградено мнение,, но засега ми напрви много добре впечатление -на способна и компетентна -дано стигнем успешно скоро и до крайния резултат.